Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    /\
    Na man paaiškinkite kas jame žais? Aš už stadioną, bet supraskite, kokia iš to nauda bus jai jis stovės tuščias? Kokia nauda iš to kad Kaunas turės stadioną, bet visos pagrindinės varžybos vyks Vilniuje? Aš to tikrai nenoriu, nes esu tikras kaunietis, bet tokios jau nerašytos taisyklės... Lietuva rengia Europos krepšinio čempionatą, suprantama reikalingos arenos. Lietuvoje žaidžiamas krepšinis ir arenos tam reikalingos. O ar reikia statyti stadionus kai juose nėra kam žaisti? Gal geriau reikia prieiti prie to kad gal būt be reikalo statomas stadionas Vilniuje už valstybės pinigus kai tarkime Kaune gali būti pastatytas stadionas už užsienio investuotojų pinigus. Arenų Lietuvoje reikia, o stadiono manau vieno, didelio (min 15000 vietų) ir atitinkančio visus reikalavimus tarptautinėms varžyboms užtenka vieno.

    Na o dabar ar jau visiems tinka mano rašysena?

    Comment


      GediminasJa > Manau, jei Vokieciai pastatytu, tai cia butu jau ju rupestis, o jie, nemanau, kad leistu jai stoveti tusciai

      Comment


        Yra tokiu kalbu, kad vokiečiai yra nusižiūrėję vieną gerai žinoma Kauno futbolo komanda, tai tik tiek prie stadiono temos
        Kairiarankių klubas - Left.lt

        Comment


          kad visai neužsimiršti ir nepasilikti su mintimi, lyg Lietuvoj žaistų tik Lietuvos futbolo rinktinė, GediminuiJa priminsiu, jog Kaune yra ir klubinė futbolo veikla, kaip kad Futbolo ir beisbolo klubo "Kaunas", Kauno „Rodiklis“, "LKKA-Teledema", Kauno "Visas Labas" bei rengiamas jaunimas Kauno futbolo akademijoje ir įvairiausi mėgėjų kolektyvai, tad žaist atsiras kam.

          antra, GediminuiJa, Kauno savivaldybė Romanovui suteikė tokias pat sąlygas rekonstruoti DG stadioną, kaip ir vokiečiams. abiems jiems netiko. tad labai nesipiktink neįsigilinęs į visą reikalą.
          www.gediminasbanaitis.lt

          Comment


            /\

            aš nesakau kad Kaunui yra nereikalingas šis stadionas. Aš tik abejoju jo pastatymo galimybėmis, motyvuodamas tuo kad vargu ar jame bus kam žaisti. nes naivu būtu tikėtis kad bent viena išvardinta komanda žaistų šiame stadione. Vienintelis FBK Kaunas išgali išsinuomoti DG stadioną, tai kam kalbėti apie kitas komandas, jai jos neišgali išsinuomoti DG stadiono (klausimas kam jiems jo nes i varžybas susirenka neperdaugiausiai žmonių).
            Kol kas aš nematau parsmės šiam stadionui, ir jai Vokiečiai tikrai pradės statyti (nors tuo labai abejoju ir netikiu) būsiu labai laimingas, nes vokiečiai bus sugalvoja kaip užpildyti šį stadioną.

            Comment


              Kad ir koks stadionųoptimistas būčiau, visgi šiuo atveju reikia sutikti su GediminuJa.
              Andrewass, kas per kalbos ir apie kurį klubą tos kalbos? FBK? Kas per vokiečiai tuomet? Plačiau norėtųsi..

              Comment


                Vyrai(tikiuosi, kad jūs tokie), nebūkit kaip maži vaikai.. visa futbolo visuomenė Europoje ir tuo labiau Lietuvoje mato, kad LT stadionų būklė apgailėtina. Visi atseit nori, kad būtų geresnės sąlygos visiems, pradedant nuo vaikų ir užbaigiant rinktinėmis ir klubiniu futbolu, bet kai pasigirsta kažkokios kalbos, kad kažkas nori kažką gero padaryti, pirmiausia kyla abejonių ir įtarinėjimų banga... na, palaukit iki konkrečių darbų ir diskusija bus daug kartų įdomesnė O kalbos, kad antro užkonservavimo laukiantis stadionas Vilniuje turi būti vienintelis ir nepakartojamas, viskam ir visiems tinkamas, juoką kelia tipo, negali Kaune stovėt šiuolaikiškas, padoraus dydžio stadionas? pasikartosiu: ilgai nedelsiant ir pastačius tokį stadioną, galima tikėtis sėkmės - juk konkurencijos nebūtų. vokietis nedurnas
                Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

                Comment


                  Parašė jasha Rodyti pranešimą
                  Vyrai(tikiuosi, kad jūs tokie), nebūkit kaip maži vaikai.. visa futbolo visuomenė Europoje ir tuo labiau Lietuvoje mato, kad LT stadionų būklė apgailėtina. Visi atseit nori, kad būtų geresnės sąlygos visiems, pradedant nuo vaikų ir užbaigiant rinktinėmis ir klubiniu futbolu, bet kai pasigirsta kažkokios kalbos, kad kažkas nori kažką gero padaryti, pirmiausia kyla abejonių ir įtarinėjimų banga...
                  Taip, nes nemokamų pietų nebūna, čia visiems aišku ir suprantama. Sorry, bet man tikrai kažkuo rudu ir šiltu čia kvepia. Taip, mato ir Europa ir pasaulis ir UEFA ir FIFA, kad pas mus iki Europinio futbolo lygio dar toli, bet tai c'mon, kodėl tada ta pati UEFA ir FIFA niekaip nesugeba pafinansuot kad ir Naujosios Vilnios futbolo komplekso, kuris tikrai duotų kur kas daugiau ir ilgalaikės naudos visam Lietuvos futbolui? Kodėl taip sunkiai kuriamos futbolo akademijos? Kodėl esamų stadionų aikštės už tuos stebuklingus pinigus nėra remontuojamos? Kodėl tie patys vokiečiai nemato galimybių šiuose projektuose? Galbūt todėl, kad nėra čia viskas taip jau gražu ir smagu, kaip norima nupiešti..?

                  Parašė jasha Rodyti pranešimą
                  na, palaukit iki konkrečių darbų ir diskusija bus daug kartų įdomesnė
                  Kad taip tavo žodžiai Dievui į ausį.

                  Parašė jasha Rodyti pranešimą
                  O kalbos, kad antro užkonservavimo laukiantis stadionas Vilniuje turi būti vienintelis ir nepakartojamas, viskam ir visiems tinkamas, juoką kelia
                  Juokis į sveikatą

                  Parašė jasha Rodyti pranešimą
                  tipo, negali Kaune stovėt šiuolaikiškas, padoraus dydžio stadionas?
                  Gali ir turi ir net ne vienas. Bet lygiai taip pat turi būt ir kas juose žaidžia ir kas į juos eina.

                  Parašė jasha Rodyti pranešimą
                  pasikartosiu: ilgai nedelsiant ir pastačius tokį stadioną, galima tikėtis sėkmės - juk konkurencijos nebūtų. vokietis nedurnas
                  Kokios sėkmės? Kaip tu tą sėkmę įsivaizduoji? Kad rinktinė žais ne Marijampolėj o naująjame Kauno stadione kartą per metus? Ar, kad Triobet Baltijos Lygos finalas jame įvyks kartą per metus? Otaitau kokia sėkmė..

                  Comment


                    P.Vileišio aikštėje karaliaus futbolas

                    Prie Futbolo maniežo dūzgianti statybos technika nepagrįstai išgąsdino kauniečius, kad šiame sklype iškils statinių. Čia bus įrengta dar viena futbolo aikštelė ir išasfaltuota vieta automobiliams statyti.

                    Aikštėje karaliaus futbolas

                    Lietuvos futbolo federacija (LFF) yra gavusi Kauno apskrities viršininko administracijos leidimą sklype Aukštaičių g. 51 vykdyti drenažo ir lietaus nuotėkų tinklų įrengimo darbus.

                    LFF Liutauras Varanavičius "Kauno dieną" informavo, kad šiame sklype įrengiama futbolo aikštė su dirbtine danga, kuri bus skirta patiems mažiausiems sportininkams – vaikams nuo 6 iki 11 metų.

                    Aikštėje su natūralią žolę imituojančia danga galima žaisti ir vasarą, ir žiemą, ją prižiūrėti lengviau nei natūralią veją. Be to, ant gyvos žolės galima žaisti tik 2–3 val. per dieną. Dirbtinė danga ypač pravers, kai bus prastos oro sąlygos, lis lietus. Nors aikštė skirta vaikams, joje taip pat galės žaisti ir suaugusieji, tik ji netiks varžyboms, nes bus šiek tiek mažesnė.

                    Greta naujosios aikštės bus išasfaltuota ir automobilių stovėjimo aikštelė, skirta visam futbolo kompleksui aptarnauti. Darbus planuojama užbaigti iki rudens. Jie kainuos daugiau kaip 2 mln. litų.

                    "Pinigus šiems darbams esame gavę iš Europos futbolo federacijos", – teigė L.Varanavičius. Pasak jo, į šioje teritorijoje esantį Futbolo maniežą, dvi dirbtines ir vieną natūralią futbolo aikštes iš viso investuota 16 mln. litų.

                    "Patį pirmąjį, Futbolo, maniežą pradėjome statyti prieš 7 metus. Per šį laiką žaisti futbolą pradėjo tris kartus daugiau vaikų", – džiaugėsi L.Varanavičius ir patikino, kad daugiau jokių statinių šioje teritorijoje neatsiras.

                    http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...utbolas-222384

                    Comment


                      Parašė Traford Rodyti pranešimą
                      "Pinigus šiems darbams esame gavę iš Europos futbolo federacijos", – teigė L.Varanavičius. Pasak jo, į šioje teritorijoje esantį Futbolo maniežą, dvi dirbtines ir vieną natūralią futbolo aikštes iš viso investuota 16 mln. litų.
                      Apie ką aš ir šneku. UEFA finansuoja tokius projektus, o ne "komercinius" didelius stadionus.

                      Comment


                        Kaip matome Kaune futbolui sudaromos vis palankesnės sąlygos plėtotis ir vystytis

                        Comment


                          truputį nukrypsiu nuo futbolo.. gal kas žino, kokie kasinėjimai atliekami Nery prieš pat Santaką? toj vietoj smėliu užpilta koks ketvirtis upės pločio. neatrodo, kad taip gilintų vagą. ar klystu?

                          Comment


                            Parašė caaprius Rodyti pranešimą
                            truputį nukrypsiu nuo futbolo.. gal kas žino, kokie kasinėjimai atliekami Nery prieš pat Santaką? toj vietoj smėliu užpilta koks ketvirtis upės pločio. neatrodo, kad taip gilintų vagą. ar klystu?
                            Įdomiai ir keistai ta vieta dbr atrodo. Bet nemanau, kad ten kažkas kitka daroma, nei upės vagos gilinimas...
                            You've got one life! Live it!

                            Comment


                              Cia galima butu sioje temoje pamineti apie Kauno valdzios norus statyti Lampedziuose "Vasiukus" placiau : http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=22568301

                              Comment


                                Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                Gali ir turi ir net ne vienas. Bet lygiai taip pat turi būt ir kas juose žaidžia ir kas į juos eina.
                                Kokios sėkmės? Kaip tu tą sėkmę įsivaizduoji? Kad rinktinė žais ne Marijampolėj o naująjame Kauno stadione kartą per metus? Ar, kad Triobet Baltijos Lygos finalas jame įvyks kartą per metus? Otaitau kokia sėkmė..
                                Valiukas, žvelk truputį toliau Nereikia nė tokio stadiono, o kažkodėl LŽŪU stadione treniruojasi įvairios vaikų rinktinės iš(jei neklįstu) Norvegijos, kitų šalių. Galvoju, kad jei jau vokiečiai rimtai siūlo pastatyti tokį stadioną, tai yra numatę, kas jame vyks. Juk tai didelės kompanijos. Visai realus variantas (kolkas tik svajonė, bet anaiptol ne fantastika), kad Lietuvoje treniruočių stovyklą rengia koks Bundeslygos klubas. Juk krepšinio pasaulyje toli tokių pvz. ieškot nereikia - prieš sezona/čempionatą treniruojasi daug įvairaus lygio komandų, žaidžia kontrolines rungtynes. Tam taip pat reikalingi pinigai, o futbole Europos lygiu, jie didesni. Manau, kad puikiai žinai, jog futbolas - tai toli gražu ne vien rungynės. Galų gale, tas pats FBK po kelių metų grįš į buvusį lygį - aš tuo nė neabejoju. Jei jau į D&G griuvėsius žmonės lyjant renkasi, tai ką ir kalbėt apie naujutėlį stadioną
                                Paskutinis taisė jasha; 2009.06.10, 23:15.
                                Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

                                Comment


                                  /\

                                  pradziai visiem, nes matau netaip mane supranta dauguma: AŠ UŽ NAUJĄJĮ STADIONĄ.


                                  bet kolega siūlo žvelgti giliau, tad ir pažvelkime, DG stadioną sakote susirenka net per lietų žiūrėti varžybų? Kada paskutinį kartą DG stadionas buvo užpildytas 50%? na neskaitant varžybų Lietuva - Prancūzija. tad apie tai kaip renkasi žmonės per lietų i DG stadioną net neverta šnekėti.
                                  Rimtų planų, kaip kolega paminėjo, kol kas aš nematau. Tai buvo tik eilinės šnekos. o Kaune apie daug projektų buvo šnekama.
                                  o dar vienas dalykas, neverta krepšinio ir futbolo lyginti.. kas jūsų nuomone, susirinks į 15.000 vietų stadioną per bundes lygos komandos treniruočių stovyklą.. na būkim realistai..
                                  kol kas vokiečiai tik planuoja ir uostinejasi, tad apie jų investicijas sunku dar ir galvoti.

                                  Be ja gal kas žinote ką ši kompanija (kokius stadionus) jau yra pastačiusi?

                                  Comment


                                    Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                    Na man paaiškinkite kas jame žais? Aš už stadioną, bet supraskite, kokia iš to nauda bus jai jis stovės tuščias? Kokia nauda iš to kad Kaunas turės stadioną, bet visos pagrindinės varžybos vyks Vilniuje? Aš to tikrai nenoriu, nes esu tikras kaunietis, bet tokios jau nerašytos taisyklės... Lietuva rengia Europos krepšinio čempionatą, suprantama reikalingos arenos. Lietuvoje žaidžiamas krepšinis ir arenos tam reikalingos. O ar reikia statyti stadionus kai juose nėra kam žaisti? Gal geriau reikia prieiti prie to kad gal būt be reikalo statomas stadionas Vilniuje už valstybės pinigus kai tarkime Kaune gali būti pastatytas stadionas už užsienio investuotojų pinigus. Arenų Lietuvoje reikia, o stadiono manau vieno, didelio (min 15000 vietų) ir atitinkančio visus reikalavimus tarptautinėms varžyboms užtenka vieno.

                                    Na o dabar ar jau visiems tinka mano rašysena?
                                    Nelabai
                                    jai - jei; Kokia nauda iš to, kad Kaunas; Gal geriau reikia prieiti prie to, kad; gal būt - galbūt; Arenų Lietuvoje reikia, o stadiono, manau, vieno, didelio (min 15000 vietų) ir atitinkančio visus reikalavimus tarptautinėms varžyboms, užtenka vieno.

                                    Na va, dabar jau be klaidų bus
                                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                                    Comment


                                      Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                      /\

                                      pradziai visiem, nes matau netaip mane supranta dauguma: AŠ UŽ NAUJĄJĮ STADIONĄ.
                                      Iš tavo sapalionių kitoks vaizdas susidaro. Šnekėdamas pats sau neprieštarautum, tai žmonės taip ir suprastų. O dabar kapstaisi, kaip tas skruzdėliukas po dramblio mėšlą ir viskas
                                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

                                      Comment


                                        /\

                                        na nežinau tada kaip pavadinti tamstos rašliavas apie tai kaip į Kauną važiuos bundes lygos komandos ruoštis sezonui o į stadioną rinksis tūkstančiai kauniečių to pažiūrėti.. nes kol kas realių komandų kurios galėtų žaisti tame stadione man niekas neįvardino, tik va suveikė pas daugeli instinktas, kad jai Kaune tai jau būtinai to reikia..

                                        Comment


                                          Kodėl jūs manote, kad tame stadione gyventi galėtų tik futbolas?
                                          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                          Comment

                                          Working...
                                          X