Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žvėrynas - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
    Dėl Lapių 3. Vat jūs man pasakykit, ar ne geriau buvo tas medinis namas nei dabartinis "kubizmas"? Argumentus "nepatinka, pastatyk geriau", "vėl negatyvas", "eik ir paverk kitur" ir pan. žinom, jie nieko neįrodo ir nepateisina. T.y. jie padeda stoiškai ir neverkšlenant (!) išgyventi tą košmarą. Bet tai jau iš koučingo srities.
    Geriausiai būtų, 56 įmonės darbuotojus sugrūsti į medinę močiutės trobą ir tegu jie ten dirba. Nereik nei tų ofisų nei kubizmų.

Comment

Taip, kaip aš pamiršau! Taigi viskas čia žmonių gerovės labui! Ta pati pasaka kaip sovietiniais laikais, "rūpestis" darbo liaudimi, o iš tiktųjų partinės nomeklatūros turtėjimas. Tik dabar vietoje partinės nomeklatūros, NT magnatai, bet demagogija tą pati, tik propagandistai nauji.

Comment

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
        Taip, kaip aš pamiršau! Taigi viskas čia žmonių gerovės labui! Ta pati pasaka kaip sovietiniais laikais, "rūpestis" darbo liaudimi, o iš tiktųjų partinės nomeklatūros turtėjimas. Tik dabar vietoje partinės nomeklatūros, NT magnatai, bet demagogija tą pati, tik propagandistai nauji.
        Allach akbar!

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą
          Čia, kaip suprantu, dar kažkaip aptinkuos/uždažys/apmūrys, ne? Nes atrodo kaip visiškas nesusipratimas.
          Čia:
          Parašė Creatium Rodyti pranešimą
          Click image for larger version  Name:	Screenshot 2024-08-22 163541.jpg Views:	2262 Size:	428.7 KB ID:	2147672

Aš taip niekada ir nesupratau, kodėl čia forume taip patiko tas dizaino keitimas, bet taip, fasadas tai nedabartinis turėtų gale likti.

Comment

Working...
          X