Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio prekybos ir pramogų centrai RYO ir „Molas“ (ex Babilonas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Andriau17, Babilono su Mega negalima lyginti, kaip sakoma, ne tos svorio kategorijos. Kolkas pastatytas tik pirmas babilonas, dar du laukiau savo eiles - plotu susivienija babilonai pranoks Mega.. O dar biuru pastatai ir visa kt. kas susija su babilonu - ji paverciau pranasesniu uz (ne mano zodziai) architekturine prasme primenanti zoologijos soda Mega

Ir, be to, jei neklystu, gi investicijos i Babilona yra kelis kart didesnes uz Megos, tad..tai viska pasako.

Mega

vs.

Babilonas

Westside is the best ! :jura:

Comment

Mega tik didelis prekybos ir pramogu centras, o Babilonas tai miestas mieste.
      Kaunas yra Kaunas

Comment

Na prie Megos planuoja ir biurai ir net gyvenamieji pastatai. Galiu garantuoti kad vien Mega nebus viskas baigta... (sporto rūmų tikriausiai jau nenori statyt )

Comment

Dydis ne viskas (iskyrus vienu atvieju ) . Ir kam Paneveziuj reikia Megos dydzio prekybos centro?!

Comment

Manau dar ilgai teks laukt to Babilonu Babilono(PILNO projekto) O Mega jau atidaroma uz 2 savaiciu

Comment

Parašė Nedas
              pasvaiciojant ir geriausia projekta ispeikt galima. Mega ryškiai pirmauja prieš visas pastatytas dėžes iki jos

kad tai geriausias deze Kaune, tikiu

Bet ar atsiras nors vienas forumietis (be kaunieciu) kuris pasakytu, jog Mega deze yra grazi... ? abejoju..

Comment

O tai pasakyk kuri deze yra grazi?

Comment

Nesu dar mates grazios dezes Man viskas Klaipedoj grazu, bet cia turbut tik del to, kad jos mano mieste.. Pvz. BIG'as Klaipedoje man tikrai patinka, viename sone daug lenkto stiklo yra ir siaip nebloga deze. Hanner'io apdaila labai grazi, atrodo kaip marmurinem plytelem apacioj klotas, o ir virsus labai grazus, ir stiklu yra sociai ant hannerio.. Uztat Klaipedos akropolis man ziauriai bjaurus. Jo susideda net is keliu kvailu spalvu (rudijancio plokstes, siek tiek stiklo, melyna, pilka, dar tokia i raudonuma nesanti). krc akropolis tikrai baisus. Tiksiuosi bent vidu uz tuos mln padarys grazu..

Comment

Beje pirma objekta reikia pamatyt gyvai, kad jį pult vertint

Comment

Nei Mega nei Babilonas "neblizga", taciau jei jau juos lyginti, tai Mega atrodo daug geriau, ypac vidus (bent vizualizacijose, nes kolkas dar niekas is cia esanciu turbut nemate vidaus).

Comment

o kas tavo mamymu "blizga" ?

Comment

Parašė Edgaex
                          O dar biuru pastatai ir visa kt. kas susija su babilonu - ji paverciau pranasesniu uz (ne mano zodziai) architekturine prasme primenanti zoologijos soda Mega

nu jo, imkim uz gryna piniga tai, ka pasako Karalius apie savo negautus projektus, tai musu diskusija isties labai vaisinga bus.

turesim viena gera pastata Lietuvoj - tai urmo baze ir busim laimingi

Comment

Parašė Nedas
                            o kas tavo mamymu "blizga" ?
                            Kolkas is to kas yra Lietuvoje, man labiausiai patinka "Europa", nors dydziu ji negali lygintis su akropoliais, megom ar pan., bet ne pagal dydi sprendziu. Ateity ziuresim, daug tu prekybos centru planuojama.

Comment

Tai ir yra esme, kad tokio "blizgancio" kolkas nera... Rreikia žiurėt ka turim.

Comment

Parašė Nedas
                                Tai ir yra esme, kad tokio "blizgancio" kolkas nera... Rreikia žiurėt ka turim.
                                Ir is to ka turim Mega, o tuo labiau Babilonas "neblizga". Kolkas is to ka turim blizga sakyciau tik "Europa", nebent imsim mazesnius centriukus su kokiom dviem parduotuvem ar is vis pavienes parduotuves. Siuo atveju tie kurie isikure senuose pastatuose yra geriausi.

Comment

Na, nejau BIG'as eiline deze ? bent jau uz "babilona 1" tikrai jis grazesnis..

win2k3 nuotrauka

Comment

Uz Babilona atrodo geriau is isores. Bet tai isties eiline deze. Nors jei ne miesto centre, tai gal nieko tokio - Europos miestuose uzmiesciuose tokiu ir net blogesniu deziu irgi pilna.

Comment

Deja nieko įspūdingo.

Comment

Jo, Mega bent jau pabande su formomis ir spalvomis pazaisti.
                                        Kaunas yra Kaunas

Comment

Parašė Edd
                                          Kolkas is to kas yra Lietuvoje, man labiausiai patinka "Europa", nors dydziu ji negali lygintis su akropoliais, megom ar pan., bet ne pagal dydi sprendziu. Ateity ziuresim, daug tu prekybos centru planuojama.
                                          Man tai "Europa" per daug nusaldinta (kalbu apie interjerą).
                                          Tarkim VCUPas man labiau patinka.
                                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Working...
                                          X