Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

''Žalgirio'' arena (2008-2010m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Šian iš salos





    Medžiagų aikštelė



    Po to nuvažiavau pafotografuoti į kitą Nemuno pusę...







    You've got one life! Live it!

    Comment


      Kazin iki gruodzio spes sudet tuos langus visus

      Comment


        man irgi tokios mintys galvoje kirba ar suspės iki gruodžio,nes kažkaip stojo tas stiklinimas

        Comment


          vargu Nes anksciau buvo terminas tai lapkricio pradzia, o iki dabar dar neuzsandarintas

          Comment


            gal kas zinote,kurioj arenos vietoj,Zanolino zodziais ,,tarp aukstu",butu galima papildomai sustatyti 3-jomis eilemis 3000 kedziu?? kiek pazvelgiu i arenos vidaus vizualizacijas,tai visur uzstatyta kedemis,iskaitant ir teritorija virs VIP.

            Comment


              Parašė zalgirietis88 Rodyti pranešimą
              gal kas zinote,kurioj arenos vietoj,Zanolino zodziais ,,tarp aukstu",butu galima papildomai sustatyti 3-jomis eilemis 3000 kedziu?? kiek pazvelgiu i arenos vidaus vizualizacijas,tai visur uzstatyta kedemis,iskaitant ir teritorija virs VIP.
              Trečias aukštas be kėdžių

              Comment


                www.kauno.diena.lt

                Tolsta Žalgirio arenos atidarymas?

                Šiandien turėtų būti pasirašyta sutartis dėl Žalgirio arenos kėdžių. Jos Kauną pasieks kitų metų pradžioje, bet montavimo darbai gali užtrukti iki gegužės.

                Vasaros pabaigoje Kauno savivaldybė ir areną statanti "Vėtrūna" sutarė dėl statybų pabaigos nukėlimo keturiems mėnesiams – iki vasario. Daugelis darbų vyksta pagal patvirtintą naują grafiką, tačiau jau aišku, kad visos kėdės iki vasario nebus sumontuotos. Viliamasi, kad sutartis dėl jų bus pasirašyta šiandien arba rytoj.

                Tik tada prasidės kėdžių gamybos procesas. Vien jas atgabenti iš JAV užtruks mažiausiai pusantro mėnesio. Kėdes gaminsiančios kompanijos "Irwin Seating Company" atstovo ir partnerio regione "Virklund Sport" direktorius Arūnas Šuika patikino, kad pradėti kėdes montuoti numatoma sausį, tačiau kada darbus ketinama baigti, neatskleidė. "Sutarties detalių negaliu atskleisti. Galiu pasakyti tik tiek, kad terminai labai įtempti. Kažkaip, versdamiesi per galvą, pabandysime į juos įtilpti", – sakė A.Šuika.

                Už arenos statybą atsakingas Kauno miesto mero patarėjas Vygantas Gudėnas atskleidė, kad kėdžių montavimas gali užsitęsti iki gegužės. Jis vylėsi, kad iki to laiko valstybinė komisija bus pripažinusi statinį tinkamu eksploatuoti. Ar komisija nepasiges kėdžių?

                "Geras klausimas. Pagrindinės, stacionarios, kėdės jau turėtų būti sumontuotos. Kažin ar komisijai užklius, kad nėra pastatomų ir stumdomų kėdžių?" – svarstė V.Gudėnas. Mero patarėjas taip pat negalėjo pasakyti, kokios baudos už vėlavimą gresia "Vėtrūnai".

                "Šiuo klausimu su juristais dar nekalbėjom. Viskas priklausys nuo to, ar vasario 1 d. trūks tik kėdžių, ar bus ir kitų nepadarytų darbų", – aiškino V.Gudėnas.

                "Vėtrūnos" darbų grafiką atidžiai seka ir 25 metus areną valdysiantis koncesininkas. Pagal sutartį arenos durys turėtų atsidaryti birželio 1 d. Milijonus į pramogų ir sporto rūmus pasirengusio investuoti Kauno "Žalgirio" rėmėjo ir asociacijos "Kauno futbolo ir beisbolo klubo" konsorciumo atstovai mano, kad arenos atidarymo data reali, tačiau tik tuo atveju, jei "Vėtrūna" neatsiliks nuo griežto darbų grafiko. Konsorciumas praėjusią savaitę kreipėsi į savivaldybę prašydamas apsvarstyti galimybę atidarymo datą nukelti dviem mėnesiams – iki rugpjūčio.

                "Pagal dabartinę situaciją mes spėtume viską padaryti laiku, bet jeigu dar vėluos "Vėtrūna", mūsų darbai irgi pradės vėluoti. Tada gali prireikti nukelti ir arenos atidarymo dieną", – aiškino "Ūkio banko investicinės grupės" valdybos pirmininkė, Žalgirio areną valdysiančio koncesininko atstovė Angelė Dementavičiūtė.

                http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...darymas-308291

                Comment


                  Jau praso arenos atidaryma nukelti iki rugpjucio.. sitie saraskinai zaidzia su ugnimi..tuoj atims galimybe isbandyti arena iki cempionato pradzios per draugiskus turnyrus...

                  Comment


                    Man tai vienas dalykas čia neaiškus. Kauno diena yra Romanovo laikraštis. Taigi kaip ir neturėtų jame rodytis gąsdinančios žinios dėl arenos (tai l.ryto prerogatyva). Tačiau rodosi. Taigi ar čia spaudimas Vėtrūnai, ar kažkoks kitas planas?

                    Comment


                      Parašė kostasas Rodyti pranešimą
                      ...... Kauno diena yra Romanovo laikraštis. .....
                      Iš kur tokios žinios?

                      Comment


                        a+b a)"Baltijos įmonių finansų" vienintelis akcininkas ir "Diena Media News" naujasis generalinis direktorius Andrius Stepanavičius BNS patvirtino, kad jo įmonė įsigijo 50,15 proc. "Diena Media News" akcijų, o likę akcininkai, pasak jo, liko tie patys. Pasak jo, pirkinį finansavo Ūkio bankas, tačiau jo vertės nesutiko atskleisti.
                        b)2008 m. Remigijaus Jurgelaičio keistas perėjimas iš diena media į ūbig, tapimas sprt1 direktoriumi. Ir neperseniausias jo patapimas vėl diena media redaktoriumi.
                        galima rast ir c (apsivalymas nuo tam tikrų žurnalistų iš LSŽF), ir d, ir e. Nevisąlaik juk duomenys ant lėkštutės padedami

                        Comment


                          Čia ne savivaldybės bėdos, kad nesugebėjo pasirašyti sutarties laiku. Turi būti imtasi nuobaudų, jei nespės laiku pabaigti...

                          Comment


                            Parašė kostasas Rodyti pranešimą
                            Man tai vienas dalykas čia neaiškus. Kauno diena yra Romanovo laikraštis.
                            nuo kada? Siaip jie visada buvo nepalankiai nusiteike Zalgirio atzvilgiu, nuolat puole Romanova ir t.t. Del sios priezasties ismeciau juos is bookmarku.


                            Anyway man keista kaip Vetrunai taip stipriai veluojant (jie turejo baigt darbus iki 2010m spalio 31d) issisuko nuo baudu uz velavima. Jau net nekalbu apie nuolat kintanti projekta. Nieks net nesiruosia ju baust uz tokius fokusus...

                            Comment


                              Parašė maserati Rodyti pranešimą
                              nuo kada?
                              jau kuris laikas

                              Comment


                                Idomiai, dar yra zmoniu nezinanciu, kad ubigui ar tai jo imonei priklauso Kauno diena?

                                Comment


                                  įdomu, ar išvis greit kas nors Kaune romkai nepriklausys

                                  Comment


                                    Romka protingas, taciau snoro berniukai bega toliau kolkas

                                    Butu idomu pamatyti sutarti, negi joje tikrai nera jokiu kontroles mechanizmu, nuobaudu uzh velavima ar bet kokio nors menkiausio reguliavimo???

                                    Comment


                                      Aš tai galvoju, kad ta tyla dėl įvairių terminų nesilaikymų ir nuobaudų yra būtent dėl to, kad statybos eigoje buvo keičiamas projektas. Kaip gali būti kokie nors griežti terminai, jei projektas vystomas statybos eigoje? Manau, kad jokių baudų ten ir nelikę.. Ir todėl Vėtrūna pakankamai ramiai jaučiasi..

                                      Comment


                                        Parašė ViR2 Rodyti pranešimą
                                        Romka protingas, taciau snoro berniukai bega toliau kolkas
                                        Ir kuom gi tas jo protas pasireiškė? Ypač praėjusį sezoną, nors ir šio sezono pareiškimai ir filmukai labai "skaniai" kvepia...

                                        Comment


                                          Vkr buvau pats pasivaikščioti po areną. Darbininkų tikrai daugiau, bet dar ne tiek kiek jų galima būtų maksimaliai prie darbo pristatyti. Dar mačiau betonuoti ruošiasi aikštelės grindis, nes armatūra buvo patiesta, nors ne ant visų grindų, tik iš šonų ratu, gal kokie 5 metrai į plotį per visą perimetrą, o per vidurį dar dėjo izoliaciją, taip, kad realiai salės grindys dar neišbetonuotos. Kai kur jau mačiau grindis, tokias kokios jau ir bus eksplotacijos metu. Betonas, toks tamsesnis, visai nieko. Lubos juodos, kaip supratau, tai tokios ir bus, gerai, kad ne pilkas natūralus betonas. Kai kur jau ir plytelės dedamos ir teko matyti iš Žalgirio klubo keletą žmonių, nors nežinau, ką jie ten darė...

                                          Šiaip mano akimis žiūrint darbo dar l.daug. Sunku suvokti dbr kaip jie spės iki vasario 1 dienos...
                                          You've got one life! Live it!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X