„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Nuoširdžiai abejoju. Baltic InterSave projektas Kauno neapima, o apie panašų analogą Kaune nieko bent jau man sužinoti nepavyko...
P.S. Kaip suprasti "planuose". Čia kur?
Ateis laikas bus ir vaikas.
Buvau išvažiavęs, kur neto nėra. Ot kaip nepasisekė, kokią diskusiją praleidau. Nuo savęs galiu pridėti tik tai, kad visiškai nesutinku, kad Manhetenas yra stiklinės bakūžėlės. Ten yra įspūdingų šiuolaikinės (Gehri, Piano) , moderniosios (Mies, Gropius, Lloyd Wright), ir istorizmo (Sullivan) pastatų
Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
na,aš mačiau ne kartą, ir man vistiek kažkokaip nelimpa. Bet jei paliks, paliks, nieko čia nepakeisi. O keisčiausia, kad net jokių pataisymų kol kas nematyt. Tai kaip suprantu, šioj istorijoj tik architektas kaltas liko ir nukentėjo?
Pritariu Ernestui. Susidariau nuomone, kad tie kuriu "akis priprato" pamirsta apsidairyti aplinkui, juk ne vidury lauku sis statinys stovi. Visiskai nekovingi esat mieli miestieciai
Comment