Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji projektai Panevėžyje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• enigma
    replied
    Smagu girdėti geras naujienas.

Komentuoti:

• TAUchix
    replied
    Kažkada buvo svarstymų kas statoma Ramygalos gatvėje prie bazių. Pasirodo tai dar ne pabaiga! Verslo žinių straipsnelis:

Komentuoti:

• enigma
    replied
    J. Žemgulio g.

Komentuoti:

• Dom@s
    replied
    Parašė enigma Rodyti pranešimą
    Taip vizijose matomas Panevėžio mokslo ir technologijų parkas, kurio įgyvendinimą numatyta pradėti šiais metais.

[ATTACH]1136[/ATTACH]
    pastatas neblogas, beje kurioje cia vietoje???

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Taip vizijose matomas Panevėžio mokslo ir technologijų parkas, kurio įgyvendinimą numatyta pradėti šiais metais.

Paskutinis taisė enigma; 2007.02.10, 19:01.

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Jau baigia statyti Schmitz cargobull baltic priestatą Pramonės g. PST tinklalapyje yra pirmojo priestato nuotraukų, o jau baigia ir antrąjį. Gerai, kad darbai ir projektai juda į priekį.

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Atrodytų nesuprantama, jei tokį sklypą savo pašonėje maxima atiduotų kam kitam. Juk niekam nesinori turėti kokį nors konkurentą kaiminystėje..

Komentuoti:

• Samsung
    replied
    Esu pamainos pavaduotojas - prekiu priemejas,tad viska zinau. Dar del akropolio neaisku,bet direktores minejo apie tai kad x - 43 maxima virs akropoliu.

Komentuoti:

• DONATASUKASLT -D-
    replied
    Gal zinot ka daro ten prie nauju senuku nemuno gatveje nes maciau, kad aptverta tvora

Komentuoti:

• dts
    replied
    siaip cia ne vieta, bet jei apie tapati Morki kalba eina tai joa

Komentuoti:

• arsiakas
    replied
    DTS ar tu tas pats DTS kuris pazista Morki ?

Komentuoti:

• vap
    replied
    Tai man atrodo jau kažkur buvo rašyta, kad ten tikrai jau nebebus.

Komentuoti:

• dts
    replied
    bet kazi ar ji ten bus

Komentuoti:

• vap
    replied
    Nu bažnyčia turėjo būti toje vietoje, kur dabar „Blizgantis dramblys“ (ar kaip ta degalinė)

Komentuoti:

• Valiukas
    replied
    Tai vis geriau, kad VP įsigijo tą sklypą, negu koks nors UAB "Budulio investicijos", bet dėl Akropolio tai labai labai stipriai abejoju. Nemanau, kad VP kištų pinigus į tokį projektą, nes jo atsipirkimas būtų labai lėtas. Optimaliausias variantas ten - Daugiabučių gyvenamųjų namų su biurų patalpomis kompleksas.

Komentuoti:

• TAUchix
    replied
    Kiek teko girdėti Panevėžio RIMI vadovas (ar vadovė, net nzn) švelniai tariant plevėsa, tad rezultatus aiškiai galima matyti O dėl žemės prie senutės Maximos tai čia įdomiai, iš pradžių buvo skirta bažnyčios statybai, vėliau nusipirko LIDL'as, o dabar Maxima įsigijo Galima teigti, kad Lietuvoje viskas galiausiai susiveda į MAXIMĄ

Komentuoti:

• dts
    replied
    Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
    Taip ir bus. Juk paziurekit, kasdien ne daugiau 5 masinu stovi. Kazkaip RIMI labai isitvirtino Vilniuje ir Kaune galbut, nu bet pas mus niekaip. Juk ankstesnes parduotuves Vikonda ar Sustok ir Pirk, jos priklause vienam seimininkui - RIMI. Ir ar nors viena issilaike? Man tai tolokai iki to "MiniAkropolio" bus , bet vistiek daznokai lankysiuos pakeliui is mokyklos Siaip vistiek nera geresnes parduotuves uz Klaipedos Maxima Pati seniausia, pati geriausia, pati istikimiausia, pati patikimiausia, pati paciausia (be to, ji antra pagal ikurimo metus Lietuvoje, kiek pamenu, po Vilniaus Karoliniskiu maximos )
    pats laikas jai virs i nauja ir grazu akropoli butu ~

Komentuoti:

• dts
    replied
    Parašė Samsung Rodyti pranešimą
    Grizau is darbo ir suzinojau kad visas plotas kuris yra prie maksimos klaipedos 103,priklauso Maxima LT.Kur yra nemazas tuscias plotas,ten zadama statyti akropoli.VP nori nukonkuruoti Babilona. man tai patinka.
    Samsung is kur tokios zinios? man teko girdeti kad ten nupirko is vokieciu ta sklypa uz maximos, bet kad bus kazkas pan i akropoli tai pirma karta girdziu

Komentuoti:

• arsiakas
    replied
    Tai aisq. Ir ta skurdoka

O apie konkuravima su Babilonu, man patinka

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
    Taip ir bus. Juk paziurekit, kasdien ne daugiau 5 masinu stovi. Kazkaip RIMI labai isitvirtino Vilniuje ir Kaune galbut, nu bet pas mus niekaip. Juk ankstesnes parduotuves Vikonda ar Sustok ir Pirk, jos priklause vienam seimininkui - RIMI. Ir ar nors viena issilaike? Man tai tolokai iki to "MiniAkropolio" bus , bet vistiek daznokai lankysiuos pakeliui is mokyklos Siaip vistiek nera geresnes parduotuves uz Klaipedos Maxima Pati seniausia, pati geriausia, pati istikimiausia, pati patikimiausia, pati paciausia (be to, ji antra pagal ikurimo metus Lietuvoje, kiek pamenu, po Vilniaus Karoliniskiu maximos )
    O kiek "Rimi" apskritai Penevėžyje? Kartais ne ta vienintelė?
    Paskutinis taisė pauliaK; 2007.01.18, 21:59.

Komentuoti:

Working...
X