O darbai ten tikrai nemažai pasistūmeję
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio projektai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Andree Rodyti pranešimąReiktu speju pakelt mokesti uz tokiu pastatus, pajudetu greiciau iskarto kazkas______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąLabai tuo abejoju...
Comment
-
Parašė Andree Rodyti pranešimąAs irgi bet kazkaip atsibodo i tuos griuvesius kasdien pro langa ziureti______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąPer radiją nuo ryto skalambija apie tvirtinimą, per Panoramą skelbia apie patvirtinimą. Iš kur čia tas dėmesys mūsų kaimui?
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąJo, geriau pakalbėkim apie duobes Wilno krašte, nes kas čia tas Panevėžys - viso labo tik 110000 gyventojų, Kaimas visiškas, ištrint iš žemėlapių.
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąJei kaimas skamba prastai, tuomet gal provincija. Apsidairyk aplink, juk ten gyvenam, tie tūkstančiai neprideda miestui to ko man norėtųsi.
Comment
-
Aš kai kaime gyvenu, kuris už 200 m nuo Panevėžio, tai žiūriu tiesai į akis ir tiek. Nepiktybiškai aš čia šneku. Berods minėjau šitam forume, kad Panevėžys patogus miestas darbui (jei jį turi).
Dangoraižio projektas prie Babilono berods paruoštas, reikia tik eurų ir pirkėjų...
Senamiesčio ar kažko panašaus tikrai trūksta, nors gyvenu Senamiesčio kaime
Pramonė gal pajudės kažkiek:pramonės parke tikiuos, kad bent jau siuvykla įsikurs.
Amilina išsiplėte šiek tiek, toliau žada plėstis, statyti biokatilinę ir t.t.
Schmitz gal plėsis ir t.t.
Berods pirks autobusų parkas naujų autobusų, gal bus gražiau gatvėse. Stotis va gal nauja graži bus, gaila, kad geležinkelio stotį nugražino.
Manęs, tai netenkina, kaip yra Tvarkyti reikia daug miesto kampų ir t.t.
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąAš kai kaime gyvenu, kuris už 200 m nuo Panevėžio, tai žiūriu tiesai į akis ir tiek. Nepiktybiškai aš čia šneku. Berods minėjau šitam forume, kad Panevėžys patogus miestas darbui (jei jį turi).
Dangoraižio projektas prie Babilono berods paruoštas, reikia tik eurų ir pirkėjų...
Senamiesčio ar kažko panašaus tikrai trūksta, nors gyvenu Senamiesčio kaime
Pramonė gal pajudės kažkiek:pramonės parke tikiuos, kad bent jau siuvykla įsikurs.
Amilina išsiplėte šiek tiek, toliau žada plėstis, statyti biokatilinę ir t.t.
Schmitz gal plėsis ir t.t.
Berods pirks autobusų parkas naujų autobusų, gal bus gražiau gatvėse. Stotis va gal nauja graži bus, gaila, kad geležinkelio stotį nugražino.
Manęs, tai netenkina, kaip yra Tvarkyti reikia daug miesto kampų ir t.t.
O geležinkelio stotį tai tikrai "nugrąžino". Ir kam nugriove tą jungtį su elektros stotimi? Niekaip nesuprantu "Klevo" sunaikinimo, "Semos" pavertimą į dykvietę.... Kada ten pajudės statybos?
Taip pat bus ir su centre esančia autobusų stotimi. Iškels, o paskui -? Keliems, o gal kelioliokai metų liks tuštuma, galutinai numarinsanti miesto centrą.______________
The Division Bell
Comment
-
Aš tai kažkaip jau daug metų galvoju, kad ten centre galėtų būti koks "ale" Mcdonaldas.
Veiksmas manau beveik garantuotas. Nevalgau aš to maisto, bet man įdomu, juk 21 amžius jau, o jo vis nėra mūsų kaime? Čeburėkai ir kebabai nugali?
Tiesa prieš ~2 metus mačiau, kad netoli Šilagalio turėjo būti degalinė + hesburger užeiga. Šiauliuose panašią užeigą berods pastatė. Gali būti, kad čia pas mus buvo pririštas +/- kartotinis projektas arba investuota į Šiaulius.Paskutinis taisė Panevezietis; 2011.10.29, 01:36.
Comment
-
Parašė Andree Rodyti pranešimąAbejoju, juk investuotojas nauja statys stoti uz senosios vieta, ej nieko negalvotu daryti, nafyk tada jie ta nauja statys, vadinas sklypas reikalingas..
Nugriove "Semą".... Tuoj bus galima parką ten pradėti sodinti, nei kas ten ką greičiau pradės statyti.
O ir apie Muilo fabriko iškėlimą išvis kalbos nurimo... O turėjo grandiozinių palnų, nes išties, pačiose Skaistakalnio parko prieigose jis yra svetimkūnis.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąSklypas reikalingas, be abejo, tik tas užtruks gan ilgai, kol buvusios vietoje kažkas kažką pradės statyti.
Nugriove "Semą".... Tuoj bus galima parką ten pradėti sodinti, nei kas ten ką greičiau pradės statyti.
O ir apie Muilo fabriko iškėlimą išvis kalbos nurimo... O turėjo grandiozinių palnų, nes išties, pačiose Skaistakalnio parko prieigose jis yra svetimkūnis."I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąAš tai kažkaip jau daug metų galvoju, kad ten centre galėtų būti koks "ale" Mcdonaldas.
Comment
-
Parašė Kosovo Rodyti pranešimąTie "menininkų namai" - didesnis svetimkūnis. Išgriovus "Semą" muilo fabrikas liko pats seniausias fabrikas po "Kalnapilio"
Svetikmūnis"'menininkų namai", dar tas sovietiniais laikais atrėžtas gabalas parko,kur lig šiol stūkso tos bjaurios gelžbetoninės tvoros...______________
The Division Bell
Comment
-
Radau panevezys.lt maniežo priestato priešprojektinius pasiūlymus. Neleidžia pdf ir zip prikabinti, gal perdidelis šiek tiek failas.
Viešųjų pirkimų skyriuje : https://pirkimai.eviesiejipirkimai.l...9968&LID=67449
Panprojektas PP atliko. Manau panašus vaizdas bus ir realybėje.
Comment
Comment