Parašė Remigijus
Rodyti pranešimą
.Kas svarbiau- kiekybė ar gal kokybė ?Pagal jus, tai jeigu yra projektas tai jau iš džiaugsmo šokinėti reikia.Lyg iš gūdžios provincijos būtume.Džiaugiates, kad atseit, ''nors kažkas statoma''.''Daugiau, aukščiau, greičiau''.Kažkas klausė, kas gi man patinka Klaipėdoje.Atsakysiu: ''Klaipėdos būrė''(aišku, reikia sulaukti, kai bus pastatyta), ''Neapolis'' visai neblogas, daugiau nieko labai gero (išskyrus senamiestį, naujamiestį ir istorinį miesto centrą) Klaipėdoje nematau.Kaune gerų projektų yra daugiau.O pastarasis 30 a. pastato projektas yra pasibaisėtinas, visiškai šiai vietai netinka.Gal Šilutės plento gale ir geriau atrodytų, bet tik ne miesto centre.O URBANISTAS turi žinoti, kad nevalia riboti žmonėms žodžio laisvės, galimybių pasisakyti.Ko tu man dabar grasini, ir ką gi su manim reikia daryti ?Jeigu labai nepatinka- visai neskaityk.
.Kas tai per kvailystės ?Tai gali tik pabloginti mūsų miesto padėtį.Reikia sukurti naują planą, neleisiantį nepataisomai sugadinti Naujamiesčio.
.Aš manau, kad mano minėti Kauno PC yra geriau nei nieko.Gal neidealūs, bet visvien geriau nei Klaipėdos Akropolio milžiniška dėžė, savo apdaila labai panaši į Vilniaus Akropolį.Kauno Akropolis geresnis bent jau tuo, kad išsaugojo senąjį pramoninį paveldą(bent kažkiek), o ne virto didžiule skardine dėže.''Mega'' yra geriau nei Klaipėdos BIG, nors iki idealo dar toli.O dėl centro, tai manau, kad išties gerai būtų nugriauti bjaurias pilkos ar pilkai rožinės spalvos stalinistinius pastatus H.Manto gatvėje (gal vieną palikti kaip pavyzdį reikėtų) ir ''chruščiovkes'' ir jų vietoje pabandyti atstatyti tai kas ten buvo prieš karą ar bent statyti pastatus negadinančius miesto vaizdą.
Comment