Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune...
Collapse
X
-
Kaunas jau dabar pasizymi vientisumu miesto centre.
Nuo gelezinkelio ir autobusu stociu iki miesto sirdies tik kelios minutes kelio pesciomis.
Pats stoties rajonas graziai architekturiskai isilieja i naujamiesti ir senamiesti.
Nera didelio atotrukio. Beje daug maz vienodai vystomos visos centro gatves ir prospektai. Nera dideliu atotrukiu tarp pagrindiniu gatviu.
Sitas projektas - dar vienas irodymas, jog ne tik miesto centras bus "islaizytas".
Tokiu pavyzdziu Lietuvoje nera daug.
Kolkas manau einame teisinga linkme.
Tokia mano nuomone. Ka manot jus ?
Comment
-
Parašė GYARD-PKaunas jau dabar pasizymi vientisumu miesto centre.
Nuo gelezinkelio ir autobusu stociu iki miesto sirdies tik kelios minutes kelio pesciomis.
Pats stoties rajonas graziai architekturiskai isilieja i naujamiesti ir senamiesti.
Nera didelio atotrukio. Beje daug maz vienodai vystomos visos centro gatves ir prospektai. Nera dideliu atotrukiu tarp pagrindiniu gatviu.
Sitas projektas - dar vienas irodymas, jog ne tik miesto centras bus "islaizytas".
Tokiu pavyzdziu Lietuvoje nera daug.
Kolkas manau einame teisinga linkme.
Tokia mano nuomone. Ka manot jus ?
Pritariu tavo nuomoniaiI love INNUENDO!
Comment
-
Kolkas man ir sunku suprasti kur kas yra kas. Bet Sanito teritorija yra didele, bent is aprasymu tai renderis atitinka tikrove.
O kol nera nei nei patikslintu detaliuju teritorijos planu, nei detaliu renderiu ir projektu, kazka spresti sunku. Na o jei viskas bus panasiai kaip cia renderyje su 13 aukstu pastatais, viskas bus OK
Comment
-
Na nera tas vaizdas islipus is gelezinkelio stoties jau toks baisus. Kur kas geresnins manau nei vilniuje.
Juk turime modernia pozeminia pereja, sutvarkyta vytauto prospekta (nauja asfalto danga be duobiu), nauji sviesoforai, modernus Ciurlionio prietilcio ir apvaziavimu mazgas.
Aizku pastatai nera isvaizdus, taciau gelezinkelio stoti jau pradejo rekonstruoti, in-real jau griauna sanita, tuoj neliks kiosku aplink sia vieta.
Taciau dar liko neisprestas turgaus klausimas.
Comment
-
Beje, kaip jau ir minejau, Kaune stoties rajonas neturetu igauti neigiamo atspalvio.
Susisiekimas su laisves al, Karaliaus mindaugo pr ir senamiesciu tiesiog idealus. Placios gatves ir nedidelis atstumas nenustumia sios vietos i antraeili plana.
Is virsutiniu (nuo4 auksto) visas centras kaip ant delno.
Taigi stoties rajono Kaune rereiktu maisyti su pvz raudonu zibintu kvartalais ar kokiomis landynemis
Comment
-
O kam nors pavyko suvokti, kur toje vizualizacijoje Vytauto pr., kur Čiurlionio g. ir t.t.? Eina kažkokia 4 juostų g. (mano supratimu nauja, lygiagreti Čiurlionio g. ir jungianti Vytauto pr. ir Kaunakiemio g.), bet viename gale kažkodėl įsiremia į pastatusIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment