Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Daugiabučių namų statyba Panevėžyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Audrys Rodyti pranešimą
    Panevėžys atsigauna ant statybų šiek tiek. Dabar nemažai projektų yra vygdoma, dar nemažai bus vykdoma, bet yra nemažai ir nebevygdoma......o apskritai kaip tokiam mažam miesteliui projektų yra tikrai daug, bet deje labai daug projektu nieko nestebina ir yra visiški mano manymu nevykę, apsurdiški, neidomūs, nuobodus, ir be ryšio kur miesto tokiais projektais nepagražinsit, tikrai niekaip....

    Ko gero pas mus yra vienintelis architektas kuris daro tokius nuobodžius projektus, dėžutės tipo, daugiau tam žmogui jokiu minčiu turbut nekyla, arba nemoka.
    Gerai šiek tiek info apie V. Klimavičiaus sukurta nauja projektą "Daugiabučių gyvenamųjų namų Vilniaus g. 60, Panevėžyje, statybos projektas." Tai bus 5 gyvenamieji namai. Kažkada buvo statoma ir neužbaigta FORD autosalonas, veliau viską išardė ir paliko daug metu tuščia lauka... Ši projektą galiu lyginti su nevykusiu Molainiu kvartalo namais, labai jau panašūs. Nx susinervinau, galvojau čia bus geriau, bet deje....(čia mano asmeninė nuomonė ir nieko įžeisti nesiekiu, kad ir pats V.Klimavičius skaitys, tiesiog yra pavyzdžiu daug geresniu, nei šios dežutės be terasu ir balkonu).
    Man tai ta parodyta tvora nelabai patinka...

    Comment


      Parašė PNVŽ Rodyti pranešimą

      Man tai ta parodyta tvora nelabai patinka...
      Apie kokia tvora kalbi?

      Comment


        Parašė Audrys Rodyti pranešimą

        Apie kokia tvora kalbi?


        Attached Files

        Comment


          Nu jo nekažka, atrodo,kaip privati teritorija būtų....Va kodėl nėra balkonu? Aišku aš už atsinaujinimus, jų reikia ir dar daugiau, nu bet ne su tokiais dėžučių projektais, tikrai norisi geresnių, įdomesniu projektų, kad ir vienas namas tik skirtingais aukštais, tik nebutu dėžės. Priminsiu labiausiai nepatinka iš naujū projektų, tai C-GATES, nu tikrai pievu pieva....Reikia Panevėžy turėti daugiau architektu, nei ponas V.Klimavičius.(nesakau, kad visi jo projektai blogi, bet dauguma taip..)

          Comment


            Parašė Audrys Rodyti pranešimą
            Nu jo nekažka, atrodo,kaip privati teritorija būtų....Va kodėl nėra balkonu? Aišku aš už atsinaujinimus, jų reikia ir dar daugiau, nu bet ne su tokiais dėžučių projektais, tikrai norisi geresnių, įdomesniu projektų, kad ir vienas namas tik skirtingais aukštais, tik nebutu dėžės. Priminsiu labiausiai nepatinka iš naujū projektų, tai C-GATES, nu tikrai pievu pieva....Reikia Panevėžy turėti daugiau architektu, nei ponas V.Klimavičius.(nesakau, kad visi jo projektai blogi, bet dauguma taip..)
            O gal čia visai ne Klimavičiaus kaltė, galbūt jis ir nori kažko kitokio, tačiau vystytojai nori paprasčiau ir pigiau. Klimavičius daro, nes juk užsidirbt tai reikia. Iš suprojektuotų daugiabučių Semos teritorijoje galima matyti, kad jei galimybės leidžia Klimavičius gali suprojektuoti visai neprastus pastatus.

            Comment


              Kiek teko matyti jo kurtus projektus, netgi mačiau tokiu kuriu net nėra ir nebus pastatyti, sakau nevisi projektai blogi, bet matau dažniausiai tik vieno architekto darbus, kitu kaip ir nėra????

              Comment


                Būsto rinka Panevėžyje: kainos auga, bet dar jaučiama krizės patirtis

                Būsto rinka Panevėžyje ir jo rajone tikrai išgyvena tam tikrą aukso amžių – būsto kainos kyla dviženkliais skaičiai, daugėja ir naujų statytojų. Tačiau tiek analitikai, tiek patys plėtotojai atsargiai vertina miesto galimybes. Tiesa, atsiranda ir tokių, kurie statybas planuoja lyg būtų Vilniuje.

                Click image for larger version

Name:	projekto-basteja-life-statybos-5cff717108fbb.jpg
Views:	425
Size:	86,4 kB
ID:	1731317

                Prieš krizę pirko sklypus

                Mindaugas Vidzėnas nekilnojamojo turto prekyba užsiima nuo 2004 metų – tuomet jis įkūrė bendrovę „Viktauga“, kuri supirkinėdavo turtą, po to jį perparduodavo, tarpininkaudavo, nuomodavo. Tačiau imtis plėtros ir pats imtis statybų jis neplanavo, bet būtent tai padiktavo užklupusi krizė. „Nupirkome žemės sklypus, keitėme jų naudojimo paskirtį iš komercinės ar žemės ūkio į gyvenamąją. Kai užslinko krizė, nebežinojome, ką daryti su jais, jie buvo niekam neįdomūs. Taip kilo mintis patiems statyti“, – kalbėjo jis.


                Click image for larger version

Name:	panevezys-5c7bff2166dfc.jpg
Views:	447
Size:	192,2 kB
ID:	1731318

                Anot M.Vidzėno, per krizę kai kurių sklypų kainos krito bene perpus. Įmonę pradėjo spausti ir bankai, jiems reikėjo grąžinti paskolas, su kuriomis ir buvo įsigyti sklypai. „Krizė privertė ką nors daryti, nes kitu atveju grėsė bankrotas. Buvo paimti kreditai, bankai kiekvieną dieną reikalavo grąžinimo, reikėjo apyvartinių lėšų. O kaip tuos pinigus susigrąžinti ir ištraukti iš tos žemės? Vykdant statybas pelnas būna minimalus. Viskas gimė iš tokios situacijos“, – pasakojo pašnekovas. Tiesa, verslininkas neslėpė – krizės padarinius įmonė jaučia dar ir šiandien, ne visos paskolos iki galo išmokėtos. Daugiausia įmonė stato individualius, sublokuotus namus (vadinamuosius kotedžus), taip pat yra įgyvendinę daugiabučių projektą.

                Pasak M.Vidzėno, Panevėžio nekilnojamojo turto rinka yra daugiau orientuota į individualius namus – kad būtų savas kiemas bei daržas. Tačiau atsiranda ir tokių, kurie užsimano turėti butą. Jo nuomone, Panevėžio rinka yra labai ribota. „Nepasakyčiau, kad ji labai didelė, ji yra ribota ir jeigu didelė įmonė statys, jos kaštai bus dideli, savikaina didelė, o parduoti bus sunku“, – komentavo vyras.

                Emigrantai susiduria su kliūtimis

                30–40 proc. pirkėjų yra emigrantai, o likusią dalį nuperka vietiniai. Nemažai žmonių, kurie gyvena užsienyje, planuoja sugrįžti ir jie palieka butus ar juos išnuomoja. „Kai bendrauji ir klausi, ko jiems čia trūksta, tai sako – atlyginimo. Antra, dar nėra sukaupę tiek lėšų, kad galėtų savo verslą plėtoti. Arba kai kada turi sukūrę verslus užsienyje. Valstybės teikiama parama buvo labai gera, tikrai sveikintina. Žinau žmonių, kurie ieškojo, kreipėsi, laukė tos programos net būdami užsienyje. Labai nusivylė, kai Panevėžys buvo išbrauktas iš to sąrašo“, – pirkėjų pasakojimais dalijosi M.Vidzėnas.


                Click image for larger version

Name:	viktaugos-planuojamas-daugiabutis-panevezyje-5d12362f00f57.jpg
Views:	414
Size:	157,4 kB
ID:	1731319

                Pastaruoju metu vis pasigirsta kalbų, kad bankai ne taip noriai skolina naujiems NT projektams, 15min apie tai rašė jau prieš metus. Paskutinis pavyzdys – „Radisson Blu Hotel & SPA Nida Marina“ viešbutis Nidoje, kurio įgyvendinimas stringa dėl negaunamo finansavimo. Apie tai prakalbo ir Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas.

                Nors M.Vidzėnas tikino, kad kol kas įmonei neteko minti bankų slenksčio – dar vis stengiasi grąžinti senas skolas. Tačiau jis teigia, kad emigrantams gauti paskolas, ypač atlyginimą gaunantiems ne eurais – sudėtinga. „Emigrantams, kurie dirba Norvegijoje ar Anglijoje, nesuteikia kreditų.
                Dauguma tų žmonių turi mažiausiai 50 proc. savų pinigų, jiems tik dalį reikia paskolinti. Bet bankai neskolina, todėl jie automatiškai atsitraukia. Sugrįžimas nutolsta ir pinigai investuojami kitur. Tas liūdina“, – kalbėjo pašnekovas.

                Stato namus Panevėžio rajone

                Šiuo metu „Viktauga“ įgyvendina individualių namų projektą Molainiuose, Panevėžio rajone. Greta tvenkinio 2,5 ha teritorijoje statomas 19 namų kvartalas. Bendrovės investicijos siekia 3 mln. eurų. 140–160 kv. m statomi pagal du architektūrinius projektus 9–12 arų sklypuose. Namo kaina – 1 tūkst. eurų už kv. metrą, o su visa apdaila – 1,2 tūkst. eurų už kv. metrą.
                Naujame gyvenamajame kvartale įrengiama visa infrastuktūra: elektra, dujos, vandentiekis, nuotekos, lietaus kanalizacija. „Atsiranda norinčių pasistatyti kvartale pagal individualų projektą, bet aš taip nesutinku. Tam juk ir kuriamas bendras kvartalas, kad viskas čia tarpusavyje derėtų ir būtų gražu“, – sakė M.Vidzėnas.


                Click image for larger version

Name:	viktaugos-planuojamas-daugiabutis-panevezyje-5d12362d12b7f.jpg
Views:	438
Size:	139,7 kB
ID:	1731320

                Šiuo metu teritorijoje pastatyti 4 namai, ir jie yra parduoti. 2021 metais ketinama kvartalą užbaigti.
                „Viskas priklausys nuo klientų (kada baigsime, – 15min past.). Šiemet planuojame pastatyti 7–8 namus“, – sakė jis.

                Planuoja ir butus, ir kotedžus

                Kelis daugiabučius Panevėžyje „Viktauga“ pastatė 2016 metais ir 32 butus pardavė per dvejus metus. M. Vidzėnas tikino, kad šis projektas pasiteisino, todėl planuoja tolesnę plėtrą – Klaipėdos gatvėje turėtų iškilti 4 aukštų daugiabutis, o jame – 18 butų. Jų plotas svyruos nuo 49 iki 74 kv. metrų. Po daugiabučiu ketinama įrengti 19 garažų automobiliams.

                „Statybos leidimą planuojame gauti liepos mėnesį ir startuosime. Pirkėjai įvairūs. Pirmu aukštu domisi senjorai, parduodantys didelius namus, kurių plotų jiems šiuo metu nebereikia. Jauniesiems įdomūs nedidelio ploto butai, šeimoms – didesni, bent su 2 miegamaisiais“, – pasakojo „Viktaugos“ vadovas M.Vidzėnas. Buto su daline apdaila kvadratinio metro kaina sieks 1,3 tūkst. eurų.


                Click image for larger version

Name:	viktaugos-planuojamas-daugiabutis-panevezyje-5d12362dcf971.jpg
Views:	444
Size:	94,6 kB
ID:	1731321

                Kitais metais bendrovė planuoja pradėti sublokuotų namų Kniaudiškių gatvėje, netoli prekybos centro „Babilonas“, projekto įgyvendinimą. 3 ha ploto teritorijoje turėtų iškilti 88 kotedžai, kurių plotai svyruos nuo 70 iki 120 kv. metrų. Iki 2020 metų planuojama įrengti teritorijos infrastruktūrą, vandentiekį, nuotekas, gatves, o 2021 metais pradėti statybas. „Tai bus kvartalėlis, kuriame bus žaidimų aikštelė. Nežiūrime vien į tai, kad užkištume iki galo gyvenamąjį plotą, norime, kad tai būtų patrauklu“, – pasakojo M.Vidzėnas.

                Populiariausi – įrengti ir suremontuoti būstai

                Pasak nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės „Inreal“ Turto vertinimo departamento Panevėžio skyriaus vadovės Rasos Šatinskienės, šiuo metu Panevėžys išgyvena pakilimo laikotarpį. Kita vertus, verslininkų atsargumas taip pat niekur nedingęs. Formuojasi paradoksali situacija, kai augant optimizmui drauge stiprėja ir baimė, atsiranda skubėjimo nuotaika „arba dabar, arba niekada“. Pirkėjai taip pat užtrunka ilgiau priimdami sprendimus, keičiasi jų poreikiai ir norai.

                „Vis daugiau yra nenorinčių daryti vidaus apdailą ar remontą. Mieliau sutinka brangiau mokėti už būstą, į kurį iš karto gali keltis ir gyventi. Tarkim, jeigu suremontuotas standartinis 2 kambarių butas kainuos 45 tūkst. eurų, o neremontuotas – 25 tūkst. eurų, ir jo remontui užtektų 10 000 eurų, didesnį populiarumą turės pirmasis variantas, nepaisant to, kad jis daugiau nei 20 proc. brangesnis“ , – teigė R.Šatinskienė.

                Anot jos, didelę įtaką šiam pokyčiui turi bankų politika – daug paprasčiau gauti paskolą įrengtam ar suremontuotam butui nei pirkti nevisiškai tinkamą gyvenimui ir paskui ieškoti lėšų įsikėlimui. Taip pat keičiasi žmonių mentalitetas – jauni žmonės nebemoka arba nebenori būti statybininkais.

                Vilniuje šios tendencijos plėtojasi jau ne vieneri metai ir plečiasi į regionus. Tokia tendencija atveria nišą remontą atliekančioms įmonėms ir specialistams, nes nesuremontuotų ir sunkiai parduodamų butų skaičius Panevėžyje auga ir savininkai, norėdami greičiau parduoti turtą turės į jį investuoti. Dėl to ir plėtotojai planuodami projektą ieško ne tik pagrindinių statybos rangovų, bet ir apdailininkų, kurių paslaugas kompleksiškai siūlo pirkėjams, pageidaujantiems visiškos apdailos.

                Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1164528?copied


                Comment


                  Jau yra pranešimas apie greit bus statomus naujus namus

                  Click image for larger version

Name:	IMG_6794.JPG
Views:	426
Size:	279,0 kB
ID:	1733062

                  Comment


                    Ko gero radau kur bus statoma ši dėžutė

                    Click image for larger version

Name:	image_85003.jpg
Views:	439
Size:	94,5 kB
ID:	1736051

                    Click image for larger version

Name:	image_85004.jpg
Views:	468
Size:	101,3 kB
ID:	1736052

                    Tai būtų Sirupio g. 43

                    nugriautas medinukas, ruošiama statyboms

                    Click image for larger version

Name:	IMG_6873.JPG
Views:	413
Size:	233,8 kB
ID:	1736053

                    Comment


                      Parko namai foto 2019-07-15

                      Click image for larger version

Name:	GOPR2257.JPG
Views:	426
Size:	203,1 kB
ID:	1736382

                      Click image for larger version

Name:	GOPR2243.JPG
Views:	417
Size:	240,6 kB
ID:	1736383

                      Click image for larger version

Name:	GOPR2244.JPG
Views:	411
Size:	247,6 kB
ID:	1736384

                      Comment


                        Parašė Audrys Rodyti pranešimą
                        Ko gero radau kur bus statoma ši dėžutė

                        Click image for larger version

Name:	image_85003.jpg
Views:	439
Size:	94,5 kB
ID:	1736051

                        Click image for larger version

Name:	image_85004.jpg
Views:	468
Size:	101,3 kB
ID:	1736052

                        Tai būtų Sirupio g. 43

                        nugriautas medinukas, ruošiama statyboms

                        Click image for larger version

Name:	IMG_6873.JPG
Views:	413
Size:	233,8 kB
ID:	1736053
                        Cia ir bus, tik nebebus daugiabutis, o bus keli kotedzai

                        Comment


                          Parašė Statybos Rodyti pranešimą

                          Cia ir bus, tik nebebus daugiabutis, o bus keli kotedzai
                          Kaip visada bus 2 aukštų dėžutė be balkonu....daugiau nieko ir nesugalvoja, kaip apstatyti Panevėžy tokiom dvieju aukštu dėžutėm....

                          Comment


                            Kad tuoj greitu laiku pradės statybas, tai tegul nebejuokina jau mūsų žiniasklaida. Jau turėjo senai prasidėti ir Sirupio, Klaipėdos, Žemaičių, Vilniaus gatvėse statybos, bet kolkas dar neprasidėjusios. A. Mackevičiaus g. 23 kiek matau naujame projekto foto atsirado dar vienas aukštas, o įsivedus internetinį adresą matome seną projektą. Tai kuriuo tikėti dabar???

                            Ieškantiesiems išskirtinės kokybės – nauji namai

                            Ekonomiški, estetiškai patrauklūs, šiuolaikiški ir mažai energijos naudojantys A+ klasės daugiabučiai jau ir Panevėžyje tampa realybe. Nors tokie namai dėl kokybiškesnių medžiagų ir inovatyvių sprendimų reikalauja kiek didesnių pradinių investicijų, ilgalaikėje perspektyvoje jos užtikrintai atsiperka.

                            Naujas projektas


                            Ukmergės gatvėje, Skaistakalnio parko pašonėje iškilęs naujas A+ klasės daugiabutis dėl savo strategiškai patogios vietos, saugios kaimynystės, ekonomiškumo ir komfortiškos gyvenimo kokybės panevėžiečių buvo greitai įvertintas – vos per kelis mėnesius išpirkti visi butai. Tad šio projekto plėtotoja – bendrovė „Šiaulių biokuras“ jau pradėjo naujo A+ klasės daugiabučio Panevėžio senamiestyje, A. Mackevičiaus gatvėje, statybas. Kaip teigė bendrovės direktorius Arūnas Meškauskas, Ukmergės gatvės 36-uoju numeriu pažymėtas naujos statybos daugiabutis išsiskiria tuo, kad jame – tik aštuoni butai: lyg kotedžo ir daugiabučio tarpinis variantas. Tai suteikia daugiau privatumo ir užtikrina saugumą. „Namas strategiškai patogioje vietoje – visai šalia centras, turgus, pašonėje – nuostabus gamtos prieglobstis rekonstruojamame Skaistakalnio parke. Visi butai labai greitai buvo parduoti“, – pasakojo A. Meškauskas.



                            Svarbu tai, kad buvo atlikti visi pastato sandarumo ir garso izoliacijos tyrimai ir tik po to daugiabutis Ukmergės gatvėje 100 proc. buvo atiduotas vertinti Valstybinei teritorijų planavimo ir statybos inspekcijai bei įregistruotas Nekilnojamojo turto registre. Įsigiję nebaigtą statyti statinį, naujakuriai gali susidurti su nepageidaujamais teisiniais ir techniniais niuansais: pradedant sudėtingesniu paskolos gavimu ir baigiant statybų užbaigimo procedūromis.

                            „Kol namas neįvertintas Valstybinės statybų inspekcijos – tai tas pats, kas važinėti nauju automobiliu atsuktu ratu. Kai statybos nėra baigtos 100 proc., sunkiau gauti paskolą. O ateityje gali kilti problemų tokį būstą parduodant ar patiems bandant jį įregistruoti Nekilnojamojo turto registre. Todėl savo darbus mes baigiame iki galo“, – sakė bendrovės direktorius.

                            Apgalvota iki smulkmenų

                            Ukmergės gatvės daugiabučio sėkmė parodė, kad Aukštaitijos sostinėje naujų ir prabangesnių butų paklausa nemaža, tad projekto plėtotojai pradeda statyti dar vieną panašų, tik dar prabangesnį A+ klasės daugiabutį. Jau spalį A. Mackevičiaus gatvėje pradės kilti nedidelis ir jaukus dešimties butų namas. Viena didžiausių dar sovietmečiu statytų daugiabučių bėdų – maži kiemai ir vietų automobiliams statyti stoka. Įsikūrusiesiems naujos statybos daugiabutyje A. Mackevičiaus gatvėje neteks sukti galvos, kur po darbo pasistatyti savo transporto priemones – pirmame aukšte kiekvienam butui bus įrengti garažai, stovėjimo vietų numatyta ir kieme. Namas suprojektuotas taip, kad garažus gyventojai galės pasiekti neišėję į lauką – tam specialiai įrengtas liftas tiesiai iš namo laiptinės. Tai ypač aktualu šaltuoju metų laiku. Statytojai pasirūpino ir būsimų gyventojų saugumu – daugiabučio teritorija bus aptverta, įrengti automatiniai metaliniai vartai.

                            Naujai pastatytas namas išsiskirs patrauklia ir modernia išvaizda – daugiabučio apdailai pasirinktas klinkeris, kuriantis prabangos įspūdį. Kiekvienas butas turės erdvius balkonus – lodžijas, kuriose galima įsirengti jaukų poilsio kampelį pasimėgauti šiltomis vasaros akimirkomis. O viršutinio aukšto gyventojai – didžiules atviras terasas – ketvirtame aukšte bus tik du butai.

                            Naujai statomiems daugiabučiams dabar keliami itin aukšti reikalavimai – visi pastatai turi atitikti A+ energinę klasę. Vienas svarbiausių šios klasės rodiklių – šiuolaikiškos medžiagos, užtikrinančios sandarumą tarp atskirų namo konstrukcijų. Apskaičiuota, kad gerai suprojektuoto ir pastatyto namo išlaikymo išlaidos sumažėja 4–5 kartus.

                            Pasak projekto plėtotojo, kiekvienas butas turi savo autonominę šildymo sistemą, tad butuose bus galima palaikyti norimą temperatūrą nepriklausomai nuo kaimynų. Visuose butuose įrengtas grindinis šildymas. Tačiau net ir šilumos mėgėjai gali nesibaiminti sąskaitų už šildymą – palyginti su tokios pat kvadratūros butu senos statybos daugiabutyje, sąskaitos bus net kelis kartus mažesnės.

                            Kitoks gyvenimo komfortas

                            Gyvenimo naujame daugiabutyje privalumas – rekuperacinės sistemos, įrengtos atskirai kiekvienam butui. Energiškai efektyviuose pastatuose su rekuperacine vėdinimo sistema niekuomet nebūna skersvėjų, temperatūros pokyčių, drėgmės. Tai apsaugo namą nuo pelėsių ir kitų nemalonių veiksnių, neigiamai veikiančių sveikatą. Taip pat name esantys filtrai iš lauko įsiurbiamo oro pašalina dulkes, žiedadulkes ar kitas smulkias daleles, sukeliančias įvairias alergines reakcijas. Didelis privalumas, kad bus sumontuoti ir vandens filtrai, kurie leis mėgautis itin švariu geriamuoju vandeniu.

                            Kalbant apie gyvenimo komfortą, vienas svarbiausių veiksnių – tinkama garso izoliacija. A+ klasės namuose yra užtikrinama ne tik pastovi temperatūra namo viduje, bet ir triukšmo lygio sumažinimas. Remiantis skaičiavimais, garso lygis energijos mažai naudojančiuose namuose siekia 25 db (A). Be to, naujo daugiabučio A. Mackevičiaus gatvėje statytojai papildomai investuos į garso izoliaciją tarp butų.

                            „Garso izoliacija – viena opiausių ne tik senų, dar sovietmečiu statytų daugiabučių problema, bet ir kai kurių naujų namų bėda, tad čia buvo daug investuota, kad gyvenimas daugiabutyje būtų kuo labiau komfortiškas ir netektų girdėti, ką kaimynas veikia už sienos. Visos sienos bus izoliuotos garso izoliacinėmis medžiagomis. Net sumontuoti begarsiai vamzdžiai – jeigu kaimynas vonios kambaryje leis vandenį, kiti butų savininkai to net negirdės“, – pasakojo A. Meškauskas.

                            Laisvė rinktis

                            Vieta naujam daugiabučiui pasirinkta neatsitiktinai. Tai itin strategiškai patogi vieta – miesto centras pasiekiamas ranka. Tačiau pats daugiabutis stovės atokiau nuo gatvių šurmulio. Visai šalia yra mokyklos bei vaikų darželis.

                            Šio projekto išskirtinumas – naudojamos tik pačios aukščiausios klasės medžiagos – pradedant inžinerinėmis vidaus sistemomis ir baigiant išorės apdaila, kuriai pasirinktos prabangios ir ilgaamžės belgiško klinkerio dekoratyvinės plytos.

                            Butai parduodami su daline apdaila, tad įsirengti namus galima pagal savo poreikius ir skonį. Naujieji buto savininkai gali buto erdves – vidines pertvaras planuotis patys.

                            Daugiabučio A. Mackevičiaus gatvėje statybos prasidės jau spalio mėnesį, bet trečdalis butų jau rezervuoti. Norintiesiems gyventi visiškai naujame A+ klasės daugiabutyje ilgai snausti nereikėtų – patys pirmieji pirkėjai visuomet turi didesnes galimybes rinktis. Iš viso čia bus įrengta dešimt butų.



                            „Butai aukštesnės klasės, nėra su kuo lyginti, nes panašių projektų Aukštaitijos sostinėje kol kas nėra. Naudojamos tik pačios pažangiausios medžiagos. Orientuojamės į kokybę, todėl butų kainos kiek didesnės, bet ši investicija atsipirks. Toks butas visuomet bus paklausus nekilnojamojo turto rinkoje, o ir jo eksploatacija kelis kartus pigesnė. Statybos darbai prasidės jau spalį ir tikimės per metus užbaigti projektą“, – sakė A. Meškauskas.

                            Patobulintas projektas



                            Daugiau apie projektą: www.mackeviciaus23.lt

                            Skaitykite daugiau: https://sekunde.lt/leidinys/sekunde/...s-nauji-namai/

                            Comment


                              Parko namai baigia pastatyti 6 namuka ir kvartalas bus baigtas.

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0531.JPG
Views:	415
Size:	612,5 kB
ID:	1758472

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0529.JPG
Views:	418
Size:	713,4 kB
ID:	1758473

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0526.JPG
Views:	423
Size:	628,9 kB
ID:	1758474

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0525.JPG
Views:	427
Size:	564,3 kB
ID:	1758475

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0523.JPG
Views:	410
Size:	621,3 kB
ID:	1758476

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0521.JPG
Views:	415
Size:	579,7 kB
ID:	1758477

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0519.JPG
Views:	415
Size:	579,3 kB
ID:	1758478

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0517.JPG
Views:	417
Size:	575,1 kB
ID:	1758479

                              Click image for larger version

Name:	_DSC0518.JPG
Views:	419
Size:	578,2 kB
ID:	1758480

                              Comment


                                Šaltinio g. kotedžų kvartalas baigtas

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8422.JPG
Views:	440
Size:	223,2 kB
ID:	1758704

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8423.JPG
Views:	410
Size:	293,2 kB
ID:	1758705

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8424.JPG
Views:	421
Size:	233,3 kB
ID:	1758706

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8425.JPG
Views:	418
Size:	222,3 kB
ID:	1758707

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8426.JPG
Views:	413
Size:	240,7 kB
ID:	1758708

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8427.JPG
Views:	411
Size:	225,6 kB
ID:	1758709

                                Click image for larger version

Name:	IMG_8428.JPG
Views:	434
Size:	223,0 kB
ID:	1758710

                                Comment


                                  J. Tilvyčio g. 67 kotedžas

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0602.JPG
Views:	407
Size:	190,8 kB
ID:	1758926

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0603.JPG
Views:	420
Size:	201,4 kB
ID:	1758927

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0605.JPG
Views:	418
Size:	625,1 kB
ID:	1758928

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0607.JPG
Views:	412
Size:	174,1 kB
ID:	1758929

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0608.JPG
Views:	412
Size:	126,8 kB
ID:	1758930

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0609.JPG
Views:	412
Size:	168,0 kB
ID:	1758931

                                  Click image for larger version

Name:	_DSC0610.JPG
Views:	422
Size:	205,5 kB
ID:	1758932

                                  Click image for larger version

Name:	IMG_8477.JPG
Views:	420
Size:	303,6 kB
ID:	1758933

                                  Click image for larger version

Name:	IMG_8478.JPG
Views:	410
Size:	278,1 kB
ID:	1758934

                                  Comment


                                    „Ainių kvartalas“ 3 kotedžų statybos Ainių g.

                                    Click image for larger version

Name:	image_84949.png
Views:	415
Size:	212,6 kB
ID:	1759114

                                    Click image for larger version

Name:	image_81223.png
Views:	412
Size:	47,7 kB
ID:	1759115

                                    Click image for larger version

Name:	image_81220.png
Views:	413
Size:	124,6 kB
ID:	1759116

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8549.JPG
Views:	408
Size:	252,9 kB
ID:	1759117

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8550.JPG
Views:	409
Size:	262,3 kB
ID:	1759118

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8551.JPG
Views:	421
Size:	245,9 kB
ID:	1759119

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8552.JPG
Views:	410
Size:	243,5 kB
ID:	1759120

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8553.JPG
Views:	408
Size:	229,1 kB
ID:	1759121

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8556.JPG
Views:	406
Size:	291,0 kB
ID:	1759122

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8557.JPG
Views:	412
Size:	256,8 kB
ID:	1759123

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8559.JPG
Views:	407
Size:	270,2 kB
ID:	1759124

                                    Click image for larger version

Name:	IMG_8561.JPG
Views:	407
Size:	259,4 kB
ID:	1759125

                                    Comment


                                      Pagaliau prasidėjo Klaipėdos g. 11A daugiabučio statybos, nors turėjo prasidėti dar Rugpjūčio pradžioje, bet matomai kažkas buvo pristabdyta. Tikėkimės projektas bus baigtas sekmingai.

                                      Click image for larger version

Name:	5b409a05cbd38ec7c61d45f08dea4f70902.png
Views:	403
Size:	236,7 kB
ID:	1759645

                                      Click image for larger version

Name:	b1d46d178416c6eeb016b6d9985c3746743.png
Views:	401
Size:	234,1 kB
ID:	1759646

                                      Click image for larger version

Name:	3230f275ba01a479a35878025168ec0a817.png
Views:	400
Size:	221,6 kB
ID:	1759647

                                      Click image for larger version

Name:	6235c52f5bc0499391533e066602c1d7182.png
Views:	395
Size:	213,8 kB
ID:	1759648

                                      Click image for larger version

Name:	8298630eee630eca89fab6f821ac4998794.png
Views:	401
Size:	145,5 kB
ID:	1759649

                                      Click image for larger version

Name:	eff00509f8cf9d7002e665d8917b4115384.png
Views:	397
Size:	244,5 kB
ID:	1759650

                                      Click image for larger version

Name:	image_86770.jpg
Views:	403
Size:	159,6 kB
ID:	1759651

                                      Click image for larger version

Name:	image_88293.jpg
Views:	395
Size:	211,0 kB
ID:	1759652

                                      Click image for larger version

Name:	image_88291.jpg
Views:	394
Size:	223,4 kB
ID:	1759653

                                      Click image for larger version

Name:	image_88292.jpg
Views:	398
Size:	217,6 kB
ID:	1759654

                                      Click image for larger version

Name:	IMG_8582.JPG
Views:	395
Size:	338,0 kB
ID:	1759655

                                      Click image for larger version

Name:	IMG_8584.JPG
Views:	394
Size:	278,4 kB
ID:	1759656

                                      Click image for larger version

Name:	IMG_8585.JPG
Views:	404
Size:	364,3 kB
ID:	1759657

                                      Comment


                                        Parašė Audrys Rodyti pranešimą
                                        „Ainių kvartalas“ 3 kotedžų statybos Ainių g.

                                        Click image for larger version  Name:	image_84949.png Views:	2 Size:	212,6 kB ID:	1759114

                                        Click image for larger version  Name:	image_81223.png Views:	2 Size:	47,7 kB ID:	1759115
                                        Kotedžu vadinamas „individualus dviaukštis vienabutis gyvenamasis namas su žemės sklypu“ (Tarptautinių žodžių žodynas, Vilnius, 2013, p. 451) arba tiesiog vasarnamis, užmiesčio namas. Dar žr. J. Tutlytė. Kas yra kotedžas? // Statyk, 2004, Nr. 3 (15).
                                        http://www.vlkk.lt/konsultacijos/585...lokuotas-namas
                                        Paskutinis taisė Pyp123; 2019.11.09, 12:03.

                                        Comment


                                          Kranto g. 36 stato papildomai dar du aukštus.

                                          Senas projektas

                                          Click image for larger version

Name:	13227819_251224225237544_5662009865572430784_o.jpg
Views:	569
Size:	592,4 kB
ID:	1765238

                                          Click image for larger version

Name:	13263691_985848941530730_2429885892458837781_n.jpg
Views:	571
Size:	69,4 kB
ID:	1765239

                                          Realybėje pertvarkytas šiek tiek kitaip:

                                          Click image for larger version

Name:	34f46bf2985f8fa5797ccdb3696fc6e4858.JPG
Views:	570
Size:	117,8 kB
ID:	1765240

                                          Naujas projektas su papildomu dar dviem aukštais.

                                          Click image for larger version

Name:	fgh.png
Views:	565
Size:	220,7 kB
ID:	1765241

                                          Click image for larger version

Name:	IMG_8821.JPG
Views:	567
Size:	349,4 kB
ID:	1765242

                                          Click image for larger version

Name:	_DSC0984.JPG
Views:	566
Size:	583,9 kB
ID:	1765243

                                          Comment

                                          Working...
                                          X