Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„LIDL“ parduotuvės Panevėžyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    „LIDL“ parduotuvės Panevėžyje

    Panevėžyje planuojama turėti 5 ,,LIDL,, parduotuves . Viena jau pastatyta prie Cido arenos, kita baiginėjama J.Basanavičiaus gatvėj, dar dvi turėtu atsirasti Klaipedos gatvėj ir viena Smėlynės gatvėj.

    #2
    J.Basanavičiaus gatvės ,,LIDL,, jau į pabaigą....

    Comment


      #3
      Aiškėja, kada Panevėžyje duris atvers antroji „Lidl“ parduotuvė

      Panevėžyje rugsėjo pirmomis dienomis turėtų būti atidarytas bendrovei „Lidl Lietuva“ priklausantis prekybos centras. Parduotuvė duris atvers Beržų-J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje.

      Tai jau bus antroji Aukštaitijos sostinėje „Lidl“ parduotuvė. Pirmoji parduotuvė jau veikia netoli „Cido“ arenos.

      Atidarymas – ne už kalnų

      Prekybos tinklo „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta naujienų portalui JP patvirtino, kad naujoji „Lidl“ parduotuvė pirkėjus į atidarymą pakvies jau greitai.

      „Atidarymas jau greitai, ne už kalnų. Tikslios datos pasakyti negaliu. Turime taisyklę – savaitę iki oficialaus atidarymo informuoti visuomenę, kada bus atidaryta parduotuvė. Nesinori iš anksto kalbėti apie parduotuvės atidarymą. Kai jau žinosime konkrečią datą, ji ir bus prieš savaitę paskelbta“, – informavo atstovas spaudai.

      Pardavė pastatą

      Naujas prekybos centras, priklausantis bendrovei „Lidl Lietuva“, baigiamas įrengti Beržų-J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje.

      Čia anksčiau stovėjo bendrovės „Panevėžio autobusų parkas“ administracijos pastatas. Tačiau jis buvo parduotas bendrovei „Lidl Lietuva“ ir, nugriovus pastatą, pastatyta „Lidl“ parduotuvė.

      Gali būti ir trečia parduotuvė

      Panevėžyje pradėta kalbėti ir apie trečiosios „Lidl“ parduotuvės statybas. Dar šių metų pradžioje kalbėta, kad prekybos centrą norėta statyti Smėlynės-Varpo gatvių sankirtoje, bet dabar aiškėja, kad bendrovė „Lidl Lietuva“ suderėjo dėl sklypo pirkimo Smėlynės g. 112 adresu.

      Naujienų portalo JP žiniomis, derybos dėl sklypo Smėlynės g. 112 vyko su panevėžiečiu verslininku Algirdu Kuklieriumi.

      Jis dar vasaros pradžioje portalui tvirtino, kad derybos vyksta ir tuomet pakalbintas aiškino:

      „Kad planuoja pirkti „Lidl“, tikrai. Jie derina detaliuosius planus su Panevėžio miesto savivaldybe. Be to, „Lidl“ domina ne tik man priklausantis sklypas, bet dar 2-3 esantys šalia. Juk prekybos centras užima nemažą plotą, todėl ir sklypas turi būti pakankamo dydžio.“

      Turi šešis sklypus

      Naujienų portalo JP žiniomis, bendrovė „Lidl Lietuva“ Panevėžyje turi nusipirkusi šešis žemės sklypus.

      Viename – Kosmonautų g. 14 – jau stovi „Lidl“ parduotuvė, antrame – J. Basanavičiaus g. 67 – jau greitai bus baigtos statybos.

      Dar trys sklypai yra Klaipėdos g. 109 ir 142B ir Smėlynės-Varpo gatvių sankirtoje ir šeštas sklypas būtų Smėlynės g. 112.

      Paslapčių neatskleidė

      Pakalbinta bendrovės „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento specialistė Valerija Lebedeva naujienų portalui JP aiškino negalinti daug pasakoti ir komentuoti apie prekybos centrų plėtrą.

      „Esame ištikimi savo principui neteikti išsamių komentarų apie plėtrą ir susijusius procesus, nes jie priklauso nuo daugelio įvairių veiksnių. Beje, Panevėžyje parduotuvė J. Basanavičiaus-Beržų gatvės sankirtoje yra vienas iš aktualiausių mūsų projektų. Apie šios parduotuvės atidarymą visuomenę informuosime jį tiksliai suplanavę“, – aptakiai aiškino V. Lebedeva, bet apie sklypo pirkimą Smėlynės gatvėje nekalbėjo.

      https://jp.lt/aiskeja-kada-panevezyj...l-parduotuve1/

      Comment


        #4
        Tikrai manot, kad Panevėžiui reikia atskiros temos?

        Comment


          #5
          Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
          Tikrai manot, kad Panevėžiui reikia atskiros temos?
          Tikrai ne. Neįsivaizduoju kam ją išviso sukūrė. Galėtų administratoriai prijungti prie esamos lidl temos ir viskas.
          Neišmeskite spalvų

          Comment


            #6
            Oficialu: „Lidl“ paskelbė, kada bus atidaryta antroji parduotuvė Panevėžyje

            Rugpjūčio 30-ąją, ketvirtadienį, 8 val. Panevėžyje duris atvers antroji šiame mieste „Lidl“ parduotuvė. Ją statant, bendradarbiaudamas su vietos savivaldybe, prekybos tinklas prie kuriamo miesto veido prisidėjo ne tik sutvarkydamas viešą infrastruktūrą, bet ir puoselėdamas aplinką.

            https://jp.lt/oficialu-lidl-paskelbe...e-panevezyje1/

            Comment


              #7
              Greitu laiku gali prasideti jau 3 -cios parduotuves LIDL statybos SMĖLYNĖS G. 112A







              http://panevezys.lt/lt/veiklos-srity...mas_25106.html

              Comment


                #8
                Melagiu diena, meluojama Panevėžy ( bet jei rimtai, tai vieta tinkama, o ir vienu vaiduokliu būtų mažiau. Dauguma Panevėžiečių norėjo, kad čia būtų S.Eidrigevičiaus menų centras, vietą tinkama). Vietoje Pilėnų mokyklos vaiduoklio pastato – „Lidl“ prekybos centras

                Keletą metų aukcionuose nesėkmingai Panevėžio miesto savivaldybei pardavinėjamas nebaigtas statyti V. Alanto g. mokyklos pastatas sulaukė susidomėjusiųjų.

                Click image for larger version

Name:	IMG_8248.jpg
Views:	293
Size:	310,1 kB
ID:	1711596

                Dalyvauti aukcionuose užsiregistravo keli dalyviai, sumokėję po 10 tūkst. eurų užstatą. Vienas iš aukciono dalyvių – bendrovė „Lidl Lietuva“.
                Aukciono pradžia – kovo 27 dieną 9 val., o pabaiga – šiandien, balandžio 1-ąją, 13.59 val.

                Aukcionas jau ne pirmas

                V. Alanto g. mokyklai, arba kitaip vadinamai Pilėnų mokyklai, šis aukcionas jau 26-as. Pirmasis vyko dar 2017-ųjų balandį ir tuomet kaina viršijo 1,2 mln. eurų. Dabar už nebaigtą daugiau nei 7000 kv. m pastatą su jam priskirtu 3,1 ha sklypu prašoma pusšešto karto mažiau – 220 tūkst. eurų.

                Iš šios sumos per 127 tūkst. eurų prašoma už neužbaigtą pastatą, o sklypas įvertintas daugiau nei 92 tūkst. eurų.

                Taikėsi Teisingumo ministerija

                Beje, nebaigtą statyti V. Alanto g. mokyklą miesto pakrašty kadaise buvo nusižiūrėjusi net Teisingumo ministerija. Jį buvo planuojama užbaigti ir po vienu stogu sukelti visus Panevėžio teismus. Tačiau planai subliūško – Finansų ministerijai neskyrė tam lėšų. Dabar pastatas miestui atsieina 35 tūkst. eur per metus – tiek iš Savivaldybės biudžeto sumokama jį saugančiai apsaugos tarnybai.

                Paaiškėjo dalyviai

                Naujienų portalo JP žiniomis, aukcione dalyvauja bendrovė „Lidl“.

                Į šią vietą nusiteikęs rimtas pretendentas – mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas Europoje – „Lidl“. Nusipirkus aukcione buvusios mokyklos pastatą ir sklypą, netinkamas pastatas bus nugriautas, o išvalytame sklype greičiausiai atsiras Panevėžyje jau trečias „Lidl“ prekybos centras. Tai bus konkurentai Nemuno gatvėje atsirasiančiai „Norfai“.

                Turi ne vieną sklypą

                Pakalbinta bendrovės „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento specialistė Valerija Lebedeva naujienų portalui JP aiškino negalinti daug pasakoti ir komentuoti apie prekybos centrų plėtrą.

                „Panevėžyje jau veikia dvi „Lidl“ parduotuvės. Viena yra netoli „Cido“ arenos, o antra Beržų-J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje. Aukštaitijos sostinėje turime nusipirkę ne vieną žemės sklypą, kuriame gali atsirasti parduotuvės“, – teigė bendrovės atstovė spaudai ir nepaneigė informacijos, kad planuojama dalyvauti aukcione ir pirkti V. Alanto gatvėje buvusios mokyklos pastatą bei sklypą.

                Naujienų portalo JP žiniomis, bendrovė „Lidl Lietuva“ Panevėžyje jau turi nusipirkusi šešis žemės sklypus.

                Dvejuose – Kosmonautų g. 14 ir J. Basanavičiaus g. 67 – jau stovi „Lidl“ parduotuvės. Dar keturi sklypai yra Klaipėdos g. 109 ir 142B ir Smėlynės-Varpo gatvių sankirtoje ir Smėlynės g. 112. https://jp.lt/vietoje-pilenu-mokyklos-vaiduoklio-pastato-lidl-prekybos-centras/

                Comment


                  #9
                  „Dauguma Panevėžiečių norėjo, kad čia būtų S. Eidrigevičiaus menų centras, vieta tinkama.“ Dauguma panevėžiečių..? Turit omeny Leliuką, Umbrasienę ir visą jų šutvę? Vienas iš S. Eidrigevičiaus menų centro tikslų yra pagyvinti miesto centrą ir suteikti jam gyvybės kartu sukuriant pridėtinę vertę visiems muziejams, teatrams. Turint tą baisų sovietinį šlamštinį pastatą centro prestižinėje vietoje, mes tiesiog negalime ir neturime teisės šiuolaikiško menų centro statyti kažkokiame priemestyje, kuriame vystosi nuosavų namų kvartalai. Neužmirškim ir sovietinių daugiabučių draugijos.
                  Paskutinis taisė PNVŽ; 2019.04.01, 16:19.

                  Comment


                    #10
                    Nelabai domiuosiu politikavimu....Galbūt ir Leliuko ar Umbrasienes šutvės žmonės tai kalbėjo, bet esmė būtų kad, dar vienu pastatu-vaiduokliu mažiau. Primeskim vieną dalyka rašė, kad ekspozijas veš sunkvežimis ar fūra. tai Kranto gatve sunkvežimiams nevieta, dar labiau apsunkins judėjimą. Jie gal norėjo pagyvinti Pilėnų raj. užtat ir pasiulė. galbūt.....arba turėjo kitokiu planu...

                    Panevėžys kaip rašiau yra jau sudarkytas, per daug nuosavų namų prisistatė centre, ir visur kitur.....dauguma tokie baisus, kad tikrai nesižiuri.....dar pilna pas mus medinuku...

                    Comment


                      #11
                      Išduotas statybos leidimas Lidl'ui Smelynės g. Kaip suprantu jie darys žiedinę sankryžą už savo pinigus?

                      Comment


                        #12
                        Pradėjo griauti esamus pastatus. Pastačius Lidl sutvarkys kažkiek tą teritorijos kampą.

                        Comment


                          #13
                          Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                          Pradėjo griauti esamus pastatus. Pastačius Lidl sutvarkys kažkiek tą teritorijos kampą.
                          Vakar kaip tik buvau toje vietoje, mačiau jau visus po truputi griaunamus pastatus, kai kurie jau vbe langu, tai jau greit prasidės ir sankryžos tvarkymas arba veliau pradės...Šiaip matau šitą sankryžą sudėtingiausia, nes pervaža yra, plius trys parduotuvės šalia.....o dar kažkas nenori apylankos rožyne, manau tikrai reikia ir kuo greičiau....

                          Comment


                            #14
                            Padarys normalu zieda, sumazes masinu greitis ir baigsis eismo problemos prie tu parduotuviu.

                            Comment


                              #15
                              Problema yra tame, kai uždaro pervaža, traukiniui atvažiuojant, plius piko metas (ryte ir vakare) po darbu.....kamščiai, bus matyt ateity ant kiek pasiteisins žiedas, Pati didžiausia problema yra netvarkinga gatvė už pervažos link rožyno ir dar nėra aplinkelio.
                              Paskutinis taisė Audrys; 2019.06.10, 15:21.

                              Comment


                                #16
                                Proceduros, demokratija. Gyventojai nenori naujos gatves, priesinasi visom priemonem. Ieskojo gi nesenai ten gyvenancio mistinio gyvuno, kuriam pakenktu gatve.

                                Comment


                                  #17
                                  Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą
                                  Proceduros, demokratija. Gyventojai nenori naujos gatves, priesinasi visom priemonem. Ieskojo gi nesenai ten gyvenancio mistinio gyvuno, kuriam pakenktu gatve.
                                  Nori ,nenori, bet matau,kad prasides Panevėžyje prasidės Šiaurinės gatvės remontas

                                  https://jp.lt/panevezyje-prasides-si...tves-remontas/

                                  Comment


                                    #18
                                    Karštą trečiadienio dieną, dėl griovimo metu kylančių dulkių, laistoma teritorija. Įdomu, ką pasakytų kauniečiai

                                    Comment


                                      #19
                                      Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimą
                                      Karštą trečiadienio dieną, dėl griovimo metu kylančių dulkių, laistoma teritorija. Įdomu, ką pasakytų kauniečiai
                                      Manau pasakytu, varom gyventi į Panevėžį, jie visko ten turi ;-)

                                      Comment


                                        #20
                                        Panevėžyje bus statoma trečioji „Lidl“ parduotuvė

                                        Bendrovė „Panevėžio statybos trestas“ pasirašė generalinės statybos rangos sutartį su „Lidl Lietuva“ dėl naujos parduotuvės statybos. Trečioji Panevėžyje parduotuvė „Lidl“ iškils Smėlynės g. 112, šalia geležinkelio pervažos, kur taip pat veikia prekybos tinklų „Maxima“ bei „Norfa“ parduotuvės.

                                        Click image for larger version

Name:	8435.jpg
Views:	371
Size:	293,5 kB
ID:	1729529

                                        Kaip skelbia PST, projektą, kurio vertė siekia kelis milijonus eurų numatyta įgyvendinti iki šių metų pabaigos. Parduotuvės bendras plotas – 2 271 kv. m.
                                        Panevėžyje šiuo metu veikia dvi „Lidl“ parduotuvės: viena – netoli „Cido“ arenos, antroji – Beržų-J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje.

                                        Apie tai, kad Smėlynės g. esančiame sklype įsikurs „Lidl“, naujienų portalas JP rašė dar praėjusią vasarą.

                                        Naujienų portalo JP žiniomis, bendrovė „Lidl Lietuva“ Panevėžyje turi nusipirkusi penkis žemės sklypus.

                                        Sklypas Smėlynės g., kurį įsigijo bendrovė „Lidl“ priklausė verslininkas Algirdui Kukliečiui. Tąkart naujienų portalo JP kalbintas verslininkas neslėpė, kad pardavinėja Smėlynės g. 112 esantį sklypą.

                                        „Ilgas bus darbas, nes reikia suderinti nemažai dokumentų. Kad planuoja pirkti „Lidl“, tai tikrai, bet jie, berods, derina detaliuosius planus su Panevėžio miesto savivaldybe“, – praėjusią vasarą kalbėjo A. Kuklierius.
                                        Bendrovės „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento specialistė Valerija Lebedeva naujienų portalui JP aiškino negalinti daug pasakoti ir komentuoti apie prekybos centrų plėtrą.

                                        „Esame ištikimi savo principui neteikti išsamių komentarų apie plėtrą ir susijusius procesus, nes jie priklauso nuo daugelio įvairių veiksnių“, – aiškino V. Lebedeva.

                                        Visoje Lietuvoje bendrovei „Lidl Lietuva“ priklauso jau 44 parduotuvės.

                                        „Lidl“ parduotuvės šiandien veikia Panevėžyje, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje.

                                        https://jp.lt/panevezyje-bus-statoma...dl-parduotuve/

                                        Comment

                                        Working...
                                        X