Žiūrint į planus - jų ten nėra. Be to, pačio pastato paskirtis - administracinė. Aišku, tai reiškia, kad 49 proc visų patalpų gali būti gyvenamos paskirties.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Galėti tai galima viską, tik čia jau labai arti Skopjės.Parašė Creatium Rodyti pranešimąTamsta rašote iš serijos "šiais laikais nebegalima tapyti nieko realistinio, nes realizmas buvo XIX amžiaus dalis".
Problema ten ne automobiliuose, o Vilniaus-Islandijos g. "alkoholikų trikampio" lankytojų sraute, nenurimstančiame visą naktį.Parašė Lettered Rodyti pranešimąTen kaip tik labai gera vieta gyventi, Vilniaus g. akligatvis, auto srauto ir triukšmo beveik nėra, priešingai nei gyvenantiems šalia kokios Trakų, Pylimo ar Mindaugo g.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Koks dar paveldas? Jau buvo kažkada planuota jį griaut ir vietoje jo atstatyti kas buvo. Inrealui priklauso didžioji dalis pastato ir jie siūlė jį nupirkti iš SM.Parašė feex Rodyti pranešimąŠitas fasadas yra paveldas, kažkokiu stebuklų tikėtis nelabai verta...
Comment
-
Geriausias dalykas, kuris galėjo nutikti šiam pastatui ir puikus šviežio oro pliūpsnis į senamiesčio gražinimą. Toks turėtų būti rūpestis visais vertingais modernizmo pastatais. O ne griauti griauti griauti viską.Parašė abruo Rodyti pranešimą
Jei seni ir modernistiniai pastatai būtų taip atžviežinami laikas nuo laiko, tai senamiestis atrodytų nuostabiai
Comment
-
Siūlyčiau iš pradžių pasidomėti prieš "išvemiant" kažkokią nesąmonę. Ryšių rūmai yra kultūros paveldas. Didžioji dalis priklauso ne Inrealui, o INVL Baltic Real Estate. Ir kažkada buvo planuota ne griauti, o rekonstruoti, kieme pastatant naują korpusą.Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąKoks dar paveldas? Jau buvo kažkada planuota jį griaut ir vietoje jo atstatyti kas buvo. Inrealui priklauso didžioji dalis pastato ir jie siūlė jį nupirkti iš SM.

Paskutinis taisė feex; 2016.11.10, 13:37.
Comment
-
Kieme vietoj dabartinio antžeminio parkingo.Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ O kur tas naujas korpusas būtų? Nes antroje vizualizacijoje stovintis pastatas irgi dabar stovi, tik čia jo išorėje kitaip išspręsta.
Comment
-
Tamsta ne jums spręsti, ką aš žinau, ką ne. Kai prie to pastato dirbau jis buvo planuojamas griauti ir jis priklausė Invaldai (be SAM dalies). Pats projektas tikrai buvo talpintas ir šiame forume. Tamstos paviešinto projekto nematęs.Parašė feex Rodyti pranešimą
Taip, deja, šis pastatas dabar įtrauktas į kultūros paveltą, nors mano nuomone jo likimas turėtų būti toks pat kaip ir Giraitės g. pastato.
Comment
-
Gerai, kad tavo nuomonės neklauso. Savo namus išsigriaukit prie to pačio ir kokią LIDLADĖŽĘ pasistatykitParašė ArtisLT Rodyti pranešimąTamsta ne jums spręsti, ką aš žinau, ką ne. Kai prie to pastato dirbau jis buvo planuojamas griauti ir jis priklausė Invaldai (be SAM dalies). Pats projektas tikrai buvo talpintas ir šiame forume. Tamstos paviešinto projekto nematęs.
Taip, deja, šis pastatas dabar įtrauktas į kultūros paveltą, nors mano nuomone jo likimas turėtų būti toks pat kaip ir Giraitės g. pastato.
Comment
-
Mielai taip padaryčiau, jei visi likę daugiabučio gyventojai sutiktų. Gyventi LIDL „dėžėj“ aukštomis lubomis būtų didelis komforto upgreidasParašė Gies Rodyti pranešimąGerai, kad tavo nuomonės neklauso. Savo namus išsigriaukit prie to pačio ir kokią LIDLADĖŽĘ pasistatykit
Lietuva visiems.
Comment
-
O aš džiaugiuosi, kad juos po truputi griauna, ir manau ir šitam ateis laikas.Parašė Gies Rodyti pranešimąGerai, kad tavo nuomonės neklauso. Savo namus išsigriaukit prie to pačio ir kokią LIDLADĖŽĘ pasistatykit
Kas dėl mano namo jei būtų Relictus Sovieticus tai neprieštaraučiau, o dabar Unesco manau stipriai per galva duotų.
Comment
-
Linkiu, kad mano 1-464 serijos relictus Sovieticus su visu miegamuoju rajonu vieną dieną irgi taptų paveldu, tai tada aš pasijuoksiu iš jūsų - visų eskavatoriais apsiginklavusių griovėjų.Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąO aš džiaugiuosi, kad juos po truputi griauna, ir manau ir šitam ateis laikas.
Kas dėl mano namo jei būtų Relictus Sovieticus tai neprieštaraučiau, o dabar Unesco manau stipriai per galva duotų.
Comment
-
Tai, panašu, kad viskas yra tiek pat paveldas. Reikia tik apsispręsti nuo kurio galo pradedam griauti.Parašė Lettered Rodyti pranešimąRyšių ministerija toks pat "paveldas" kaip ir ŠMC, Salomeika ar Lietuva, tokius sovietinius svetimkūnius reikia skubiai griauti, panašiai kaip ir dabar bus Vilnius g. padaryta.
Comment
-
Visi šie išvardinti sovietiniai pastatai atrodo originaliai ir įdomiai, būtent todėl gali laisvai būti paveldu. Tačiau dauguma jų stovi labai nedėkingose vietose (senamiestis, naujamiestis) ant sugriautų pastatų pamatų ir atrodo labai išsišokančiai. Šiose vietose geriau jau atstatyti tai kas buvo prieš karą. Deja juos nugriovus greičiausiai pristatytų dar baisesnių stiklainių.
Comment
-
Ir vienas iš jų grius jau šį mėnesįParašė Lettered Rodyti pranešimąRyšių ministerija toks pat "paveldas" kaip ir ŠMC, Salomeika ar Lietuva, tokius sovietinius svetimkūnius reikia skubiai griauti, panašiai kaip ir dabar bus Vilnius g. padaryta.
Comment

Comment