Tikrai gerai atrodo, idomu kazin kada bus baiktoves?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
žemaitis?Parašė Traimix Rodyti pranešimąTikrai gerai atrodo, idomu kazin kada bus baiktoves?
Comment
-
Gal kitą kartą galvok ką šneki?Parašė Eimantas Rodyti pranešimąFerma tai dėl išvaizdos. Griauti lauk ir tą "fermą" ir tas lūšneles, čia ne Vilnius, kad vidury miesto puvenos medinės stovėtų
Comment
-
Geriau susitvarkykit savo mielam kieme, o paskui žiūrėkit į kitų. Arba bendrai jūs teisūs. Vilniui reiktų papildomų dotacijų iš valstybės biudžeto.Parašė asrebalius Rodyti pranešimąPoziuris is salies: Vilniui tikrai savo lusnynus reiketu susitvarkyt, nes tikrai geda turet tokia sostine (bent jau man)
Comment
-
Kilo tokia mintis:
gal reikia sukurti temas, pvz. Vilniaus minusai, Kauno minusai, Klaipėdos minusai ir pan,: būtų įdomu sužinoti kokius minusus dažniausiai mato vietiniai ir forumiečiai iš kitų miestų. Temoje tiesiog turėtų būti vardinami minusai, o ne pas mus taip, o pas jus taip, kad neprasidėtų karai, tiesiog paskaičius apie kiekvieną miestą galima būtų pačiam susidaryti nuomonę.
nors gal ir nelabai vykusi mintis...
Comment
-
Labai negiama, gal geriau pliusai.Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKilo tokia mintis:
gal reikia sukurti temas, pvz. Vilniaus minusai, Kauno minusai, Klaipėdos minusai ir pan,: būtų įdomu sužinoti kokius minusus dažniausiai mato vietiniai ir forumiečiai iš kitų miestų. Temoje tiesiog turėtų būti vardinami minusai, o ne pas mus taip, o pas jus taip, kad neprasidėtų karai, tiesiog paskaičius apie kiekvieną miestą galima būtų pačiam susidaryti nuomonę.
nors gal ir nelabai vykusi mintis...
Comment
-
O man gėda dėl tokių tautiečių, nes tokio pasakymo niekada neišgirsi nei iš vieno užsieniečio. Manau tamsta užsieny niekad neesi buvęs, o Vilniuj tai į akropolį papramogaut atvažiavęs pora kart buvai.Parašė asrebalius Rodyti pranešimąPoziuris is salies: Vilniui tikrai savo lusnynus reiketu susitvarkyt, nes tikrai geda turet tokia sostine (bent jau man)

Štai pažiūrėk http://img174.imageshack.us/img174/4...onipiksdz4.jpg pasidarys gėda dar ir dėl Europos sąjungos sostinės
Paskutinis taisė deep'as; 2006.12.22, 17:37.
Comment
-
Vilniui akropoly buvau gal karta, bet kazko iskirtinio nepastebejau nei Klaipedos. As nesakau, kad kitur tu lusnynu ner, bet tai nereiskia, kad Vilniui nereikia susitvarkyt jeigu nori kuo daugiau pajamu is turizmo gaut!? Kur daugiau turistu, Vilniui ar Briusely, manau klausimas nekyla.Parašė deep'as Rodyti pranešimąO man gėda dėl tokių tautiečių, nes tokio pasakymo niekada neišgirsi nei iš vieno užsieniečio. Manau tamsta užsieny niekad neesi buvęs, o Vilniuj tai į akropolį papramogaut atvažiavęs pora kart buvai.

Štai pažiūrėk http://img174.imageshack.us/img174/4...onipiksdz4.jpg pasidarys gėda dar ir dėl Europos sąjungos sostinės

Comment

Comment