Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos ir pramogų centras „OZAS“
Collapse
X
-
GerasParašė sleech Rodyti pranešimąTaigi Krakowska tų pačių ECE yra
O šiaip, tai kažką itin naujo išplanavime PC sugalvoti sunku būtų.
. Na tuomet viskas aisku. Tik Krakowska interjera turbut europietis projektavo, o vat Ozo - tai ryskiai turkiskas stilius, ryskios spalvos ir piguva (stogas is vidaus labai pigiai atrodo).
Komentuoti:
-
vardan kliento galima pasistengti. Man EUROPA atrodo pakankamai naujoviškas PC, atitikmens jam bent jau Lietuvoje dar neradau.Parašė sleech Rodyti pranešimąTaigi Krakowska tų pačių ECE yra
Komentuoti:
-
Taigi Krakowska tų pačių ECE yra
Komentuoti:
-
Panašu, tai panašu, tačiau apatinėj nuotraukoj esantis PC atrodo žymiai geriau ir jaukiau. Man tos oranžinės ozo sienos kažkodėl asocijuojasi su dideliu angaru/sandeliu, kurio laikančiosios konstrukcijos nudažytos oranžiniais antikoroziniais/priešgaisriniais dažais.Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPanašu
Komentuoti:
-
Beje, šiaip pastebėjimas
OZAS, Delfi.lt nuotrauka.

"Galeria Krakowska" - prekybcentris Krokuvoje, nuotrauka mano.
Panašu
Komentuoti:
-
Per daug jūs tą atidarymą sureikšminat. Ar FAIL, ar ne FAIL, žmonių srautas ilgame laikotarpyje vistiek bus lygiai toks pat ir nuo atidarymo "sėkmės" ar "nesėkmės" visiškai nepriklausys.
Beveik tas pats ir su www puslapiu. Ar labai jau dažnai Jūs lendat į kokios "Panoramos" ar to paties "Akropolio" puslapius ir ten kažko ieškot?
Komentuoti:
-
priminei VP, tai prisiminiau. Nezinau ar sutapimas ir ka tai reiskia. Prismoj jei ka nors nusiperki gauni sokoladuka. Jis 3 plyteliu, ant ju pilis beroc, ir uzrasyta VP. Jei tai sokoladukai nupirkti ir tas VP reiskia VPmarket, tai isties juokinga. O FAIL cia jau pagal zmogu. kai atsidarys visos parduotuves, man asmeniskai juo vaiksciot bus maloniau ir jame jaukiau nei akropoly. Nors susisiekimas prastas
Komentuoti:
-
kaip kol kas suprantu iš pirmų įspūdžių, straipsniu ir informacijos, tai visiškas FAIL gavosi su atidarymu.. ir labai netikėta, kad ECE galėjo taip failint.. Pasirodo, lietuviškas VP ant mega-mall'ų vystymo ir operatinimo gali nušluostyt nosis Europos PC grandams?
Komentuoti:
-
šiandien apsilankiau atidaryme. Em. kaip jūs ir sakot dirba mažai parduotuvių. tai čia vienas minusas.antras tas, kad pvz prismos ieskojom eidama per oza 2 kartus, nes jokiu iskabu ar lankstinuku kaip sake kolega nera. eini, nezinai kur ka rasi. Isejus is ozo pastebejom jau byrancius laiptus, t.y. ant laiptu suklotos trinkeles pradeda kristi, ir ne viena. Turku turbut daugiau nei lietuviu kai atejau. Del parkingo nezinau, nebuvau. Atidarytas prekybos centras kai salia jo stovi statybiniai vagoneliai?? apgailetina. Ant apsvietimo stulpo zenklas ozas P ir rodykle. o kur pagrindinis iejimas velniai zino. Einant palei zmoniu srauta radau. Prismoj bent snd labai malonios kasininkes. tai gerai. Didziule parduotuve,kuri man patiko, didelis pasirinkimas visu prekiu. Naujove kad reik viska, kas sveriama pasisverti pries nesantis prie kasos. Pats ozas, didelis, nieko ispudingo, reik laukt kol dirbs visos parduotuves.
Komentuoti:
-
Dvi valandas pavaikščios, paspoksos į vitrinas, optimistinių atveju ledų nusipirks, ir išeis. Žmonės kaip mes - gi įdomu, ką ten taip statė, ir kas iš to gavosi. Retai kokia pirmą ar antrą dieną parduotuvės veikimo matau žmones su pilnais vežimais prekių bestovinčių eilėje, nes daro savaitinį apsipirkimą. Nelogiška gi. Nėra tie lietuviai visiški idiotai, kad pirmą dieną stovėtų kilometrinėse eilėse, darydami savaitinį apsipirkimą, bo "nauja parduotuvė". Lyg prekės būtų šviežesnės. Lygiai ir su kavinėm. Kas pasišniukštinėt, kas gero yra, kas kokią apžvalgą padaryt, kas šiaip - laiką prastumt, ir pasižiūrėt į žioplius, besistumdančius, šiuo atvejų "Prismos" eilėse. Vis kažkokia atrakcija. Ir nereikia mokėti net (jeigu tik įeit ir apsižvalgyt), O vis šiokia tokia atrakcija.
Roosevelt - šiuo atveju, ne kažin kokį. O aš, neturėdamas jokių kitų informacijos šaltinių, remiuuosi tuo, kurį turiu. Todėl, jeigu turi daugiau informacijos, ar net fotografijų, nuoširdžiai prašau šia medžiaga pasidalinti su visais. Be ironijos. Man rimtai įdomu. Ir manau, ne man vienam.Paskutinis taisė Magician; 2009.08.20, 23:44.
Komentuoti:
-
Magician, nezinau koki issilavinima turi tavo draugu drauge kuri lankesi prekybos centre ir padare tokias drastiskas isvadas, bet manau dar ne kiekvienam inzineriui iejus i pastato vidu lengva pamatyt kas ant ko laikosi ir kokios kolonos, sijos ar kitokie konstrukciniai elementai lems pastato griuti po savaites..valdovu rumuose kolonos atrodo galingos ir tvirtos, bet tai nereiskia kad jos turi dideles apkrovas..kai kurios isvis butaforines.. toks ispudis is jusu komentaru, kad tie turkai is savo galvos state prekybos centra...deja state jie pagal lietuviska projekta, kuri parenge UAB „Jungtinės architektų dirbtuvės“ jei neklystu ir turku patirtis su sniegu neturetu niekaip itakot pastato griuties...
Komentuoti:
-
Kur krizė? Kam krizė? Namo ratais kvadratais teko važiuoti, nes visi kaip pakvaišę į Ozą veržėsi, aplinkinės gatvės užkištos
Tik apie 22 val. ištuštėjo automobilių aikštelė prie Siemens arenos.
Komentuoti:
-
Didžiojoj dalį Turkijos (tos, kur nelabai kalnuota], nėra sniego. Chm, žiemą gali būti įdomu. Įluš, ar neįluš(?). Pradėkime statymus.
Komentuoti:
-
Turkų kompanija „KAYI Construction''Parašė Magician Rodyti pranešimąJo, jo. Ale kokia įmonė juos samdė? Turkai gi manau, irgi ne durni, jeigu duotų gerų medžiagų, padarytų normaliai.
Komentuoti:
-
Jo, jo. Ale kokia įmonė juos samdė? Turkai gi manau, irgi ne durni, jeigu duotų gerų medžiagų, padarytų normaliai.
Komentuoti:
-
Draugės, šiandien buvusios, įspūdžiai: tikina, kad beviltiška, po savaitės greičiausiai viskas nafyg sugrius, viskas vos laikosi, belenkaip pastatė, net baisu praiti, laikosi ant kažkokių kelių betoninių (ir tai neaišku, ar betoninių, kolonų". Nežinau, kas per logika, daryti atidarymą, kai dar viskas nebaigta. Gal norėjo spėti į tušinukų ir kitų mokyklinių prekių išpardavimą? Bet keista, nes pats bumas dar tik ateitį, o po tokio š**ino pirmo įspūdžio, vargu ar kas po to ten lėks strimgalviais leisti savo sunkiai uždirbtų pinigų. Vienžo - FAIL, nors pats ir nemačiau. Kas statė?
Komentuoti:
Komentuoti: