Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viršuliškių skersgatvis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
    IMHO dar aš gerai pagalvočiau, kuri vieta geresnė Viršuliškių ar Naujojo Skanseno Šnipiškių. Viršuliškėse gal ta aukštų daugiaukščių kaimynystė kiek baugina.
    Kodėl baugina?

Comment

IMHO dar aš gerai pagalvočiau, kuri vieta geresnė Viršuliškių ar Naujojo Skanseno Šnipiškių. Viršuliškėse gal ta aukštų daugiaukščių kaimynystė kiek baugina.
      Nu jo. Aš irgi pagalvočiau ar gyventi bute tarp 6-aukščių, kur iki Japoniško parko 2 min, iki Senvagės 10, iki upės 10 ir 15 min iki pačio miesto centro (pėsčiomis) geriau ar Viršuluose. Vat pagalvočiau.

Comment

Dėl parkų gal dar galima sutikti, jei vaikščiotum į juos bent kelis kart per savaitę,o dėl centro artumo 15min, tai iki kurios vietomis pėstute?
        Paskutinis taisė Garbanius; Vakar, 15:35.

Comment

Dėl parkų gal dar galima sutikti, jei vaikščiotum į juos bent kelis kart per savaitę,o dėl centro artumo 15min, tai iki kurios vietomis pėstute?
          Ne tai ta lenkiško greitkelio atkarpa kitaip vadinama Pilaitės prospektu turi šarmo

Comment

Negaliu nesutikt, bet GV irgi galima spidometrus guldyt

Comment

Kai tik pereini Baltą tiltą, kaip tas rajonas vadinasi?

Comment

Naujamiesčio pakraštys, Google Maps rodo 22min

Comment

Working...
                X