man tai patinka.
man tai patinka.
Man tai tolokai iki to "MiniAkropolio" bus
, bet vistiek daznokai lankysiuos pakeliui is mokyklos
Siaip vistiek nera geresnes parduotuves uz Klaipedos Maxima 
(be to, ji antra pagal ikurimo metus Lietuvoje, kiek pamenu, po Vilniaus Karoliniskiu maximos
)
Is tikruju dziugu, kad geroje vietoje isirenge
Nepykit, bet man asmeniskai nepatinka Rimi, taigi gerai, kad gavo LABAI stiprius konkurentus
Na zodziu bus "karas" del klientu
Bus malonu ziureti
Is tikruju dziugu, kad geroje vietoje isirenge
Nepykit, bet man asmeniskai nepatinka Rimi, taigi gerai, kad gavo LABAI stiprius konkurentus
Na zodziu bus "karas" del klientu
Bus malonu ziureti
Aišku čia tik mano sapalionės
. Neaišku kaip čia bus šituo klausimu. Mano vienas iš pamastymu, kad šone esantį šioki tokį žolinėlį, kuris ant tokios pakylos - nušluos ir taip dar kelioliką vietų išspaus. Reiks nueit kada apsidairyt, nes gerai visko neprisimenu
.
Juk ten visiskai nera vietos. Nebent is abieju sonu, bet ir tai labai siaura. O uz pacio Klevo ten kartais nera daugiau vietos?

Na is tiesu keista, kaip jie nebijo investuoti i ta Panevezi
Kaip pavyzdi imkime "Vikonda" , "Sustok ir pirk" ir dar daug parduotuviu. Jos bankrutavo net nespejus isivaziuoti. O vat VP Market tikrai zino ka daro, nes kolkas visos lankomos yra. Na ziuresim kaip ir toliau seksis mazejant gyventoju skaiciui
Be to, ta Maxima, esanti Kleve, tikrai yra gal ne tik Panevezy, bet ir visoj Lietuvoj prasciausia
GRYNAS sandelys ir ne daugiau
Tik kaxin kaip atrodys pastato isore. Ar labai koreguos. Na o del tos Hyper Maximos tai gryna nesamone. Kam jos reikia? "Kleve" yra pilna unikaliu parduotuviu, kuriu nera visame mieste. Be to, Maxima tinklas Panevezyje labai greitai pleciasi, negi jie tikisi, kad prekybos centruose dauges zmoniu?
Juk gyventoju skaicius, nezymiai, bet mazeja (na nesneku apie "Ekrano" bankroto pasekmes)...

Komentuoti: