Parašė Anqeliukas
Rodyti pranešimą

O langai į tris puses dėl to, kad butas kraštinis, kuo labai džiaugiuosi.
Fabijoniškėse negyvenau, galiu palyginti su Šeškine. Dabar turiu labai gerą buto išplanavimą, erdvę ir šviesą, gerą vaizdą pro langus, butas šiltas, už šildymą moku tikrai nedaug, galiu šildytis kada noriu, nors ir vasarą. Turiu daug geresnius - tai reiškia malonius ir draugiškus - kaimynus, lyginant su pensininkų, kuriems rūpi viskas kaimynyste Šeškinėje. Kaina, sumokėta už butą, mane netgi labai tenkina, mačiau daug prastesnių variantų, už kuriuos buvo sumokėti daug didesni pinigai.
o ne su kvartalu bendrai.
o ne su kvartalu bendrai.

, o ne nuolatinių
) vaizdą pro langą, buto nuotraukų turiu, ir pabandysiu įdėti. Įdėčiau ir laiptinių - bet jos šiuo metu dažomos antrą kartą, taigi vaizdas nekoks (tiems, kas norėtų ir šiame fakte įžiūrėti ką nors negero, paaiškinu - namui jau du su virš metų, bet mes specialiai prašėme kad antrą kartą perdažytų tik dabar).
Nelabai supratau, ko šie vaizdai tokie jau išskirtiniai ir kaip jie keičia šio projekto pridėtinę vertę. Nors šiaip tai, kiekvienam jo namai yra tvirtovė ir mieliausia. Taip kad, tegu gyventojai džiaugiausi, o kiti kritikuoja, kiekvienas turi teisę į savo nuomonę. Man kaip buvo šis projektas vienu blogiausių Vilniuje, taip ir lieka kol kas. Šūdelka ir tiek.
Nelabai supratau, ko šie vaizdai tokie jau išskirtiniai ir kaip jie keičia šio projekto pridėtinę vertę. Nors šiaip tai, kiekvienam jo namai yra tvirtovė ir mieliausia. Taip kad, tegu gyventojai džiaugiausi, o kiti kritikuoja, kiekvienas turi teisę į savo nuomonę. Man kaip buvo šis projektas vienu blogiausių Vilniuje, taip ir lieka kol kas. Šūdelka ir tiek.
Comment