Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos ir pramogų centras „OZAS“

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė amiko Rodyti pranešimą
    Kad ne visos durys ten ne automatinės. O, kad tokių yra, tai labai gerai - priverčia žmones prisiminti, kad jie turi rankas! Rankas teptis? Hm, na taip, tavo automobilio durelių rankena sterilumu ir švara turbūt pranoksta viską, tai ką čia lyginti su sutrinomis prekybcentrio rankenomis. Juk ten lankosi tik benamiai, kad susišildytų


    Jei tu vaziuoji su pilnu vezimeliu prekiu,tai neautomatines durys yra labai nepatogu. Nebent jei jie nusprende,kad pirkejai iseidines nieko nepirke ,tusciomis rankomis- tada gerai ir paprastos durys:-))

    Comment


      Parašė amiko Rodyti pranešimą
      Kad ne visos durys ten ne automatinės. O, kad tokių yra, tai labai gerai - priverčia žmones prisiminti, kad jie turi rankas! Rankas teptis? Hm, na taip, tavo automobilio durelių rankena sterilumu ir švara turbūt pranoksta viską, tai ką čia lyginti su sutrinomis prekybcentrio rankenomis. Juk ten lankosi tik benamiai, kad susišildytų
      Nekreipiant dėmesio į nukrypimus nuo sklandžios minties, atsakysiu, jog mano mašina būna švari
      Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

      Comment




        Po „Ozo“ sostinėje statybų – nesumokėtų skolų šleifas



        Nors prekybos ir laisvalaikio centras „Ozas“ Vilniuje klientus vilioja nuo praėjusių metų rudens, tačiau nesumokėtos skolos už jame atliktus darbus vis dar velkasi. Vėdinimo ir gesinimo sistemas prekybos centre montavusi Vilniaus bendrovė „Yglė“ tvirtina iki šiol nesulaukianti daugiau nei 351 tūkst. Lt skolos už atliktus darbus. Bendrovės duomenimis, ji ne viena nesulaukia pinigų už atliktus darbus.

        „Mes esame aklavietėje. Dėl nesumokamos skolos kreipėmės į teismą, kuris ją priteisė kartu su delspinigiais, tačiau tai rezultatų nedavė, teismas net negalėjo surasti bendrovės atstovo, kad įteiktų jam dokumentus. Jų neranda ir antstoliai“, – DELFI piktinosi „Yglės“ generalinis direktorius Paulius Šniukšta.

        Apie tai, kad lietuvius samdžiusi bendrovė nerasta, liudija ir Vilniaus apygardos teismo nutartis, kurioje nurodyta, kad sprendimas priimtas už akių.

        Pusę prekybos centro akcijų valdo Vokietijos bendrovė ECE, kuri pagrindiniu projekto rangovu pasamdė turkų bendrovę „Kayi Construction“. Ši į subrangovus pasiėmė turkų įmonę „Termko Sogutma san“, kuri atėjusi į Lietuvą čia įkūrė savo filialą „Termko LT“. Ši įmonė ir samdė lietuvių bendroves atlikti įvairius darbus bei tiekti medžiagas ir įrengimus. „Yglė“ užsakovams atliko sistemų montavimo darbus, o „Termko LT“ turėjo tiekti dalį reikiamų medžiagų.

        „Birželį atsiskaitymai ėmė strigti, liepą pradėjo strigti ir medžiagų tiekimas, o paskutinė sąskaita apmokėta liepos 29 dieną, likusios sąskaitos jau neapmokėtos. Tačiau prasidėjus pastato pridavimui, „Termko LT“ ir „Kayi Construction“ vadovai pradėjo mus spausti, kad pabaigtume darbus ir padėtume priduoti pastatą, o tada esą jie jau tikrai su mumis visiškai atsiskaitys. Siekdami bendradarbiavimo, mes padėjome jiems priduoti pastatą, tačiau dėl sustojusio medžiagų tiekimo nebaigtų darbų dar liko, o su mumis taip niekas ir neatsiskaitė“, – sakė jis.

        Pašnekovas tvirtina siūlęs įvairias atsiskaitymo galimybes, tačiau susitarti nepavyko.

        Pasak P. Šniukštos, pagrindinis projekto rangovas tvirtina, kad su subrangovu yra visiškai atsiskaityta.

        „Kreipėmės pagalbos į „Kayi Construction“ vadovą, kuris tvirtino, kad „Termko“ yra ilgametis, patikimas jų partneris ir jis net neabejoja, jog jis ankščiau ar vėliau išspręs visas susidariusias problemas, todėl ir „Yglė“ turėtų juo pasitikėti. Kita vertus, „Kayi Construction“ vadovas patikino, kad jokių poveikio priemonių savo partneriui jis neturi, ir niekaip negali padėti Lietuvos bendrovėms, kurioms skolinga „Termko LT“, – apie situaciją kalbėjo pašnekovas.

        „Kviestume, kad kitos bendrovės nesiimtų baigti tų darbų ir linkėtume nepakliūti nesąžiningų bendrovių pinkles. Šiuo atveju mūsų įmonei tai yra vienintelis garantas atgauti mūsų bendrovės žmonių uždirbtus pinigus“, – sakė P. Šniukšta.

        Jo duomenimis, neatgavusios pinigų likų maždaug dvylika prekybos centro statybų aikštelėje dirbusių bendrovių.

        Komentaro gauti nepavyko

        Tuo tarpu su lietuvių įmones samdžiusia bendrove „Termko LT“ DELFI susisiekti nepavyko, nes nurodytu telefonu atsiliepęs darbuotojas tvirtino esąs pasamdytas kitos įmonės. O pagrindinės įmonės „Termko Sogutma san“ telefonu atsiliepę atstovai nukreipia į „Termko LT“ vadovą Ismail Akkiprik, kuris nekelia ragelio.

        Darsyk paskambinus į įmonės biurą Turkijoje ir pasakius, kad mobiliuoju I. Akkiprik pasiekti nepavyksta, buvo pažadėta žurnalistės kontaktus perduoti „Termko LT“ vadovui, tačiau šis taip ir neperskambino.

        Užsakovas atsiskaitė

        Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė DELFI sakė apie statybų subrangovo skolas žinanti tik todėl, kad į juos kreipėsi keletas įmonių. Tačiau kartu ji pabrėžė, kad užsakovas už darbus yra atsiskaitęs su „Kayi Construction“ ir neturi galimybių priversti subrangovus atsiskaityti su jiems dirbusiomis įmonėmis.

        „Tiek pastato savininkas, tiek bet kuri ECE grupės įmonė nėra sudariusi sutarčių nei su besikreipusia Lietuvos statybų bendrove, nei su „Termko LT“, todėl daryti įtakos jų santykiams bei atsiskaitymams negali. Už padarytus darbus esame atsiskaitę, todėl atlikti mokėjimų tiesiogiai šioms įmonėms negalime“, – tvirtino I. Navickaitė

        Jos teigimu, prekybos centre visi darbai, reikalingi centro funkcionavimui, yra atlikti. „Liko sutvarkyti teritorijos dalį, ant kurios stovėjo statybiniai vagonėliai, tačiau šiuos darbus galėsime atlikti tik išėjus įšalui. Kaip ir kiekviename naujai pastatytame objekte defektų atsiranda, kuriuos taip pat šaliname“, – sakė „Ozo“ vadovė.

        Nuoroda

        Comment


          Na, kadangi turiu parduotuvėlę Oze, tai tikriausiai turiu turėti ir ką pasakyti Na, Ozas žinoma atsidarė visiškai nepasiruošęs ir pusiau užbaigtas, šiuo metu daugiau mažiau yra apsitvarkęs, netgi Swedbanko bankomatas neseniai buvo įrengtas. Ozo vadovybė patrigubino biudžetą, skirtą marketingui, dėl to ir tiek renginių atsirado ir tai tęsis tol "kol centras atsistos ant kojų". Vėliau gal irgi vienas kitas renginukas liks, tačiau atstačius biudžetą į numatytąjį ankščiau, jų per daug likti negalės, arba labai stipriai turės kristi kokybė. Anyway, tie renginukai Ozui padėjo privilioti daugiau žmonių, tačiau regis privilioja daugiau žiūrovų nei pirkėjų, dėl to parduotuvių apyvartos yra daugiau mažiau lygios tokių centrų kaip Mada ir pan, tačiau Europos, Panoramos ar juolabiau Akropolio lygio tikrai nesiekia. Didžiausias minusas, žinoma, yra Prisma, buvau labai nustebintas jų planais atidaryti prekybos centrą Kaune, nes Oze jiems tikrai nelabai sekasi, dėl tos priežasties, kad visgi tai yra maisto prekių parduotuvė, o maisto parduotuvės daugiausiai parduoda lietuvišką produkcija, nes sultys, atvežtos iš Suomijos, labai pabrangsta dėl transportavimo kaštų, o turėdami vieną parduotuvę Lietuvoje geras kainas gauti tikrai sunku, žinoma, galbūt jie ruošiasi tam tikrą laiką dirbti į minusą, tačiau Lietuva yra prekybos centrų kraštas ir kažin ar jiems pavyks stipriai įsitvirtinti, na, nebent daug pinigų ketina dėl to aukoti.
          Kaip žinia, Ozo savininkai turi berods 120 prekybos centrų Europoje, tai jiems labai padėjo privilioti daug užsienio parduotuvių, tokių kaip Deichman ar Peek & Cloppenburg. Žinoma, konkurencija yra gerai, tačiau yra negerai, kad Ozas yra labiau linkęs užleisti vietas užsieniečiams, nei vietiniams verslininkams.
          Na, manoji parduotuvėlė iki velykų jau išsikels, nes tiesa sakant Ozas šiek tiek apgavo daugumą salelių, priėmę jas pradžioje, kad užpildytų tuščias erdves, o po pusės metų pareiškę, kad jų koncepcija yra neturėti prekybinių salelių ir kam baigiasi sutartis- tas turi kraustytis. Jau išsikraustė 30% salelių, iki velykų neliks ~50%, su laiku turėtų pradingti ir likusios, paliekant tik visokias kavinukes ar pan.
          Paskutinis taisė Eidvis; 2010.03.31, 14:23.

          Comment


            nepatinka man Ozas..
            aptarnaujame jame kelis savo klientus, ką ir pasakyti...
            patalpos priduotos neteisingai paruoštos pagal priešg. reikalavimus..
            jau kiek kazusų (turkiškų ar vokišku, net nžn kieno) ištaisėmė pas savo klientus.. nenustebsiu, jei pas kitus iki šiol nesutvarkyta..
            (:

            Comment


              Ozas iš toliau

              Comment


                info šaltinis: http://www.f-1.lt/ozas-zada-f-1-bolidu-paroda-n16510

                „Ozas“ žada F-1 bolidų parodą

                Vilniuje įsikūrusiame prekybos centre „Ozas“ nuo balandžio 29 d. turėtų prasidėti „Formulės-1“ bolidų paroda.
                Parduotuvės interneto svetainėje skelbiama, kad bus demonstruojami Michaelio Schumacherio, Ralfo Schumacherio, Damono Hillo, Nicko Heidfeldo, Kimi Raikkoneno, Jacqueso Villeneuve'o ir kitų pilotų vairuoti automobiliai.
                Konkretūs „Formulės-1“ bolidų modeliai neatskleidžiami. Pažymima, kad kartu bus demonstruojama lenktynių atributika, bus galima išmėginti jėgas dviejuose F-1 simuliatoriuose, o mažieji parodos lankytojai galės susipažinti su automodelių trasa.

                ir dar viena nuoroda i Ozo puslapį: http://www.ozas.lt/renginiai/f-1bolidai
                Paskutinis taisė inga.; 2010.04.20, 16:43.

                Comment


                  Sveiki. Gal kas girdėti dėl Multikino? Šiandien, kartu su išėjusiu Ozo žurnalu yra priedas PC planas, tai Multikino jau pažymėtas. Gal atidarymas greit nusimato?

                  Comment


                    Nors pats Oze lankausi retokai, bet vis gi nesinorėtų, kad jis užsilenktų ar kad išeitų "Prisma". Konkurencija, ypač lietuviškiems "plėšikams", yra labai sveikintinas dalykas.

                    Comment


                      Alpimo akcija Oze

                      Comment


                        Kažkoks debilizmo priepuolis.
                        Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

                        Comment


                          Parašė skeiter Rodyti pranešimą
                          Sveiki. Gal kas girdėti dėl Multikino? Šiandien, kartu su išėjusiu Ozo žurnalu yra priedas PC planas, tai Multikino jau pažymėtas. Gal atidarymas greit nusimato?
                          Lenkai dirba. Tikslią datą sunku pasakyti, bet vasaros vidurys būtų realistiška. Multikino platina frontą ir panašiu laiku atsidarinės ir Rygoj.

                          Comment


                            Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                            Na, kadangi turiu parduotuvėlę Oze, tai tikriausiai turiu turėti ir ką pasakyti Na, Ozas žinoma atsidarė visiškai nepasiruošęs ir pusiau užbaigtas, šiuo metu daugiau mažiau yra apsitvarkęs, netgi Swedbanko bankomatas neseniai buvo įrengtas. Ozo vadovybė patrigubino biudžetą, skirtą marketingui, dėl to ir tiek renginių atsirado ir tai tęsis tol "kol centras atsistos ant kojų". Vėliau gal irgi vienas kitas renginukas liks, tačiau atstačius biudžetą į numatytąjį ankščiau, jų per daug likti negalės, arba labai stipriai turės kristi kokybė. Anyway, tie renginukai Ozui padėjo privilioti daugiau žmonių, tačiau regis privilioja daugiau žiūrovų nei pirkėjų, dėl to parduotuvių apyvartos yra daugiau mažiau lygios tokių centrų kaip Mada ir pan, tačiau Europos, Panoramos ar juolabiau Akropolio lygio tikrai nesiekia. Didžiausias minusas, žinoma, yra Prisma, buvau labai nustebintas jų planais atidaryti prekybos centrą Kaune, nes Oze jiems tikrai nelabai sekasi, dėl tos priežasties, kad visgi tai yra maisto prekių parduotuvė, o maisto parduotuvės daugiausiai parduoda lietuvišką produkcija, nes sultys, atvežtos iš Suomijos, labai pabrangsta dėl transportavimo kaštų, o turėdami vieną parduotuvę Lietuvoje geras kainas gauti tikrai sunku, žinoma, galbūt jie ruošiasi tam tikrą laiką dirbti į minusą, tačiau Lietuva yra prekybos centrų kraštas ir kažin ar jiems pavyks stipriai įsitvirtinti, na, nebent daug pinigų ketina dėl to aukoti.
                            Kaip žinia, Ozo savininkai turi berods 120 prekybos centrų Europoje, tai jiems labai padėjo privilioti daug užsienio parduotuvių, tokių kaip Deichman ar Peek & Cloppenburg. Žinoma, konkurencija yra gerai, tačiau yra negerai, kad Ozas yra labiau linkęs užleisti vietas užsieniečiams, nei vietiniams verslininkams.
                            Na, manoji parduotuvėlė iki velykų jau išsikels, nes tiesa sakant Ozas šiek tiek apgavo daugumą salelių, priėmę jas pradžioje, kad užpildytų tuščias erdves, o po pusės metų pareiškę, kad jų koncepcija yra neturėti prekybinių salelių ir kam baigiasi sutartis- tas turi kraustytis. Jau išsikraustė 30% salelių, iki velykų neliks ~50%, su laiku turėtų pradingti ir likusios, paliekant tik visokias kavinukes ar pan.
                            Jei ne stambi užsienio kompanija, Ozas būtų virtęs paminklu krizei. Dabar stabiliai atsidarinėja naujos parduotuvės, auga centro patrauklumas, todėl atsisakoma turginių prekybos formų - salelių.

                            Renginiai liks, tik jų tiek nebereikės nes pagal tarptautinę praktiką geriausia pramoga yra apsipirkinėjimas. Renginiai privilioja žmones susipažinti su centru, o poreikis pirkti atsiranda sėdint namie ir reikia išsirinkti centrą pagal įspūdžius. Apyvartos išauga palaipsniui.

                            Prisma yra galingas žaidėjas, tačiau tikėtis, kad su viena parduotuve parodys stebuklą būtų naivoka. Ar koncepcija gera ar bloga reiks spręsti po to kai bus įgyvendintas visas plėtros planas ir Vilniuje veiks penkios Prismos kaip šiuo metu yra Taline. Investicija įsitvirtinti naujoje rinkoje nėra auka.

                            Vietiniai verslininkai yra labai laukiami, tačiau jei tarptautiniai tinklai sprendimus priima strategiškai ir investuoja į ateitį, tai lietuviai drebančiom rankom sprendžia pagal šiandieną (yra išimčių).

                            Grįžtant prie salelių, niekas nebuvo apgautas, tačiau sunkią valandą visi bijojo ateities, todėl patys prašėsi trumpesnių sutarčių. Tik dabar po truputį suvokiama, kad Ozas yra saugi vieta prekybininkams.

                            Comment


                              Parašė Laurmit Rodyti pranešimą
                              Jei ne stambi užsienio kompanija, Ozas būtų virtęs paminklu krizei. Dabar stabiliai atsidarinėja naujos parduotuvės, auga centro patrauklumas, todėl atsisakoma turginių prekybos formų - salelių.

                              Renginiai liks, tik jų tiek nebereikės nes pagal tarptautinę praktiką geriausia pramoga yra apsipirkinėjimas. Renginiai privilioja žmones susipažinti su centru, o poreikis pirkti atsiranda sėdint namie ir reikia išsirinkti centrą pagal įspūdžius. Apyvartos išauga palaipsniui.

                              Prisma yra galingas žaidėjas, tačiau tikėtis, kad su viena parduotuve parodys stebuklą būtų naivoka. Ar koncepcija gera ar bloga reiks spręsti po to kai bus įgyvendintas visas plėtros planas ir Vilniuje veiks penkios Prismos kaip šiuo metu yra Taline. Investicija įsitvirtinti naujoje rinkoje nėra auka.

                              Vietiniai verslininkai yra labai laukiami, tačiau jei tarptautiniai tinklai sprendimus priima strategiškai ir investuoja į ateitį, tai lietuviai drebančiom rankom sprendžia pagal šiandieną (yra išimčių).

                              Grįžtant prie salelių, niekas nebuvo apgautas, tačiau sunkią valandą visi bijojo ateities, todėl patys prašėsi trumpesnių sutarčių. Tik dabar po truputį suvokiama, kad Ozas yra saugi vieta prekybininkams.
                              Naujos parduotuvės atsidarinėja gal ir stabiliai, tačiau panašiai stabiliai ir užsidarinėja senos parduotuvės. Prisma išties yra rimtas žaidėjas, tačiau, kaip ir minėjai, kol jie neturi rimto tinklo Lietuvoje, tol naivu tikėtis kažko gero, o kiek aš žinau tai artimiausi planai yra pastatyti prekybos centrą Kaune, tačiau atidarant po vieną prekybos centrą per metus, rimtą tinklą sukurti užtruks labai daug laiko. Žinoma, tada galima bus išnaujo vertinti Prismos sėkmę, tačiau dabar ir per artimiausius 3-5 metus tikrai neverta tikėtis stebuklų.
                              O dar kartą grįžtant prie salelių, tai kadangi žinau visą situaciją su ne viena ir ne dviem salelėm, galiu laisvai teigti, jog Ozas apgavo daugumą jų. Kaip ir minėjai, dabar Ozo požiūris į saleles yra kaip į turginę prekybos formą, tačiau negi jisai pasikeitė per puse metų? Jisai ir prieš tai toks buvo, dėl to, kad Ozo koncepcija visuose 120 savo prekybos centrų yra neturėti prekybinių salelių, tačiau to požiūrio Ozo valdytojai nepasakė nei vienam salelės savininkui ir laisva ranka pasirašinėjo sutartis, dėl to, kad priėmė kvailą sprendimą atidaryti tuščią prekybos centrą ir reikėjo kažkaip užpildyti tą tuštumą. Taigi nieko neįspėdami salelių valdytojų apie tai, kad tai tėra "laikinas vietos užpildymas", jie pasirašinėjo sutartis, kurioms pasibaigus jų tiesiog nepratęsė. Žinoma, nėra čia nieko nelegalaus, tačiau su verslo etika tai labai stipriai kertasi ir labai gerai atspindi Ozo požiūrį į nuomininkus. Nėra tokių durnų verslininkų, kurie investuotų į parduotuvę/salelę/kirpyklą/kioską ir t.t. žinodami, jog jis tegalės dirbti puse metų, nes investicijos ne per tiek laiko atsiperka, o apie kažkokį atsipirkimą Oze išvis nelabai galima kalbėti. Tiesa, dalis salelių pasirašė sutartis metams- tai jie dar turi šiek tiek laiko, didelė dalis salelių išsikraustė net nesulaukę termino, nes Oze dirbti papraščiausiai buvo nuostolinga, tačiau trečia dalis visgi turėjo išsikraustyti, nes niekas sutarčių su jais nepratęsinėjo.

                              Comment


                                Parašė Laurmit Rodyti pranešimą
                                Jei ne stambi užsienio kompanija, Ozas būtų virtęs paminklu krizei. Vietiniai verslininkai yra labai laukiami, tačiau jei tarptautiniai tinklai sprendimus priima strategiškai ir investuoja į ateitį, tai lietuviai drebančiom rankom sprendžia pagal šiandieną (yra išimčių).
                                Tas yra tikra tiesa, nes absoliuti dauguma Lietuvos verslininkų yra savotiškas sovietmečio produktas; t.y. skuba susižerti pelną, kol valdžia dar nesuuodė tuo metu nelegalios veiklos. O kas dėl krizės, „Ozas“ startavo 2008-08-20, kai krizės kvapas jau buvo jaučiamas. JAV krizė pasidėjo tų pačių metų birželį, ir jau vasaros gale pasiekė Europą. Tai ką, pripažįstate, kad tarptautiniai tinklai to nežinojo? Neįtikinama. Žinojo, bet vis tiek rizikavo, nes kaip pats Tamsta teigiate, investuoja ilgam. Skubėjote, nes žinojote, kad kasdien vis mažėja mokių klientų, o dar ir rugsėjo 1d. šventė čia pat. Na kągi — surizikavote, įsileidote saleles, tačiau namų darbų iki galo nespėjote baigti: liko daug tuščio ploto, iš pradžių tiesiog chroniškai trūko informacijos (ir dėl to nemažai potencialių pirkėjų nusivylė), iki dabar dar nėra kino teatro. O gal jo ir nereikia, nes čia pat yra „Forum Cinemas“, kuris ir taip krizės metu nesimaudo pelnuose?

                                Parašė Laurmit Rodyti pranešimą
                                Renginiai liks, tik jų tiek nebereikės nes pagal tarptautinę praktiką geriausia pramoga yra apsipirkinėjimas. Renginiai privilioja žmones susipažinti su centru, o poreikis pirkti atsiranda sėdint namie ir reikia išsirinkti centrą pagal įspūdžius. Apyvartos išauga palaipsniui.
                                Geriausia pramoga yra apsipirkinėjimas? Tai kuo tas „Ozas“ yra geresnis už turgų ar eilinę Maximą (Mindaugo ar Savanorių gatvėse)? Lošti vien su „Prismos“ koziriu ne tik naivu, bet ir neatsakinga. Susipažinti su PC didžioji dauguma atėjo ne tiek dėl renginių, kiek dėl naujo operatoriaus „Prisma“ ir pačio PC naujumo.
                                Poreikis pirkti atsiranda sėdint namie? O neteko girdėti apie sparčiai populiarėjančius apsipirkimus internetu ar telefonu? Jeigu man reikia tik duonos, pieno ir daržovių, tai neskubu į didelį PC — pakanka ir mažos ar vidutinės parduotuvės. O jeigu jau pakėliau užpakalį ir atvykau į „Ozą“ — tai būkite malonūs ir įtikinkite mane, kad pas Jus man verta dar sugrįžti (neteko girdėti kokias akcijas taiko „Akropolis“?) ir išleisti kuo daugiau pinigų. Labai geras sprendimas yra X-treme 3 aukšte, bet vien tik to mažoka. Man norisi ir aktyvių pramogų suaugusiems — bilijardo, boulingo, stalinio oro ritulio, karaoke ir kitokių panašių pramogų (gal kai kas iš to sąrašo jau yra?)
                                Sakoma, kad gera pradžia — pusė darbo. Jums su pradžia... na nelabai pavyko. Vat todėl dabar reikia atidirbti už tai. Na, bet Jūs už tai pinigus gaunate, tai patys dirbkite galvomis ir šluostykitės prakaitą
                                I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                                Comment


                                  Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                  Geriausia pramoga yra apsipirkinėjimas? Tai kuo tas „Ozas“ yra geresnis už turgų ar eilinę Maximą (Mindaugo ar Savanorių gatvėse)? Lošti vien su „Prismos“ koziriu ne tik naivu, bet ir neatsakinga. Susipažinti su PC didžioji dauguma atėjo ne tiek dėl renginių, kiek dėl naujo operatoriaus „Prisma“ ir pačio PC naujumo.
                                  Poreikis pirkti atsiranda sėdint namie? O neteko girdėti apie sparčiai populiarėjančius apsipirkimus internetu ar telefonu? Jeigu man reikia tik duonos, pieno ir daržovių, tai neskubu į didelį PC — pakanka ir mažos ar vidutinės parduotuvės. O jeigu jau pakėliau užpakalį ir atvykau į „Ozą“ — tai būkite malonūs ir įtikinkite mane, kad pas Jus man verta dar sugrįžti (neteko girdėti kokias akcijas taiko „Akropolis“?) ir išleisti kuo daugiau pinigų.
                                  Na aš tai supratau, kad apsipirkinėjimo pramoga čia buvo labiau turėta omeny, kad moterims smagu vaikščiotis po skudurų parduotuves ko, kaip žinia, internetas ar telefonas nelabai gali atstoti (čia tik moterys, turbūt, šituos dalykus supranta). O kurį PC tai pramogai pasirinkti tai čia vat ir nulemia yvairūs pašaliniai vaiksniai - papildomos pramogos, (ne)mėgatama maisto prekių parduotuvė, visoki renginiai, kabakai ir tt. Aš pvz šiuo metu Ozą renkuosi dėl KFC, kadangi vienintelis Vilniuj yra ir tai yra mano traukos objektas, o pavalgęs gal ir į kiną nueisiu, kai tik toks bus, ar kokį skudurą nusipirksiu.
                                  Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                  Comment


                                    Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                    iki dabar dar nėra kino teatro. O gal jo ir nereikia, nes čia pat yra „Forum Cinemas“, kuris ir taip krizės metu nesimaudo pelnuose?
                                    Manau, kad Multikino ruošiama 3D salė susigriebs lankytojus iš Akropolio Forum Cinemas. Tai žinoma tikrai gerai. Bent jau aš tikrai verčiau eisiu į Multikino.

                                    Comment


                                      Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                      Na aš tai supratau, kad apsipirkinėjimo pramoga čia buvo labiau turėta omeny, kad moterims smagu vaikščiotis po skudurų parduotuves ko, kaip žinia, internetas ar telefonas nelabai gali atstoti (čia tik moterys, turbūt, šituos dalykus supranta). O kurį PC tai pramogai pasirinkti tai čia vat ir nulemia yvairūs pašaliniai vaiksniai - papildomos pramogos, (ne)mėgatama maisto prekių parduotuvė, visoki renginiai, kabakai ir tt. Aš pvz šiuo metu Ozą renkuosi dėl KFC, kadangi vienintelis Vilniuj yra ir tai yra mano traukos objektas, o pavalgęs gal ir į kiną nueisiu, kai tik toks bus, ar kokį skudurą nusipirksiu.
                                      Na čia mudu praktiškai prieiname bendros ar bent jau labai panašios išvados: XXIa. mažmeninė prekyba jungiama su įvairiomis pramogomis ir atvirkščiai. Bet vat kol kas Vilniuje mažmeninė prekyba užima tvirtas pozicijas, o su pramogomis vis dar nėra prisotinta rinka. Dar ir krizė įnešė savų korekcijų.

                                      Parašė skeiter Rodyti pranešimą
                                      Manau, kad Multikino ruošiama 3D salė susigriebs lankytojus iš Akropolio Forum Cinemas. Tai žinoma tikrai gerai. Bent jau aš tikrai verčiau eisiu į Multikino.
                                      Šventa vieta ilgai tuščia nebūna. Net neabejoju, kad Akropolio Forum Cinemas jau dabar suka galvas kaip modernizuoti esamas sales arba pasiūlyti kažką visiškai Lietuvoje naujo. Juk milijonai sumerkti, niekas nenori jų prarasti. O Multkino apie pusmetį po atsidarymo turės pranašumą dėl savo naujumo — dauguma eis grynai iš smalsumo, tačiau po to situacija vėl apsilygins ir tada matysime katras katrą

                                      Beje, pagaliau „Ozas“ susiprato, kad pirkėjai dažnai ateina apsipirkti su vaikais, ir antrame aukšte įrengė keletą modelių-automobilių. Mano sūnus šiandien jau išbandė policijos automobiliuką
                                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

                                      Comment


                                        Šiaip girdėjau, kad Akropolyje 3D jau visai neužilgo turėtų atsirasti
                                        Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                        Comment


                                          f-1





                                          Paskutinis taisė P`q; 2010.05.24, 02:27.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X