Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gariūnų verslo parkas
Collapse
X
-
nu siaubas... išėjau į kiemą, tai girdėjau kažkokias sirenas tolumoj. na, reiks rytoj nulėkt pažiūrėt, kaip viskas po gaisro atrodo
dar gerai, jeigu jie apsidraudę...
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.08.16, 23:03.
Comment
-
yra šio puslapio keliais pranešimais aukščiau sudegusio angaro nuotraukosParašė Pilaitis Rodyti pranešimąO kaip su sudegusiu angaru?Gal kas turi foto jo?
na, nebuvo noro eiti žiūrėti, kaip sudegęs angaras atrodo šiandien
Comment
-
Įdomu,pažiureti kaip jis atrodo dabar...Parašė taigi_trolis Rodyti pranešimąyra šio puslapio keliais pranešimais aukščiau sudegusio angaro nuotraukos
na, nebuvo noro eiti žiūrėti, kaip sudegęs angaras atrodo šiandien
Comment
-
Irengs, o jei nugrius ant galvu...Parašė JlL Rodyti pranešimąkas nors matet ar ant stogo irenge parkavimo vietas?
Comment
-
Jei konstrukcijos yra tam apskaiciuotos, tai irengs. Be to, makete matosi kad bus.Parašė PoviliukasTusk Rodyti pranešimąIrengs, o jei nugrius ant galvu...
Comment
-
Ta sankryža kiek aš mačiau yra kaip rekomenduojamas, o ne prioritetinis objektas. Gana keista, nes tai vis tik yra aplinkkelis. Greičiausiai patikėta verslininkams ją įrengti, kaip kad "Akropoliui" viaduką per Ozo g. Čia tikėtis kažko labai greitai nereikėtų. Nors pačiai Gariūnų g. rekonstrukcijai iki A1 lyg ir yra jau skaičiuota, kad reikės ~80mln. lt.Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąĮdomu, ar sankryžą prie įvažiavimo į turgų nesiruošiama rekonstruoti į dviejų lygių?
Vienas toks pažadas yra Vilniaus bendrajame plane , tačiau aš nelinkęs tikėti tais priešrinkiminiais pažadais, mane domina, ar nebuvo kokių rimtų planų dėl tos sankryžos?
Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
3/5
kaip minėjau, greitai bus uždengta likusi dalis

kioskų eilutė. žvilgsnis atgal

viduje. pėsčiųjų tiltelis virš eskalatoriaus

štai taip atrodo durys į tualetą

trečias aukštas, į kurį žmonės dar neleidžiami
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.12.18, 15:43.
Comment

Comment