beto jau kaba vidui zenklas antram aukste su rodikle stotis...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno „Akropolis“
Collapse
X
-
Va man ši mintis ir šovė iškart į galvą kai paminėjai trikampes platformas.Parašė liutass Rodyti pranešimąO gal čia tuos kampuočius ant karkaso montuoja?
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
tai kad jau ten sudeti kaikur metalinei bortelei kaip ir magistralese...Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVa man ši mintis ir šovė iškart į galvą kai paminėjai trikampes platformas.
Comment
-
Siaubas, ir kas tave mokė rašyt...Parašė mikis Rodyti pranešimątai kad jau ten sudeti kaikur metalinei bortelei kaip ir magistralese...
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Dėkuj, jei bus stiklas atrodys geriauParašė eNjoy Rodyti pranešimąBuvo tamsu, lijo, tad nepykit už kokybę:
Comment
-
Matai, tas kontekstas artimiausiu metu planuoja išnyktParašė Tomas Rodyti pranešimąPritaikytas prie konteksto.
Comment
-
Kuo toliau, tuo labiau nesinori komentuoti apie Akropolį
Turbūt dėl nuojautos, kad rezultatas bus lygus nuliui
Nors bus įdomu pamatyti Akropolį būsimą oranžeriją
Mega - akvariumas, Akropolis - oranžerija... Įdomu
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
As tai akropoli isivaizduoju toki sena ne koki stiklini ar su skardomis ir ne dezute kokia. Va cia kaune akropolis bus panasusParašė jRamke Rodyti pranešimąO man nuojauta sako, kad Akropolis nuneš Megą. Akvariumo nebus, bet ten liko nenugriauti tarpukario, o gal ir prieš IPK statyti pastatai, špižinės kolonos, laiptai.
Comment
-
Būtų puiku... Šito "akropolio" estetinis vaizdas labai svarbus dėl jo vietos, o būtent, sakyčiau, 80% jo estetinio vaizdo kokybės sudaro garažas. Jei garažas bus baisus - kam tada išvis reikėjo stengtis su kitomis išorinėmis dalimis (jei tai buvo išvis daroma)Parašė Ash Rodyti pranešimą"Akropolis" su savo garažu turėjo padaryt kažką panašaus:
Comment
-
Anot VP Market, pagrindinis įėjimas į Akropolį pirkėjams be nuosavo transporto bus iš Miško g. pusės. Tad mažai kas matys tą garažą
Comment

Comment