Parašė Missoni
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savanorių prospekto projektai Kaune
Collapse
X
-
Kad ir kiek esu pozityvus žmogus, bet šiuo atveju negaliu nepritarti... Katastrofa vidury vienos pagrindinių miesto arterijų...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
- 1 patinka
Comment
-
taigi cia Vilniaus Radisson kopija... kaip vienu metu gali atsirast dvejuose miestuose beveik vienodo stiliaus fasadai?Parašė Missoni Rodyti pranešimąSavanorių pr. 367

Balti langu remai.. , balti dekoratyviniai vertikalus elementai man rodos isvis vienodi?
- 2 patinka
Comment
-
Talentingi, kaip pvz. Archinova architektai, suprojektavę K29, Green Hall paskutinius etapus ir t.t.Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąo koks vyr. architektas gali kokią įtaką daryti, kad tokie pastatai būtų bent kiek dailesni?
Comment
-
Kaune Savanorių pr. daug baisumos yra, tai šis verslo centras vaizdo ten tikrai nepagadins, o ir šiaip ta vieta nėra centrinė ar kažkaip architektūriškai "jautri", nereikia tikėtis, kad kas ryžtųsi daug investuoti į grožį, va Vilniuj tai situacija liūdnesnė..Paskutinis taisė MintiesRatas; 2019.02.18, 17:38.
Comment
-
Beje šiandien to biuro statybvietėje demontavo kraną. O jei pastatys kaip vizualizacija rodo tikrai nebus prasčiausias architektūriškai biurų pastatas Kaune. Tame tarpe tarp pastatytų naujai.
http://www.primebiurai.lt
O grožis tai savoka labai slidi
Comment
-
Man tai primena River Hall fasado sprendimą.
Ir lygiai taip pat didelsi skrtumas tarp puikiai atrodančios vizualizacijos ir nuviliančios realybės.
O į ta Vilniaus pastatą tai panašus tiek pat kiek į bet kokį kitą stiklinį fasadą.
O dar kažkas nustebo "kaip gali atsirasti beveik vienodo stiliaus fasadai"... Taigi fasadų gamintojai savo sprendimus pardavinėja šimtams pastatų.
Comment
-
Būtent ši fasadų rūšis ar porūšis yra baisiausia.Parašė Gator Rodyti pranešimąMan tai primena River Hall fasado sprendimą.
Ir lygiai taip pat didelsi skrtumas tarp puikiai atrodančios vizualizacijos ir nuviliančios realybės.
O į ta Vilniaus pastatą tai panašus tiek pat kiek į bet kokį kitą stiklinį fasadą.
O dar kažkas nustebo "kaip gali atsirasti beveik vienodo stiliaus fasadai"... Taigi fasadų gamintojai savo sprendimus pardavinėja šimtams pastatų.Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Prieš mėtantis skambiais pareiškimais, manyčiau reiktų pradžiai apsidairyti ką galima pasiekti naudojant aliuminio - stiklo fasadus. Viskas labai priklauso nuo užsakovo turimų lėšų. Vieni turi pinigų "520 West 28th street condos" kitiem ir "Prime" ar "Maxima HQ" pakanka. Visi kiek mandresni sprendimai kainuoja ir Architektas arba tūno kamputyje prie savo vizualizacijų arba daro už tiek, kiek įgalus yra užsakovas. Lietuvoje labai jaučiasi miestų vyr. architektų neįgalumas... deja...Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
Būtent ši fasadų rūšis ar porūšis yra baisiausia.
- 1 patinka
Comment
Comment