Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klaipėdos projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Už unikalų viešbutį Klaipėdos rajone prašoma beveik 0,5 mln. eurų

    Varžytinėse parduodamas Klaipėdos rajone, pakeliui į Palangą, esantis viešbutis, kurio stogas yra apželdintas. Anot antstolių, susidomėjimas objektu nėra didelis, be to, ir prašoma kaina už jį įspūdinga – beveik 0,5 mln. eurų.

    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...uru-973-676039

    Comment


      Kažkaip kaina man atrodo net labai neįspūdinga. Sandėliai brangiau kainuoja už kvadratą.

      Comment


        Prieš rekonstrukciją – sėkmingas sezono finišas

        Paskutinius mėnesius iki rekonstrukcijos skaičiuojantis Naujasis turgus džiaugiasi sėkmingais vasaros sezono rezultatais. Šiemet išaugo ne tik turgaus apyvarta, bet ir prekiautojų skaičius.
        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

        Comment


          Klaipėdoje atidarytas moderniausias „Mercedes-Benz“ centras Baltijos šalyse
          Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

          Comment


            Klaipėdos paplūdimiai bus pildomi smėliu

            Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=72381140

            Comment


              Vietoje kranų regi unikalų kompleksą

              Investuotojai buvusioje "Klaipėdos kranų" teritorijoje teigia net už 40 mln. eurų norintys statyti didžiulį pramogų ir laisvalaikio kompleksą, tačiau tokiems planams rutuliotis esą trukdo nežinia dėl Statybininkų prospekto tęsinio statybos terminų ir teritorijoje esančių šilumos tiekėjų vamzdžių.
              Aukcione pramoninės paskirties teritoriją Šilutės plento ir Statybininkų prospekto tęsinio sankirtoje įsigijusios UAB "Stemma Management" vadovai ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas vakar apžiūrėjo didžiulį sklypą ir įvertino jo būklę. Dėmesys atkreiptas ne tik į plėtrą trukdančius du didžiulius šilumos tiekimo vamzdžius, bet ir į aplinkos nepuošiančius surūdijusius garažus, išsidėsčiusius kitoje Statybininkų pr. pusėje.
              http://www.ve.lt/naujienos/klaipeda1...leksa-1498411/
              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

              Comment


                Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                Vietoje kranų regi unikalų kompleksą



                http://www.ve.lt/naujienos/klaipeda1...leksa-1498411/
                Beje, kuo yra unikalus Akropolio ir Bigo hibridas?
                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                Comment


                  Bus dvi maximos skirtinguose šonuose

                  Comment


                    Gaivinama apleistos gamyklos teritorija Klaipėdoje: bus statomi biurai, parduotuvės ir sandėliai



                    Apleista Faneros cecho teritorija Klaipėdoje po penkerių metų turėtų virsti biurų, parduotuvių ir sandėlių kompleksu. Planuojama, kad į 12,8 mln. eurų investicijų pareikalausiančias patalpas kelsis statybų sektoriaus įmonės.

                    Bendrovė „Viremidos investicijos“ netoli įvažiavimo į Klaipėdą 2,88 ha ploto teritorijoje pradėjo griauti buvusios gamyklos pastatus. Planuojama, kad nušlavus 12 pastatų bus pradėtos dviejų biurų pastatų ir sandėlių statybos. Viso komplekso plotas turėtų siekti apie 16 tūkst. kv. metrų. Liepų gatvės sklypo plėtrą numatoma įgyvendinti 4 etapais. „Kamino biurai“ – pirmasis iš jų. Per pirmąjį etapą numatyta rekonstruoti katilinę ir šalia pastatyti 2 ir 3 aukštų prekybos, sandėliavimo ir administracinės paskirties pastatus. Verslo centras turėtų duris atverti 2017 metų rugpjūtį. Bendras pirmojo pastato plotas – apie 5 tūkst. kv. metrų: pirmame jo aukšte bus įrengta 16 komercinių ir sandėliavimo patalpų, kurių plotas sieks 2604 kv. metrų, o antrame ir trečiame – 1967 kv. m biurų patalpų. Jų nuomininkai galės naudotis konferencijų salėmis, pasitarimų kambariais, virtuvėmis.



                    Projekte numatoma antžeminė 140 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. „Viremidos investicijų“ vadovas Šarūnas Butkus teigia, kad čia patalpos bus nuomojamos nekilnojamo turto vystymo, statybos ir statybinių medžiagų įmonėms. Planuojama išsaugoti senosios katilinės kaminą – jį olandų architektas papuoš šviesos instaliacijomis. Antru etapu per 2018 metus planuojama statyti panašų verslo centrą, kaip ir „Kamino biurai“. Į jį planuojama investuoti apie 4 mln. eurų. Trečiu ir ketvirtu etapais iki 2020 metų likusioje teritorijoje planuojama statyti 3 tūkst. kv. m ploto 2 sandėlius ir administracines patalpas už 2-3 mln. eurų.

                    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...iai-973-694759

                    Comment


                      Danės krantinėms tvarkyti – per 4 mln. eurų
                      Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                      Comment


                        Klaipėdos savivaldybei dairomasi vieno pastato


                        Klaipėdos miesto savivaldybei dairomasi naujo pastato. Atlikta galimybių studija atskleidė, kur būtų galima iškelti visus 450 valdininkų, tačiau kada galėtų vykti perkraustymas – neaišku. Šiuo metu pagrindinis Klaipėdos miesto savivaldybės pastatas, kur vyksta tarybos posėdžiai, stovi Liepų gatvėje. Danės gatvėje dirba meras ir jo komanda bei Viešosios tvarkos skyrius. Dar prieš kelerius metus šiame, rotuše vadinamame pastate, veikė Klaipėdos apskrities viršininko administracija.
                        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                        Comment


                          Jokia naujiena. Čia jau sena liberalų + jų verslo partnerių svajonė ir verslo planas, iki šiol neįgyvendintas vien dėl politinės valios neturėjimo arba visuomenės baimės. Vieša paslaptis, kad yra verslo subjektas, kuris nupirktų visus esamus savivaldybės pastatus ir pastatytų naują, kurį nuomotų. Aišku, planas maksimum jau bene nuo 2005m. yra pastatyti pastatą Atgimimo aikštėje (tiesą sakant keista, kad tai iki šiol nepadaryta, tuo labiau, kad ir detalusis planas yra galiojantis, kuris leidžia tai padaryti, prisidengiant buvusio užstatymo atkūrimu O nepadaryta tikriausiai dėl tos pačios baimės būti nušluotiems nuo žemės paviršiaus, apie ką byloja ir visokios galimybių studijos, kuriomis bandoma įrodyti visuomenei, kad visuomenei reikia naujo savivaldybės pastato, kuriame valdininkai sėdėtų užsitvėrę nuo tos pačios visuomenės rakinamomis durimis). Žudantis argumentas yra "interesantams nepatogu"
                          Apie Viktorijos viešbutį kaip realią alternatyvą kalbama jau visiškai atviromis lūpomis, tuo labiau, kad ir vienintelis trūkumas - parkingo nebuvimas, tuoj bus išspręstas, nes greitu metu bus įrengtas požeminis garažas po Atgimimo aikšte.
                          Kitas realus variantas (mano nuomone - pats realiausias) - pastato Memelio mieste nuoma arba pirkimas. Žinia, Neniškio biuras projektuoja, statytojai privatizuos dabartinius savivaldybės pastatus ir vuolia.
                          Beje, pačiam teko vieną kartą (dar prieš paskelbiant straipsnyje minimą galimybių studiją, kuri iš esmės buvo formalumas) šį klausimą komentuoti Balticum TV žinioms, jų FB galima rasti, 2016.08.31 dienos žinios.
                          Paskutinis taisė LBP; 2016.11.15, 17:00.
                          N N N

                          Comment


                            Gal kas žino koks apytikriai buvo Biržos pastato plotas?
                            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                            Comment


                              Į buvusį komisariatą lai keliasi.

                              Comment


                                Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                                Gal kas žino koks apytikriai buvo Biržos pastato plotas?
                                Edmundas Andrijauskas žino.
                                N N N

                                Comment


                                  Parašė Briedis Rodyti pranešimą
                                  Į buvusį komisariatą lai keliasi.
                                  VE Bulvaras metams darbo turėtų
                                  GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                  Comment


                                    Vietoje garažo rekonstrukcijos - namo statybos?



                                    Už Klaipėdos universiteto Meno akademijos pastato, sklype K. Donelaičio aikštėje 5A, jau kurį laiką vyksta statybų darbai. Valdininkų duomenimis, tai turėtų būti tik garažų rekonstrukcija. Tačiau visai realu, kad galiausiai tokia rekonstrukcija virs gyvenamojo namo statybomis.
                                    "Šiemet vasarį Savivaldybė išdavė leidimą Donelaičio aikštėje 5A esančio garažo kapitaliniam remontui. Buvo numatyta kirsti angas pastato kapitalinėse sienose, demontuoti lengvo tipo pertvaras, sustiprinti esamas susidėvėjusias konstrukcijas", - aiškino Klaipėdos savivaldybės administracijos Statybos leidimų poskyrio vedėja Rima Liudžiuvienė.
                                    Sužinoti, ar Statybos inspekcijos specialistai tikrino šį objektą, vakar nepavyko - inspekcijos Klaipėdos skyriaus Statybos valstybinės priežiūros poskyrio vedėja Dainora Bernotavičienė atostogauja, o ją pavaduojanti specialistė Loreta Sutkuvienė sakė neturinti informacijos apie šį objektą. Visgi ji žadėjo pasiaiškinti ir perskambinti, bet iki darbo pabaigos nesulaukėme jokios žinios.
                                    Bendrovės "Nidos turtas" direktorius Robertas Zeidleris tikino, jog pradėjus rekonstrukcijos darbus vizijos pasikeitė, tad apie garažą toje vietoje nebegalvojama.
                                    "Žinote, kaip būna su tais žmonių planais. Buvo galvojama rekonstruoti ir palikti garažus. Bet šiuo metu vizija pasikeitė. Galvojame didinti tūrius ir įrengti daugiau patalpų. Aukštingumas leidžia ten pastatyti ir dviejų aukštų su mansarda pastatą. Ten galėtų būti ir visuomeninės paskirties patalpos, ir butai. Tad reikės vėl iš naujo projektuoti ir gauti reikiamus dokumentus", - dėstė R. Zeidleris.
                                    http://www.ve.lt/naujienos/klaipeda1...tybos-1510588/

                                    Tas tipas visus apart savęs laiko kvailiais, taip?
                                    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                    Comment


                                      Klaipėda gręžiasi į upę: Danės krantines pritaikys poilsiui ir verslui

                                      http://vz.lt/sektoriai/nekilnojamasi...iui-ir-verslui

                                      https://www.youtube.com/watch?v=iCz70_dPMXo

                                      Comment


                                        Apie viską po truputį:

                                        2017-ieji Klaipėdai žada atsinaujinimo pradžią
                                        http://www.ve.lt/naujienos/klaipeda1...adzia-1515910/

                                        Comment


                                          Danės skvero konkursas įkalė pleištą tarp valdžios ir architektų

                                          http://www.ve.lt/naujienos/klaipeda1...tektu-1516886/
                                          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                                          Comment

                                          Working...
                                          X