Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ką mes žinome apie realiausius projektus Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    nu as cia naujokas, o kodel niekas nesneka apie kauno fredos miesteli? www.freda.lt, dar kaune stato a klases verslo biura vienybes aikstej, kuris jau beveik ir pastatytas, ji kaminta stato vo ir as pasireiskiau, beje tureciau labas dar pasakyti

    Comment


      #22
      OHO, amigos, geros naujienos is pajurio Vienas kvartalas - tai bendras Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacijos ir bendrovės "Plienas" projektas, numatantis 9 ha sklype tarp Taikos prospekto ir Minijos gatvės statyti Gandrališkės mikrorajoną, kuriame gyvens apie pusantro tūkstančio šeimų. Pasak bendrovės "Plienas" generalinio direktoriaus Gedimino Bartkevičiaus, jau gegužę šiame kvartale prasidės paruošiamieji žemės darbai. Vietoje kadaise buvusio sovietinės armijos tankų dalinio bus pastatytas šiuolaikinis kvartalas, kurį puoš keletas grakščių daugiaaukščių pastatų.



      Kaip zinot, tai pagrindinis sio kvartalo akcentas bus toks nedidukas ~36 aukstu pastatas Tai va...jau yra vienas 15. Si menesi turetu prasidet ( o gal jau ir prasidejo ) 27 aukstu pastato statyba, dar vienas 20 aukstu siais metais turetu pradet kilt Na ka...dziugu

      Comment


        #23
        O va ir pats naujo Klaipėdos kvartalo projektas:





        O čia pilnas straipnis:



        Statybų paroda stebino dydžiu



        Andrius Juškevičius



        Paroda "Individuali statyba-2004", vakar atidaryta Lengvosios atletikos manieže, nustebino savo dydžiu. Jau pirmąją darbo dieną ji sulaukė didelio lankytojų susidomėjimo.



        Traukė į Klaipėdą



        Paroda "Individuali statyba-2004" veiks iki šeštadienio. Šiemet joje dalyvauja 220 firmų, bendrovių, 6 užsienio kompanijos.



        Nors parodos organizatoriai - bendrovė "Ekspo Vakarai" - kiek abejojo parodos sėkme, nes Vilniuje neseniai vyko panaši statybų paroda "RESTA", tačiau daug statybų kompanijų patraukė į uostamiestį. Pasak projekto vadovo Romualdo Rževuskio, daugelis Klaipėdą ir Vakarų Lietuvą vertina kaip didelį statybų potencialią turintį regioną.



        Šiais metais parodos organizatoriai ekspozicijų turiniu stengėsi atsiliepti į svarbiausią mūsų dienų aktualiją - Lietuvos narystę Europos Sąjungoje. "Europiniai standartai - Lietuvos statyboms" - toks leitmotyvas lydi daugelio dalyvių ekspozicijas.



        Bus naujų kvartalų



        Nuoseklus parodos apžiūrėjimas trunka bent keletą valandų. Tarp naujovių - modernūs dūmtraukiai, statybos darbams skirti įvairūs įrankiai, savaime sukimbančios hidroizoliacinės medžiagos, apsauginiai medienos gruntai, firmos "Okpol" stoglangiai.



        Jau pirmąją parodos darbo dieną daugelis klaipėdiečių būriavosi prie dviejų stendų, kuriuose demonstruojamos būsimų uostamiesčio kvartalų statybos.



        Vienas kvartalas - tai bendras Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacijos ir bendrovės "Plienas" projektas, numatantis 9 ha sklype tarp Taikos prospekto ir Minijos gatvės statyti Gandrališkės mikrorajoną, kuriame gyvens apie pusantro tūkstančio šeimų. Pasak bendrovės "Plienas" generalinio direktoriaus Gedimino Bartkevičiaus, jau gegužę šiame kvartale prasidės paruošiamieji žemės darbai. Vietoje kadaise buvusio sovietinės armijos tankų dalinio bus pastatytas šiuolaikinis kvartalas, kurį puoš keletas grakščių daugiaaukščių pastatų.



        Susidomėjimą kėlė ir Tauralaukio individualių gyvenamųjų namų kvartalas, projekto vykdytojas - bendrovė "Erama". Čia 12,5 ha sklype bus formuojamas uždaras, aukštos klasės ir kokybės privačių namų kvartalas. Nuo kvartalo vakarinės ribos iki Danės - tik 170 metrų. Žadama pastatyti 80 individualių ir 12 sublokuotų gyvenamųjų namų.



        Pernai statybų parodą aplankė daugiau nei 20 tūkst. lankytojų. Parodos organizatoriai tikisi, kad klaipėdiečių susidomėjimas nebus mažesnis ir šiemet.

        Comment


          #24
          Nu ka...katik gryzau is parodos ir teko garbe man matyti pati maketa, bei to projekto pristatyma ( nu su kompu padaryta ). Tai ka as galiu pasakyt...kaip viskas tame filmuke pavaizduota, tai as apakes Vienu zodziu, tuoj Klaipeda bus #1 Lietuvoj Ten tame projekte, tie visi mol comiblokai, tai visi bus su stikliniais, veidrodiniais fasadais, taip pat, kaip ir tie du daugiaauksciai. Beje, tas desininis twinbokstas bus aukstesnis. Tie 5 apvalus pastatai, bus su stikliniu, veidrodiniu fasadu. Is tiesu, tai tas maketas neatspindi ne istolo, tai kas buvo pavaizduota tame filmuke. Deja, kai buvau prie to stendo, tai ten l.vazni zmones buvo, tai nelindau ir netrikdziau ju pokalnio su savo klausimais ir dar l.laiko mazai turejau. Vienu zodziu...l.geras projektas. Man tai asmeniskai dideli ispudi padare. Vilniaus NCC, tai tik keli daugiaauksciai, o aplinka, tai... , o ten, tik 2 ( pakolkas tikiuosi ) daugiaauksciai, bet aplinka tai :okay: Vienu zodziu...reik pamatyt

          Comment


            #25
            Aisq, cia tokia shiaip sau naujiena, bet shiandien vazhiavau pro NMC ir machiau, kad kelia nauja LG reklama ant to komibloko. Net nzn ar chia gerai ar blogai.. Bet reklama tai grazhesne atrodo

            Comment


              #26
              Kai kuriems atrodo, kad visas miestas priklauso jiems nors jie tik laikinai apsistoje kmiblokiniame bendrabutyje. Ir piketuoja del to, kad "uzstos" ju slykscius bendrabucius ir jiems vaizdas bus blogesnis. Vilniuje ne vienoje vietoje uzstojo nauji pastatai gyvenantiems senuose (tikra prasme gyvenantiems, o ne laikinai apsistojusiems) vaizda, bet tokiu piketu paprastai nevyksta. Bet siaip tai VPU studentai * ir jei koks idomesnis renginys (pvz. piketas), kur galima pasireiksti (papaisyti, pakalbeti, etc.) - jie sudalyvauja .



              VPU studentų piketas



              http://www.vpu.lt/lt/news.full/498















              Comment


                #27
                ...pries kelias savaites prasidejo statyba Laisves pr. prie upes, eilinis ofisu pastatas Vilnius, tik tiek kad sitoj teritorijoj dar nieko nebuvo....



                http://www.zippyimages.com/files/39082/LaiSvE_7.jpg

                http://www.zippyimages.com/files/39084/LaiSvE_11.jpg

                http://www.zippyimages.com/files/39085/LaiSvE_26_copy.jpg



                kazkodel nenori rodyt paveiksliuku.....

                Comment


                  #28
                  "Grand Duke Palace" Gedimino Pr.

                  Informacija apie "GDP", planai, schemos..
                  www.gdp.lt

                  Comment


                    #29
                    Jeigu bus toks zalias stogas, tai man nelabai patinka:


                    Cia didesnis brezinukas:
                    http://www.gdp.lt/admin/files/get.php?id=10

                    Beje, VB du panasaus tipo pastatus atnaujino, o dabar rekonstruoja sita:

                    Comment


                      #30
                      Na va pagaliau pateko i tinkamas rankas. idomu kas ten tiek daug uzima?

                      negi lenteles ir vordo dokumentai?

                      Comment


                        #31
                        Reikes kazkaip tada is taves tuos kompaktus persirasyti. Noretusi tureti pas save kompe ateiciai.

                        Comment


                          #32
                          Dauguma pranešimų buvo perkelta į forumo šiukšlyną, o palikau tik tuos, kurie apie projektus.

                          Tad pradedam naują "Ką žinome apie naujausius projektus Lietuvoje?" epochą

                          Beje, jei labai norėsit sugrąžint kokius nors ypatingus pranešimus, kreipkitės į mane
                          Mano galerija Flickr'yje

                          Comment


                            #33
                            Pasak Verslo ziniu BCC2 jau statomas, o tas 8000 m^2 pastatas salia hanerio, kuris bus pradetas statyti siais metais jau 90% isnuomotas. Man kazkodel atrodo, kad BCC2 dar nestatomas. Staripsnis labai neaiskus SBA biuru pastatas nepaminetas, nors kiti mazesni - pamineti. Apie Klaipeda atsiliepia mazdaug taip: yra tik pastatu breziniai, o kad statys ka nors tai neraso. Man atrodo, kad mes galetumem rasyti geresnius straipsnius .

                            Comment


                              #34
                              @John: As neturiu skenerio ir niekaip cia negaliu ideti, bet siaip ir neapsimoka. Ten nieko gero neparasyta, tik tiek kad krenta ofisu kainos ir tikimasi, kad ateity taip pat kris. Didesne dalis straipsnio man panasi i ober-haus puslapyje pateiktas apzvalgas .

                              Comment


                                #35
                                BCC2 tai tikrai nestatomas ir net paruošiiamieji darbai dar nevyksta, taigi kažką čia svaigsta
                                Mano galerija Flickr'yje

                                Comment


                                  #36
                                  Parašė Edd
                                  Pasak Verslo ziniu BCC2 jau statomas, o tas 8000 m^2 pastatas salia hanerio, kuris bus pradetas statyti siais metais jau 90% isnuomotas. Man kazkodel atrodo, kad BCC2 dar nestatomas. Staripsnis labai neaiskus SBA biuru pastatas nepaminetas, nors kiti mazesni - pamineti. Apie Klaipeda atsiliepia mazdaug taip: yra tik pastatu breziniai, o kad statys ka nors tai neraso. Man atrodo, kad mes galetumem rasyti geresnius straipsnius .
                                  Tuoj pradesim leist sava zurnala

                                  Comment


                                    #37
                                    ...matai, nuo kada skaitryti statybos pradzia, gal vykdo kokius archeologniius tyrinejimus......

                                    Comment


                                      #38
                                      Parašė brixton
                                      ...matai, nuo kada skaitryti statybos pradzia, gal vykdo kokius archeologniius tyrinejimus......
                                      Tai kad ten šiuo metu automobiliai stovi
                                      Mano galerija Flickr'yje

                                      Comment


                                        #39
                                        Klaipedoj prasidejo buvusio "Saturno" rekonstrukcija. Na, greiciausiai ji ten griaus ir nauja statys. Kiek zinau, tai jis priklauso Rubicon'ui. Siaip, tai ten nieko ypatingo, tik tiek, kad miesto centre nebeliks vieno apleisto pastato. Kas nezino, tai jis yra tik ~3-ju aukstu ir po rekonstrukcijos jis islaikys toki pati aukstinguma.

                                        Comment


                                          #40
                                          Parašė Rokas
                                          Klaipedoj prasidejo buvusio "Saturno" rekonstrukcija. Na, greiciausiai ji ten griaus ir nauja statys. Kiek zinau, tai jis priklauso Rubicon'ui. Siaip, tai ten nieko ypatingo, tik tiek, kad miesto centre nebeliks vieno apleisto pastato. Kas nezino, tai jis yra tik ~3-ju aukstu ir po rekonstrukcijos jis islaikys toki pati aukstinguma.
                                          he, Zuoko chebra į Klaipėdą eina

                                          Comment

                                          Working...
                                          X