Parašė moo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąTeo parduoda tiktai muziejaus pastatus. Eksponatu siaip jie nesiruosia parduoti. daug eksponatu nori panaudoti savo naujo administracinio pastato Vilniuje papuosimui.
Comment
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąNu jo, maniau nors muziejai is Kauno nebega, bet ir tu tuoj neliks. Liudna. Negi ir Lietuvoj gyvensim kaip Latvijoj - viskas vienam miestui?
Ir dar verkia kat is kauno daugiausiai bega zmones...
Comment
-
Parašė Jony Rodyti pranešimąIr dar verkia kat is kauno daugiausiai bega zmones...
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąNiekas neverkia ir niekas nebega.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
/\ pažiūrėsim, ką sugebės padaryti ta centro gaivinimo agentūra. aišku, jeigu ją išvis įkurs...o jeigu visa tai ir liks tik priešrinkiminės šnekos, tada jau gal ir ateis laikas bijot stagnacijos tolimesnės, o dabar prošvaiščių tikrai yra kentėjom 10 metų, pakentėsim ir dar truputį, kad tik ta kantrybė pasiteisintų...
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNiekad negalvojau, kad reikės bėgt, bet jei taip i toliau tai teks.. Kai Akropoliai ir Megos akvariumai taps vieninteliais "muziejais" aš čia tikrai nebesedėsiu Išvis nebegaliu žiūrėt kaip mano mylymiausiui miestui leidžia merdėt Muziejams, senamiesčiui, turistų traukos centrams ar dar kokiems kultūriniams objektams gaivinti jokio finansavimo...
Hammer, bukim aktyvus per savivaldybės tarybos rinkimus ir išrinkim tinkamą valdžią, kad nereiktų graužtis ir pavydėti kitiems. Manau verta sukurti temą ir padiskutuoti, nes asmeniškai aš esu visiškai pasimetęs ir nzn už ką balsuot. manau tokių yra dauguma.
Comment
-
Parašė HAMMERIšvis nebegaliu žiūrėt kaip mano mylymiausiui miestui leidžia merdėtMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąDalinai todėl, kad žiūrinčių yra daugiau nei tų, kurie kažką daro, Kaunas ir yra apsnūdęs. O atsiradus kažkokiai iniaciatyvai, ji greitai paskęsta abejingumo liūne, pasiklysta biurokratijos labirintuose, nusėda valdininkų stalčiuose ar pasmerkiama begalinėms ir bevaisėms diskusijoms ...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąHammer, bukim aktyvus per savivaldybės tarybos rinkimus ir išrinkim tinkamą valdžią, kad nereiktų graužtis ir pavydėti kitiems. Manau verta sukurti temą ir padiskutuoti, nes asmeniškai aš esu visiškai pasimetęs ir nzn už ką balsuot. manau tokių yra dauguma.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Dabar man tik įdomu ar tai muziejaus galas ar tiesiog pastatai parduodami su visa jų "veikla"? Na bent jau esu ramus dėl jų išlikimo
Citata:
Pastatai pastatyti XVI amžiuje, restauruoti XIX amžiuje, saugomi valstybės kaip istorinis paminklas.
Comment
-
Parašė daynews Rodyti pranešimąSklando kalbos, kad Kaune ketinama statyti labai dideli Logistikos centra. Gal kas turi daugiau info kur jis bus?
jau statomas
Comment
Comment