Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauja Panevėžio autobusų stotis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Iš nuotraukos nesusidarytum jos bendro, tikrai nekokio, vaizdo. Tai ne stotis, bet kažkoks "bomžynas". Kartais dėl jos gėda, kad esu panevėžietis.
    ______________
    The Division Bell

    Comment


      #42
      Parašė enigma Rodyti pranešimą
      Iš nuotraukos nesusidarytum jos bendro, tikrai nekokio, vaizdo. Tai ne stotis, bet kažkoks "bomžynas". Kartais dėl jos gėda, kad esu panevėžietis.
      man tai galila ten senu bobuciu ir senuku kurie turi stovedami laukt autobuso nes cigonai buna uzsieme wisus suoliukus o jie ten ateina ne laukt autobuso o seip gamta pasigrozet .... kurios ten nera ......

      Comment


        #43
        ta stoti jau seniai reikejo nugriaut...sia problema jau isprende siauliai)

        Comment


          #44
          bet yra problema kad jei naujos vietos neranda . buvo kalbos kad ji bus perkelta i buvusia automobiliu saugojimo aikstele salia IKI Kerbedzio.g bet ten netoli daugebuciai tai butu buve perdaug triuksmo beto viename is tu daugebuciu gyvenu as .
          Paskutinis taisė balabanas; 2007.02.26, 18:43.

          Comment


            #45
            Parašė balabanas Rodyti pranešimą
            bet yra problema kad jei naujos vietos neranda . buwo kalbos kad ji bus perkelta i buvusia automobiliu saugojimo aikstele salia IKI Kerbedzio.g bet ten netoli daugebuciai tai butu buwe perdaug triuksmo beto viename is tu daugebuciu gyvenu as .
            Nauja autobusu stoti ruosiasi irengti dabartinio autobusu parko teritorijoje, t.y. Basanaviciau gatves gale, priesais maluna
            دائما الليتوانيه

            Comment


              #46
              zinau bet buvo kalbu pries tai apie kitas galimas vietas
              Paskutinis taisė balabanas; 2007.02.26, 18:42.

              Comment


                #47
                Nauja Panevėžio autobusų stotis

                o dar prikelsiu seną tema apie autobusų stotį.. kaip viskas nurimo taip ir ramu iki šiol
                Neišmeskite spalvų

                Comment


                  #48
                  ir dar ilgai bus ramu..

                  Comment


                    #49
                    net neatsimenu kada girdejau nors kokia naujiena apie tai

                    Comment


                      #50
                      Naujienos dėl autobusų stoties...

                      Autobusų stoties konkursas grįžta į teismą
                      AINA

                      2007.07.31

                      Apeliacinis teismas patenkino investuotojų prašymą naikinti visus Panevėžio apygardos teismo sprendimus, susijusius su UAB „Panevėžio autobuso parkas“ skelbtu konkursu. Byla bus nagrinėjama iš naujo.

                      Kaip jau buvo pranešta, UAB “Baltijos investicių grupė” ir Panevėžio statybos tresto įmonių konsorciumas apskundė teismui konkursą organizavusios UAB “Panevėžio autobusų parkas” komisijos sprendimą atmesti konsorciumo pasiūlymą ir skelbti naują konkursą. Investuotojų nuomone, konkurso rengėjai neturėjo pagrindo atmesti siūlymo, nes jis atitiko visas konkurso sąlygas.

                      2006 m. rudenį prasidėję teisminiai ginčai dėl šio konkurso procedūrų lėmė, kad investuotojo paieška ir pasirinkimas bei projekto vykdymo pradžia vėluoja beveik metus. Projektas apima Panevėžio autobusų stoties iškėlimo, naujos autobusų stoties, autobusų parko bei kitų objektų statybos darbus.

                      Konkursą valdomo nekilnojamojo turto optimalaus panaudojimo ir vystymo projekto įgyvendinimui jungtinės veiklos sutarties pagrindu investuotojui parinkti UAB „Panevėžio autobusų parkas“ paskelbė praėjusių metų vasarą. Po pirmojo kvietimo pasiūlymų sulaukta nebuvo.

                      Paskelbus antrąjį kvietimą, konkurse dalyvavo jungtinės veiklos sutartimi šiam projektui susivienijusi UAB „Baltijos investicijų grupė“ ir Panevėžio statybos tresto įmonių grupė.
                      دائما الليتوانيه

                      Comment


                        #51
                        Lauksim 25-osios, būtų visai smagu jeigu pagaliau pasibaigtų tie teismai ir prasidėtų darbai .

                        Comment


                          #52
                          simtas metu dar cia...
                          Neišmeskite spalvų

                          Comment


                            #53
                            Tai tikriausiai vėl teks skelbti naują konkursą dėl tos stoties perkėlimo. Abi pusės kaltos, kad šis procesas apipintas korupcijos legendomis, o dabar dar ir sklypas pabrango dvigubai.

                            Tik skaidrumas gali padėti išeiti iš aklavietės...

                            Comment


                              #54
                              O Lietuvoi švogeriu krašte skaidrumas neimanomas...
                              Life is a game that no one wins

                              Comment


                                #55
                                Šiokios tokios naujienos apie autobusų stotį:

                                Parašė Panevėžio autobusų stoties iškėlimas tampa amžių problema
                                http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=14855934

                                Panevėžys plečiasi beveik į visas puses. Bene sparčiausiai - dėl „Babilono“ - į vakarus, pramonės objektai dygsta ir pietų kryptimi. Bemaž dvidešimt metų svarstomas klausimas dėl autobusų stoties iškėlimo iš miesto centro ir toliau lieka tik kalbomis.

                                Panevėžio autobusų parko generalinio direktoriaus Rimanto Petukausko teigimu, autobusų parko ir autobusų stoties būklė apgailėtina, būtinos permainos, tačiau niekas nežino, kiek jų dar teks laukti.

                                Panevėžio autobusų stotis senokai prašosi esminių valdžios sprendimų ir rekonstrukcijos. Be to, miesto centras dūsta nuo automobilių kamščių, iškėlus stotį nors iš dalies būtų išspręsta transporto problema. Anksčiau svarstyta, kur stotį iškelti: į autobusų parką J.Basanavičiaus gatvėje, Kniaudiškių mikrorajoną, Ramygalos gatvę ar prie Geležinkelio stoties.

                                Atrodo, pernai rastas kompromisas. Nuspręsta stotį iškelti į autobusų parką, paskelbtas investuotojų konkursas. Tačiau po gerų metų vėl viskas grįžta į senas vėžes.

                                Stoties iškėlimas brangs

                                Pasak R.Petukausko, pagal konkurso sąlygas, jį laimėjęs investuotojas turėjo pastatyti naujas autobusų parko mechanines dirbtuves su mechaniniais cechais, dažykla, plovykla, tepalų keitimo patalpomis, apžiūrų duobėmis, sandėliais, kitomis patalpomis, degaline. Į naujas patalpas persikeltų mechaninės dirbtuvės ir visos aptarnaujančios tarnybos.

                                Bendrovės vadovo žodžiais, antrajame etape būtų nugriauti, susprogdinti ar kitaip nuo žemės paviršiaus nušluoti dabar esantys gamybos ir administracijos pastatai. Plynoje vietoje prasidėtų komercijos pastato ir autobusų stoties statybos. Tik perkėlus stotį prasidėtų trečiasis etapas - su žeme sulyginta dabartinė autobusų stotis ir jos vietoje būtų kas nors statoma.

                                Pasidomėjus, kiek visi autobusų parko perstatymo darbai ir stoties iškėlimas kainuotų, generalinis direktorius sakė, kad prieš gerų pusantrų metų samdyti nepriklausomi turto vertintojai visus šiuos darbus įvertino 14 milijonų litų. Tačiau žinant, kad per tą laiką statybos pabrango daugiau kaip trečdaliu, gali reikėti 20 ar net daugiau milijonų litų investicijų. Kol vyksta teisminiai ginčai, statybos gali dar labiau pabrangti.

                                Konkursą apskundė

                                Praėjusių metų skelbtą autobusų stoties iškėlimo konkursą nuspręsta paskelbti neįvykusį. UAB „Baltijos investicijų grupė“ ir Panevėžio statybos tresto įmonių konsorciumas apskundė teismui konkursą organizavusios UAB "Panevėžio autobusų parkas" komisijos sprendimą atmesti konsorciumo pasiūlymą ir skelbti naują konkursą. Investuotojų nuomone, konkurso rengėjai neturėjo pagrindo atmesti siūlymo, nes jis atitiko visas konkurso sąlygas.

                                2006 metų rudenį prasidėję teisminiai ginčai dėl šio konkurso procedūrų lėmė, kad investuotojo paieška, pasirinkimas ir projekto vykdymo pradžia vėluoja beveik metus. Projektas apima Panevėžio autobusų stoties iškėlimo, naujos autobusų stoties, autobusų parko, kitų objektų statybos darbus.

                                Apygardos teismas atmetė investuotojų ieškinius, tačiau Apeliacinis teismas patenkino jų prašymą naikinti visus Panevėžio autobusų parko skelbto konkurso Apygardos teismo sprendimus. Byla perduota nagrinėti iš naujo.

                                Ieško bendrų pozicijų

                                Pasak R. Petukausko, Apeliaciniame teisme konkursą organizavusi komisija su investuotojais sulygo skelbti paliaubas ir pasirašyti taikos sutartį, tačiau dėl tam tikrų juridinių niuansų to nebuvo leista padaryti. Bendrovės direktorius sakė negalįs atskleisti, kokią sumą investuotojai siūlė už objektų perkėlimą, tačiau patvirtino, kad ji buvo mažesnė negu planuota. Anot jo, dabar abi pusės priėmė jas tenkinančias sąlygas. R. Petukauskas pritarė, kad per daugiau kaip metus stoties iškėlimo procesas nė kiek nepasistūmėjo ir vėl kaip karuselėje grįžta į pradžią.

                                Pasiteiravus, kada realiai gali prasidėti stoties iškėlimo darbai, R. Petukauskas tvirtino, jog apie tai labai sunku spręsti, o juo labiau komentuoti. Anot Panevėžio autobusų parko generalinio direktoriaus, pagal pesimistines prognozes, teisminiai ginčai dar gali užsitęsti porą metų. Pagal optimistinius vertinimus, jei vis dėlto pavyks surasti bendrą kalbą, procesas gali pajudėti dar šiemet.
                                Visos forumo temos apie Panevėžį:
                                http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

                                Comment


                                  #56
                                  su ta stotim tai cia jau tikrai nesamones daros. buvo kalbos kad zada kelti prie gelezinkelio stoties

                                  Comment


                                    #57
                                    Del stoties, tai buvo kalbos, kad kels prie gelž. stoties, bet galutinai nutarta kelti i autobusu parka Ramygalos g., tik, kad reikalai stovi vietoj....Gal kas turit naujienu, kaip su tais teismais gaunasi? Kada bus posedis ir nutarimas?
                                    Paskutinis taisė Bumer; 2007.11.05, 20:40.

                                    Comment


                                      #58
                                      Siek tiek sviezesnis straipsnis apie autobusu stoties iskeldinima

                                      http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=15000303

                                      Comment


                                        #59
                                        Naujos autobusų stoties dar reikės palaukti
                                        http://www.aina.lt/index.php?article=58156
                                        Panevėžio balsas
                                        2008.11.15
                                        Rokas BANIŪNAS


                                        Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Stasio Karčinsko įsakymu sudaryta darbo grupė baigė rengti miesto viešojo transporto plėtros strategiją, kurioje įvardytos priemonės, galinčios pasitarnauti transporto plėtrai mieste - rašo dioenraštis "Panevėžio balsas".

                                        Pradžioje buvo įvykdyta apklausa, dvi savaites žmonės galėjo skambinti į Savivaldybę ir pareikšti savo nuomonę transporto plėtros klausimu. Taip pat pateiktas klausimas internete, Panevėžio savivaldybės internetiniame puslapyje.

                                        „Paskelbus apklausą, sulaukėme nemažai panevėžiečių siūlymų. Pageidauta suintensyvinti keleivinio transporto eismą Parko gatve, prašyta organizuoti maršrutą per Molainių gatvę iki Stetiškių ir kt. Kiek pavyks patenkinti gyventojų prašymų, priklausys nuo esamų transporto srautų mieste ir privačių vežėjų. Kol kas pastarieji nerodo noro vežti keleivių siūlomais maršrutais, bet kaip bus iš tikrųjų, paaiškės paskelbus konkursus“, – sakė Savivaldybės Miesto ūkio skyriaus vyr. specialistė Ina Urbonavičienė.

                                        Ji teigė, jog lėšų naujiems maršrutams Savivaldybės ižde nėra, o projekto kaina – 200 tūkst. Lt, todėl bus laukiama konkurso rezultatų. Kol kas yra parengtas tik planas, užmojai ateičiai. Viena užduočių – ne vieną kartą minėtas autobusų stoties perkėlimas į beržų gatvę. Tačiau ir čia reikia palaukti pinigų. Jei Molainių ir Stetiškių gatvių gyventojų prašymams buvo parengti konkursiniai planai, tai eismas Beržų gatvėje suintensyvės tik atsiradus autobusų stočiai. „Visiškai taip pat, kaip „Babilono“ atveju. Tik paskutinėmis statybų dienomis maršrutai pakeisti. Reikia traukos centro ir pinigų“, – sako I. Urbonavičienė.

                                        "Panevėžio balsas"

                                        Comment


                                          #60
                                          Miesto vadovai domėjosi autobusų stoties projekto įgyvendinimo eiga
                                          http://www.panevezys.lt/DesktopDefau...35&NewsID=7150
                                          2009-06-08
                                          Audrius Rudys
                                          Mero patarėjas ryšiams su visuomene


                                          Šiandien Panevėžio miesto savivaldybės meras Povilas Vadopolas ir mero pavaduotojas Ramūnas Vyžintas susitiko su UAB Panevėžio statybos tresto (PST) ir Baltijos investicijų grupės (BIG) konsorciumo atstovais bei UAB Panevėžio autobusų parko generaliniu direktoriumi Rimantu Petukausku.

                                          „Mus domino naujos Panevėžio autobusų stoties statybos projekto vykdymas. Investuotojai mus užtikrino, kad darbai vyksta ir net nurodė konkrečias datas, kada kokie objektai bus pastatyti“, - sakė meras P. Vadopolas.

                                          Konsorciumo atstovas Alvydas Misiūnas informavo, kad projektas vykdomas, tačiau tam tikros procedūros užtrunka.

                                          „Detalusis planas jau parengtas, tačiau turime atlikti poveikio aplinkai tyrimą, kurio procedūros užtruks apie aštuonis mėnesius. Todėl greičiausiai miesto Tarybai naujos autobusų stoties teritorijos detalusis planas bus pateiktas tik 2010 metų pavasarį“, - sakė A. Misiūnas.

                                          Konsorciumo atstovai išdėstė ir preliminarias statybos darbų datas: autobusų parko techninės bazės statybos planuojamos baigti 2011 m., autobusų stoties ir prekybos centro statybos - 2012 m. 2013-aisiais bus pradėtas įgyvendinti miesto centrinės dalies (dabartinės autobusų stoties teritorijos) projektas.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X