Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Statoma prieplauka prie Combo (2008.04.12 foto)
    Attached Files
    Occupation: igra na balalaikach v traktirach

    Comment


      Atsiprašau, bet ar nematėt, kad pirmam puslapyje Kauno areną stato BBI ir vizualizacijos senos .Ačiū noname už visus pataisymus, bet štai šitą jis, matyt, pamiršo .

      Comment


        Skaičiau straipsnį "Lietuvos ryte",kad ruošiamasi atrestauruoti girstučio rūmus.Viskas turėtų kainuoti 33mln litų.Puse rūmų norima padaryti kultūrinei veklai,kita puse vandens pramogos.Dar kažkas buvo užsiminta apie plaukimo baseiną 50m ir 25m apšilimo baseiną.
        Paskutinis taisė Chipsas; 2008.04.15, 13:55.

        Comment


          /\ čia kada skaitei? užpernai ar naujam kokiam straipsny?

          Comment


            Buvo rasyta, kad pinigu nebus skirta Girstucio rumam. Butu tikrai labai keista jei vel blevyzgas apie tai rasytu.

            Comment


              „Girstučio“ rekonstrukcija kainuos 33 milijonus litų
              2008-04-12

              „Girstučio“ pramogų ir sporto rūmų Kaune rekonstrukcija kainuos beveik 33,31 mln. litų.

              Rūmų atnaujinimo investiciniam projektui ketvirtadienio posėdyje pritarė miesto taryba. Netrukus turėtų būti paskelbta apie viešąjį statybos darbų pirkimą, pranešė Kauno savivaldybė.

              Pranešime teigiama, kad dviejų aukštų, maždaug 12,36 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatas suskirstytas į dvi dalis – viena jų yra skirta kultūrinei, kita – sportinei-pramoginei veiklai. Įgyvendinant projektą būtų rekonstruojama tik šiuo metu neeksploatuojama sportinei-pramoginei veiklai tenkanti pastato dalis.

              Savivaldybės duomenimis, statybos ir rekonstrukcijos darbams būtų išleista beveik 31 mln. litų, sumokėti už techninės priežiūros paslaugas – 354,57 tūkst. litų, projekto auditui – 317,3 tūkst. litų, projektui viešinti – 15,3 tūkst. litų, konsultacinėms paslaugoms – 57,6 tūkst. litų.

              Dalį lėšų tikimasi gauti iš Europos Sąjungos fondų. Dar 1,571 mln. litų vandens ir pramogų parkui įrengti numatyta pritraukti iš privačių investuotojų.

              Iš viso būtų atnaujinta 9,51 tūkst. kvadratinių metrų rūmų ploto. Anot savivaldybės, planuojama suremontuoti ir tarptautiniams standartams pritaikyti 50 metrų ilgio sportinį baseiną, įrengti naują 25 metrų ilgio apšilimo ir vandens pramogų baseiną, dušus, pirtis, treniruoklių salę, visas būtinas pagalbines, administracines, buitines ir technines patalpas, pakeisti visas inžinerines sistemas, sutvarkyti teritoriją. (BNS, LS)
              l.rytas

              Nu nu įdomiai čia gavosi, gana rimtas projektas, o apie jį kažkaip labai tyliai viskas išskyrus lrytą
              Kairiarankių klubas - Left.lt

              Comment


                tikrai, ir aš nesupratau. nejaugi rado finansavimą?

                Comment


                  Pagaliau pradejo tvarkyti Marveles sankryza su vakariniu miesto aplinkeliu (via baltica). Ir ne sviesoforus ten montuos - phew;] Siandien kaip tik vaziavau pro sali, darbai vyksta.

                  http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=56832
                  Paskutinis taisė Kranininkas; 2008.04.14, 15:23.

                  Comment


                    Andrewass numete lyginai ta paty straipsny kury ir skaiciau ,o del rekonstrukcijos tai kalbama nebe pirmi metai gal si kart darbai pajudes..

                    Comment


                      Chipsas:
                      radau 47-48psl aprasyta,kad bus kaskoks vandens pramogu,kazino,amfitetras ir dar sale kaskoks viesbutis ar kaskas panasaus pagal dabartiny darbu vykdyma statys kaip kauno arena iki 2010,nes darbai juda vezlio greiciu,kiekvina diena pro ten vaziuoju ir niekas nesikeicia tie patys eskavatoriai ir tiek...
                      apie kokią ten salę rašei? Nors greičiausiai mintyje turėjai žodį: "Šalia". tai jis va rašomas taip. Žodis "kažkoks" rašomas su ž (t.y. ne "kaskoks"), nuo žodžiu: kažin koks, arba kitaip: kas žino koks. ta prasme - 'ž' raidė atsiranda nuo žodžio "žino". Taip pat ne "kaskas" bet "Kažkas". "dabartinį" rašome gale 'į', nes "kokį".

                      dėl šito:
                      Skaiciau straipsni Lietuvos ryte,kad ruosemasi atrestoruoti girstucio rumus.Viskas turetu kainuoti 33mln litu.Puse rumu norima padaryti kulturiniai veklai,kita puse vandens pramogos.Dar kaskas buvo uzsiminta apie plaukimo baseina 50m ir 25m apsilimo baseina.
                      ne "ruosemasi", bet "ruošiamasi". Taip, mano supratimu, rašoma dėl to, kad nuo žodžio: "ruošia" tipo, veiksmažodis. Po to: ne "atrestoruoti" bet "atrestauruoti". Nuo žodžio "restauracija". Ne "kultūriniai", bet "kultūrinei" veiklai. Nurodant paskirtį šioje vietoje naudojames žodžio "kultūrinė" galūne, pasikeičiančia į "-ei". Na, apie stilistikos klaidas čia nieko nerašysiu.

                      O šiaip bendru atveju tai 'y' raidė žodžio gale rašoma vietininke. Todėl manau žodžiai "patį" "straipsnį" ir "kurį" turėtų būti rašomi su 'į' ne su y raide.
                      Na, ir dar keliose vietose netyčia varnikes taškiukus ir nosines užmiršai
                      Pataisykite, jei klystu.

                      Comment


                        Lietuvių gramatiką moku,tiesiog taip greičiau

                        Comment


                          o matet kaip graziai kyla prabangiu namu kvartalas "Santakoje"? Jau man atrodo nedaug liko iki statybu pabaigos. Gal kas zino kada jau bus galima ten pasivaiksciot?
                          Noredami pakeisti zmones, ju buda, pradekime nuo saves...

                          Comment


                            Parašė Lyderis Rodyti pranešimą
                            o matet kaip graziai kyla prabangiu namu kvartalas "Santakoje"? Jau man atrodo nedaug liko iki statybu pabaigos. Gal kas zino kada jau bus galima ten pasivaiksciot?
                            Bet ar matėt, kaip sutvarkė Santakos parką? Neliko jokių krūmynų-šabakštynų. Matosi ir Nemunas ir Neris (skaidriai per visą santakos iškyšulį). dar žadoma pastatyti amfiteatrius su suoliukus, kad galėtum sėdėti ir gerėtis kaip susilieja dvi didžiausios Lietuvos upės. Romantika ir tiek. Beje, tai puiki naujojo mero iniciatyva.

                            Comment


                              Senei taip reikėjo. Merui didelis respect iš mano pusės

                              Comment


                                įdomu, ką pasakys vlk užlėkęs čia - valdžia nenori nemoka negali? o šiaip tai nuostabu, reikės nupėdinti pažiūrėti kaip atrodo

                                Comment


                                  Taip Kauno pilis prie ateities projektu, uztat salia Kauno pilies naujas igyvendinamas projektas - prabangiu namu kvartalas "Santakoje".
                                  Noredami pakeisti zmones, ju buda, pradekime nuo saves...

                                  Comment


                                    Gal ir mero iniciatyva, bet zinau, kad cia ir "Seba" organizuoja, kadangi ji stato ta "Santakoje" projekta, tai ji planuoja ir pacio parko atgaivinimo plana parengti, su suoliukais, padaryti prieplauka jachtoms, gal kazkur kavinaite ant kranto, romantikai palaikyti, padarys
                                    Noredami pakeisti zmones, ju buda, pradekime nuo saves...

                                    Comment


                                      /\ taip ir galvojau, kad čia ir verslininkai prisidėjo bet kokiu atveju - įrodymas, kad valdžia+verslas ne visada nesutaria

                                      Comment


                                        Galėtų ne tik krūmus, bet ir visus menkaverčius medžius nuo pakrančių nupjaut.Gerokai solidesnis vaizdas būtų.
                                        „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

                                        Comment


                                          aš irgi pritariu,kad tų medžių neliktų.Nei vaizdo iš jų ,nei naudos kokios nors..už gražų,švarų,žole apaugintą šlaitą

                                          Comment

                                          Working...
                                          X