Parašė arturiux

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

„Memelio miestas“

Collapse

X
- 

Kaip jau vieną kartą esu rašęs - perkelti 3-5 metrais toliau nuo gatvės ir restauroti istorinį (būtent lietuviškos Klaipėdos) pastatą. Čia nėra kažkoks rocket science, juolab kalbant apie tokį mažą pastatėlį. Būtų win-win situacija - ir istorija išsaugota, ir Klaipėdos automarozai patenkinti, nes niekas netrukdo 60-70km/h prasilėkti nuo šviesoforo iki tilto.
- 3 patinka

- 

Labai džiugu, kad pradėjo renovuoti ir tą penkiaaukštį kur matosi paskutinėje nuotraukoje, tik gaila kampinio dar neplanuoja. Man tas kampinis pastatas yra numeris 1 Klaipėdoje pagal renovacijos prioritetus, dar būtų labai smagu jeigu gražintų ant stogo kokį nors stilizuotą (pvz vokiško stilaus gotišku šriftu ir su miesto herbu) užrašą "Klaipėda".
- 8 patinka

Comment
 - 

Vis mėginu pamėgti šį pastatą, bet niekaip nepavyksta. Bent jau man jis atrodo kaip svetimas betoninis blokas, numestas į centrinę miesto dalį. Gal labiausiai kliūna monotoniškumas. Norėtųsi labiau paskaidyto tūrio, pojūčio, kad susilieja keli pastatai, o ne vieno didelio gabarito apkarpymas. Bent jau man toks pastatas gerai žiūrėtūsi tik tada, jeigu būtų tarp tankaus užstatymo, kur šiek tiek pasislėptų tarp pastatų, o ne būtų pastebimas iš toli kaip paminklas
Comment
 - 

Sutinku dėl vaizdo iš N. Uosto g. pusės, tačiau iš visų kitų pusių tūris atrodo išskaidytas neblogai. Įdomu kaip atrodys sekantys viso projekto etapai.Parašė Vardas Rodyti pranešimąVis mėginu pamėgti šį pastatą, bet niekaip nepavyksta. Bent jau man jis atrodo kaip svetimas betoninis blokas, numestas į centrinę miesto dalį. Gal labiausiai kliūna monotoniškumas. Norėtųsi labiau paskaidyto tūrio, pojūčio, kad susilieja keli pastatai, o ne vieno didelio gabarito apkarpymas. Bent jau man toks pastatas gerai žiūrėtūsi tik tada, jeigu būtų tarp tankaus užstatymo, kur šiek tiek pasislėptų tarp pastatų, o ne būtų pastebimas iš toli kaip paminklas
Comment

nepamenu kada tiek judesio ir pokyčių būtų buvę Klaipėdos centre

Comment