Parašė tivoli
Rodyti pranešimą
Cepelinai gaili buti zydiskos kilmes valgis (saltinis: C2H5OH rase temoje Tolerancija Lietuvoje). As sioje srityje ziniu neturiu, tai negaliu teigti 100 proc.
bet kokiu atveju , tai nera mano patiekalas
Siaip siulau visada ragauti kuo daugiau nauju patiekalu, bet nenudekit.As praeita savaite buvau tokiame vynu pristatyme ir ten padavejai nesiojo padeklus su sumustinukais, tai as viena kai paemiau ir atsikandau, tai pagalvojau , kad numirsiu is slykstumo, tiesa, nezinau, kas ten buvo
...tik tai, kuomet LDK ir Lenkijos karalystė buvo viena, niveliuojantis kultūroms ir cepelinai "išvyko" į Lenkiją (be to, jie Lenkijoje kitaip ruošiami). O tai kad vienas kulinaras Lenkijoje pasakė savo interpretacijas, nebūtinai jos teisios! Be to, dauguma lenkų turistų (bent nuo Suvalkų ir Augustavo kraštų) dažnai atvažiuoja į Lietuvą skanauti cepelinų ir šaltibarščių kaip lietuviškos virtuvės ypatumo pavyzdžių (bent pažįstu tokius 6 pavyzdžius). O cepelinų tikrai niekam "nenurašysiu"

Nors žinau ir kitą šio reikalo pusę, kad po nemažų alkoholio kiekių man beveik viskas skanu kas tik valgoma
Comment