Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pramoninių / gamybinių pastatų statyba Vilniuje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Parašė Evuldis Rodyti pranešimą
    Įdomu kada užlenks šitą įmonę. UAB "Vėtrūna" feniksas Vilniaus atliekų rūšiavimo ir apdorojimo gamyklos statybų rangovas yra bendrovė „Versina“. Projektas iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis.
    Tamsta, panašu turėsit vieną tarp forumo kai kurių kauniečių paplitusi sindromą.
    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

    Comment


      #62
      Kogeneracinių jėgainių estafetėje Vilnius lenkia Kauną


      Vilniuje vystant kogeneracinės jėgainės projektą jau yra gauti 9 potencialių statybos rangovų pasiūlymai. „Iki rugpjūčio pabaigos kvalifikacinius reikalavimus atitinkantys rangovai bus kviečiami teikti pasiūlymus ir su konkurso nugalėtoju iki metų pabaigos planuojama pasirašyti rangos sutartį, tuomet galima pradėti statybas“, - VŽ teigia Ernesta Dapkienė, „Lietuvos energijos“ Korporatyvinių reikalų direktorė.

      Comment


        #63
        Naujas logistikos pastatas:

        http://www.vilnius.lt/index.php?3621046781

        Comment


          #64
          Bet kur?

          Comment


            #65
            Meteliu gatve, kaip ir parasyta

            Comment


              #66
              Manau čiaClick image for larger version

Name:	VL logistika.png
Views:	1
Size:	582,2 kB
ID:	1422043

              Comment


                #67
                Kruizinių lainerių milžinė „Meyer Werft“ investuoja Skaidiškėse



                Prieš tris mėnesius įsteigta UAB „MS Maritime“, kuri įgyvendina plyno lauko pramonės investicijų projektą, priklauso dviem Vokietijos akcininkėms – „Stengel GmbH“ (Elvangenas), jau turinčiai bendrovę Skaidiškėse, ir „Meyer Werft“ laivų statyklai (Papenburgas).
                „Vokiečių „Meyer Werft“, prieš kelerius metus įsigijusi ir rekonstravusi laivų statyklą Turku Suomijoje, tapo pajėgi statyti dar daugiau kruizinių laivų negu iki šiol. Jie ėmė ieškoti partnerių, kurie galėtų tiekti metalo įrangą kajutėms įrengti, ir tokia partnere tapo „Stengel GmbH“, – aiškina Giedrė Bitkevičiūtė, UAB „MS Maritime“ ir UAB „Stengel LT“ direktorė.
                „Stengel GmbH“, anot jos, buvo gerai žinoma laivų statytojai, nes pagal užsakymus jai gamindavo reikiamas detales. Tačiau atvilioti Vokietijos verslininkus į Lietuvą nebuvo paprasta. Direktorė neslepia: buvo rinktasi iš gamintojų Vokietijoje, Suomijoje ir Lietuvoje. Kruopščiai buvo analizuoti ir vertinti įvairūs pranašumai, trūkumai. Šių investicijų galimybė svarstoma gana ilgą laiką.
                Gamyba startuoja gruodį
                Šiuo metu akcininkai investuoja 10 mln. Eur. Kai kurie perkami įrenginiai unikalūs, vieninteliai Europoje. Kiek iš viso bus investuota per tris plėtros etapus iki 2019–2020 m., neatskleidžiama. Gamybą nuo 5.000 sanitarinių kabinų ruošinių kas mėnesį, remiantis poveikio aplinkai vertinimu, planuojama išplėsti iki 8.000. Pačiais kukliausiais vertinimais, įmonėje dirbs mažiausiai 250 žmonių.
                Plėtra vyks 6 ha sklype priešais „Stengel LT“ gamyklą – sklypas šiai bendrovei priklauso nuosavybės teise. Per tris plėtros etapus gamyklos plotas pasieks 35.000 kv. m.
                „Šiuo metu turime apie 6.000 gamybinio ploto rekonstruotose patalpose, perkame įrangą, montuojame ir gruodžio viduryje turime pradėti kajučių ruošinių gamybą“, – nurodo p. Bitkevičiūtė.
                Tai, kad naujai gamyklai teks ieškoti darbuotojų, direktorei nerimo nekelia – Skaidiškės, Naujoji Vilnia ar Rudamina yra gyvenvietės, kuriose yra pakankamai darbo ieškančių žmonių. Be to, anot jos, kadangi plėtra bus įgyvendinama etapais ir daug žmonių išsyk nereikės ieškoti, problemų dėl darbuotojų neturėtų kilti.
                Tai, kad Skaidiškės yra tolokai nuo jūros, akcininkams nekliūna – Elvangenas, kur veikia pagrindinė „Stengel“ bendrovė, taip pat yra atokiau nuo jūros, Vokietijos viduryje.
                Seni pažįstami
                „Stengel LT“, priklausanti vokiečių „Stengel GmbH“, Skaidiškėse veikia nuo 2011 m. Bendrovė iš lakštinio plieno gamina tiek įvairius komponentus, tiek gaminius, kuriuos visus eksportuoja. Pavyzdžiui, vienai stambiai JAV kompanijai gaminami dirbtinio apvaisinimo aparatai.
                Šiuo metu „Stengel LT“ yra sukūrusi 96 darbo vietas.
                Vokietijos „Stengel GmbH“ turi 430 darbuotojų ir maždaug 56.000 kv. m gamybos ir sandėliavimo patalpų.
                „Mūsų platus know-how, didelis gamybos pajėgumas ir platus produkcijos asortimentas leidžia mums patenkinti įvairią paklausą“, – taip 1947 m. įsteigta šeimos įmonė prisistato interneto svetainėje.
                „Meyer Werft“ Lietuvos verslui yra neblogai pažįstama, su ja susijusi ne viena Lietuvos gamybos ir paslaugų įmonė. Pavyzdžiui, Vakarų Baltijos laivų statykla gamina stambius kruizinių laivų korpusų blokus, kurie iš Klaipėdos galutiniam surinkimui keliauja į laivų statyklą „Meyer Turku“ Suomijoje. Iš Raseiniuose veikiančios „Danspin“ verpalų audžiami kilimai aukščiausios klasės šios kompanijos kruiziniams laivams. UAB „RNDV Group“ ne viename statomame kruiziniams laive yra įrengusi elektros tinklus, priešgaisrinę signalizaciją, paklojusi kabelius. Mašinų gamykla „Astra“ vienam „Meyer Werft“ kruizinių laivų yra gaminusi bioatliekų džiovintuvus bei maisto atliekų perdirbimo vakuumines talpyklas ir pan.
                Išsiskiria dydžiu
                „Meyer Werft“ buvo įkurta 1795 m., šiuo metu kompaniją valdo jau septintoji Meyerių šeimos karta. Įmonė yra viena didžiausių prabangių kruizinių laivų statytojų pasaulyje. Joje dirba daugiau nei 5.000 darbuotojų, o metinė apyvarta viršija 2,3 mlrd. Eur.
                Lig šiol kompanija yra pastačiusi 37 kruizinius lainerius – vieno lainerio vidutinė kaina svyruoja apie 780 mln. USD, vidutinis tonažas siekia 114.198 t, vidutinis galimas keleivių skaičius – 2.800.
                Beje, laivų statykla Papenburge yra ne tik viena stambiausių laivų statyklų pasaulyje – kompanija įtraukta į didžiausių pramoninių statinių penketuką pasaulyje: sauso doko, kuriame surenkami laivai, ilgis yra 504 metrai, plotis 125 m, aukštis 75 m.
                „Investuok Lietuvoje“ per pusmetį pritraukė 19 investicijų
                Didžiausios plyno lauko investicijos Lietuvoje
                Milžiniška danų investicija: iššūkis konkurentams ir naujos galimybės
                Papenburge šį pavasarį į vandenį nuleistas vienas didžiausių kruiziniu lainerių pasaulyje „Ovation of the sea“, kurio ilgis – 345 m.
                „Meyer Werft“ taip pat stato ro-ro tipo laivus, naudojamus keleiviams, transporto priemonėms ir suskystintoms dujoms gabenti. Pavyzdžiui, „Meyer Turku“ kitąmet estams perduos naujos kartos suskystintomis gamtinėmis dujomis varomą keleivinį keltą, kuris kursuos tarp Talino ir Helsinkio.
                Antrinė įmonė „Neptun Werft“ Rostoke užsiima upinių kruizinių laivų statyba.
                Skelbiama, kad „Meyer Werft“ turi užsakymų iki 2019 m.


                http://vz.lt/sektoriai/pramone/2016/...ja-skaidiskese
                Paskutinis taisė Milwaukee; 2016.11.08, 08:53.

                Comment


                  #68
                  Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
                  Kruizinių lainerių milžinė „Meyer Werft“ investuoja Skaidiškėse

                  Atvaizdas


                  Prieš tris mėnesius įsteigta UAB „MS Maritime“, kuri įgyvendina plyno lauko pramonės investicijų projektą, priklauso dviem Vokietijos akcininkėms – „Stengel GmbH“ (Elvangenas), jau turinčiai bendrovę Skaidiškėse, ir „Meyer Werft“ laivų statyklai (Papenburgas).
                  ....

                  http://vz.lt/sektoriai/pramone/2016/...ja-skaidiskese

                  Geras, dėkuj už info. Kažkiek ten darbai jau vykstą nuo vasaros pradžios, rekonstruoją seną administracinį pastatą prie kelio, tą pirmą nuotraukoje, bei ardė senus nebereikalingus angarus buvusius teritorijoje.

                  Comment


                    #69
                    Šalia Vilniaus – naujas gamybos ir logistikos parkas
                    Vieta, vieta ir dar kartą vieta – nekilnojamojo turto specialistai nepajudinami dėl svarbiausių kriterijų, pagal kuriuos reikia rinktis sklypą ar statinį. Todėl Vilniuje, kur sutvarkyta infrastruktūra ir daug kvalifikuotų darbuotojų, investicijos yra tris kartus didesnės nei šalies vidurkis. Dabar investicijoms atsiras dar daugiau galimybių, nes visai šalia Vilniaus kyla naujas Pagirių gamybos ir logistikos parkas, kurio vystytojai neslepia ambicijų – siekiama prisidėti prie Lietuvos, kaip stipriausio logistikos centro Baltijos šalyse ir Rytų Europoje, plėtojimo.
                    Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                    Comment


                      #70
                      Visuomenės informavimas apie numatomą gamyklos Liepkalnio g. 134A, Vilniuje, projektavimą

                      Paskutinis taisė lukass; 2017.05.25, 15:29.
                      Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                      Comment


                        #71
                        Sveiki,

                        Nežinau ar į tą temą pataikiau, bet pora kadrų iš statybų Ateities gatvėje.

                        Click image for larger version

Name:	20170610_075126 (Large).jpg
Views:	216
Size:	282,1 kB
ID:	1568126


                        Click image for larger version

Name:	20170610_075107 (Large).jpg
Views:	167
Size:	322,9 kB
ID:	1568127



                        Click image for larger version

Name:	20170610_075021 (Large).jpg
Views:	183
Size:	323,0 kB
ID:	1568128

                        Comment


                          #72
                          Čia lyg ir butai turėjo būti? Ar vyksta ten kas nors?

                          Comment


                            #73
                            Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                            Čia lyg ir butai turėjo būti? Ar vyksta ten kas nors?
                            Ten turejo būti apartamentai, S. Rachenšteino objektas.
                            "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                            Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

                            Adam Mickiewicz

                            Comment


                              #74
                              Man atrodo čia sustojęs projektas nes keli metai tas pats vaizdas jau.

                              Comment


                                #75
                                Parašė dr-rox Rodyti pranešimą
                                Man atrodo čia sustojęs projektas nes keli metai tas pats vaizdas jau.
                                Berods, jog čia tas, kur S. Rachenšteinas nelegaliai statė.

                                Comment


                                  #76
                                  Dobkeviciaus gatveje naujas sandelis, neseniai iskeptas

                                  https://www.google.lt/maps/place/AD+...79!4d25.268887
                                  Attached Files

                                  Comment


                                    #77
                                    Stengel + MS Maritime
                                    SKaidiskes
                                    http://www.vz.lt/sektoriai/pramone/2...ja-skaidiskese
                                    Attached Files

                                    Comment


                                      #78
                                      Idomesnes citatos is VZ premium:

                                      Remigijus Šimašius, sostinės meras, su premjeru Sauliumi Skverneliu yra aptarę siūlymą įkurti Vilniaus laisvąją ekonomikos zoną VLC teritorijoje, kuri pagal patvirtintus teritorijų planavimo dokumentus Vilniaus rajone ir mieste užima 460 h.

                                      Pramonės ir logistikos įmonėms tai reiškia, kad po 2020 m. sostinė gali turėti iki 400 ha dydžio Vilniaus LEZ.

                                      Į VLC projektą jau yra investuota daugiau kaip 32 mln. Eur. Įrengti infrastruktūrą prireiks dar apie 4,6 mln. Eur.

                                      Numatoma, kad visoje VLC teritorijoje bus leidžiama užsiimti logistikos, sandėliavimo veikla ir gamyba.

                                      Gediminas Klimaitis, Pagirių gamybos ir logistikos parką vystančios UAB „Exvero“ projektų vadovas, pabrėžia, kad Vilniaus LEZ pradžių pradžia turėtų būti aplinkkelis, sujungsiantis Minsko plentą su Lydos plentu.

                                      Tai rodo ir pasirašyti 12 ketinimų susitarimų su potencialiais investuotojais, kurie Vilniaus pramonės ir logistikos parke norėtų nuomotis 35,65 ha.

                                      Comment


                                        #79
                                        „Eika“ netoli Lentvario pradeda vystyti Vilniaus industrinio parko projektą

                                        Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/verslas...arko-projekta/

                                        Comment


                                          #80
                                          Ta proga gal bent sutvarkys Fabriko gatvę, nes kol kas ten tragedija.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X