man asmeniškai senas labiau patiko, šis geras tik tuo kad naujas. Jokios idėjos, toks banalus...

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Naujasis Kauno riboženklis

Collapse

X
- 

As ne pries atsinaujinima, bet taip ir nesupratau - ka, svarbesniu reikalu Kaune nera kaip ribozenklius keisti ? Visos gatves sutvarkytos, apsviestos, perejos pazymetos ?
Nauji zenklai neblogi, bet man labiau patiko senieji. Kam reikejo griauti ?
Kas galetu paneigti kad tokiu beprasmiu projektu pagrindinis tikslas - "otkato" dalybos ?-
Comment
 - 

Tai pateikit pateikit faktus. Šikanas jūsų 500 kLt kainavo, o čia du riboženkliai.Parašė daktaras Rodyti pranešimąkad praplovė pinigų, tai faktas čia... juk kaina smarkiai pakilo nuo pradinės...
Comment
 - 

Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tokių šikanų kaina ne daugiau šimtas tūkstančių, o riboženkliai anksčiau įkainoti buvo du šimteliai už abu, o dabar pasidarė jau cieli keturi...
 Tai pala pala... Negi dabar siūlai kaip naujus Kauno riboženklius statyti šikanus, kurių vienas kainuoja tik 100 k?
Suprantu, kad pigiau, bet...
Comment
 - 

Vakare vienas darbuotojas prie jo sukiojos. Kolkas dar tamsu. Na kol nešviečia tai pirmas mano įspūdis - tragedija

Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
 - 

Manau, galimi šito posto vertimo variantai būtų:Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip kaip? tai pats riboženklis nešviečia, o šviečia kažkoks užrašas?
1) Ant Kauno riboženklio kažkas su dažų flakonėliais pasidarbavo.
2) Buvo kalbėta apie Vilniaus riboženklį.

Comment

Aukciona

. Kaunas yra Kaunas

Comment