Parašė Magician
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNusišnekėjai ir matyt pats to nepajutai
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąLabiausiai tikiuosi, kad salos smailiagali sutvarkys taip, kaip parodyta vizualizacijoj....
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąX21> o kam ten tas tiltas? juk vienoj pusėj čiurlionis o kitos aleksotas. padarytų per vidurį visvien nebūtų kur toliau važiuot. ar aš čia kažko "nepagavau"
Man tai vistiek toliau lenda mintis, kad Vėtrūna galėjo areną pasiimti pigiai statyti (su maža pelno marža) įvertindama galimą užsakymų sumažėjimą per porą metų, ir norėdama bent išsilaikyti. Kai, tuo tarpu Kauno savivaldybė pigiai prasisuko.
Comment
-
/\
na kaip as suprantu tai tas tiltas tiktais pesciuju ir tegaletu buti. Kam dar reikalingas trecias tiltas toja atkarpoja masinom? ir kaip atrodytu jai per sala dar pradetu masinos vazineti..? nesamone juk! kalbama apie tai kad ten bus parkas ir t.t. tai koks dar gali buti eismas per parka..?
o kas liecia vetruna.. sunku pasakyti kaip jie galvojo ir ka jie maste.. bet yra imoniu ir rimtu zmoniu kurie masto labai paprastai, kam man daryti beveik uz dyka ir kaskuom rizikuoti..? gal geriau tada isviso nieko nedaryti ir nerizikuoti.. ar taip ar taip pinigu neuzdirbsi..
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąX21> o kam ten tas tiltas? juk vienoj pusėj čiurlionis o kitos aleksotas. padarytų per vidurį visvien nebūtų kur toliau važiuot. ar aš čia kažko "nepagavau"
Comment
-
Na, mano kelių projektavime nieko nenutuokiančia, galva, tai automobilių srauto dalinimas nieko gero neduos kol minkovskiai bus tokie mažyčiai. Žmonės jau ir taip turi 2 tiltus. O dėl pačio parkingo tai tikrai pirmą kart girdžiu. Gal galėtum kokį šaltinį nurodyt apie tai pasiskaitinėt?Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
taip srautas butu dalinamas praktiskai i tris dalis: 1. akropolio garazas-karaliaus mindaugo prospektas 2. kitoj pusej nemuno, tai bus labai patogu tiem kas atvaziave is kitu miestu ir patekti i autostrada ir 3. tai vienybes aikste.
manau kaip bebutu visviena geriau padalinti i 3 vietas srauta kad ir nepaciomis placiausiomis ir pralaidziausiomis gatvemis negu viena. o ir mikovsku gatve kaskada bus tvarkoma..
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąar skaitet lryto sestadienio popierini prieda "laikinoji sostine" ? pasirodo nemuno saloje yra labai bloga energetika ir i arena susirinke zmones bus linke ne pramogauti o linke i riauses
...oi kaip skauda lrytui ta kauno arena !
2009.01.10
Comment
-
Na bet šlykštu daros suvokus kaip žemai gali pulti žmogus...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Eugenijaus Miliūno žodžiai, cituoju: "Net jei saloje ir sklando bloga energija, tuo tikintys turėtų nusiraminti. Pramogoms nusiteikę žmonės atneš i areną savo gerą nuotaiką ir panaikins blogas sroves" Mandagiai ''sudirbo'' senuką ir jo skleidžiamas erezijas /\
P.S. Jeigu tarp mūsų yra tikinčių visomis tomis srovėmis igonoruokit mano postą, jokių asmeniškumų
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąaš tai neatsistebiu lrytu !? kiek dar jie rašinės tokias nesąmones? negi jie nesupranta, kad juokiasi patys iš savęs ?
Comment
Comment