man rodos, kad merkurijaus destrukcija yra maziausiai naudinga miestieciams, o islos tik verslininkai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Naudinga miestui nes sitas bjaurus sovietmeti menantis pastatas visiems tik nuotaika gadina. Laisves aleja ir taip niuri tad naujas pastatas tik ja pagyvinsParašė Athens Rodyti pranešimąman rodos, kad merkurijaus destrukcija yra maziausiai naudinga miestieciams, o islos tik verslininkai
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
gadina ne maziau, nei jau pastatyti naujieji stikliniai pastatai laisves al. sis merkurijus, nors ir issiskirdamas is laisves pastatu savo modernia stiliska, bent jau turejo kazkokia isliekamaja verte. bet tikekimes, kad tu esi teisus. galbut nauja ideja, naujas pastatas ines gyvybes i gatve... bet kazkodel tuo netikiu, ypac jei dar ir fasadas bus prislietas prie gatves perimetroParašė DSaulius Rodyti pranešimąNaudinga miestui nes sitas bjaurus sovietmeti menantis pastatas visiems tik nuotaika gadina. Laisves aleja ir taip niuri tad naujas pastatas tik ja pagyvins
Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
Comment
-
Nugriaunam ir rekonstruojamParašė toshas Rodyti pranešimąMerkurijaus "rekonstrukcija" - ne forumiečių išradimas, deja ši savoka vartojama ir aukštesniam lygmenyje. Prisimenant projekto pradžią:
...
Skamba smagiai...

Iš Laisvės al. matosi tik kampas nugriautas:
http://www.nejau.net/kauno-universal...riovimo-darbaiwww.nejau.net - kitoks požiūris!
Comment
-
Klausimukas - jie čia rudenį nori jau atidaryti atnaujintą Merkurijų?Matas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Comment
-
Griovimo darbai...
Parašė matasm Rodyti pranešimąklausimukas - jie čia rudenį nori jau atidaryti atnaujintą merkurijų?
Comment
-
Bamba atsiris iki rudens kazka toje vietoje atidaryti. Nebent palapine.Parašė MatasM Rodyti pranešimąKlausimukas - jie čia rudenį nori jau atidaryti atnaujintą Merkurijų?
Sunkiai sekasi griovimo technikai rekonstruoti.
Paskutinis taisė DDR 80; 2009.06.04, 19:22.
Comment
-
o tau sukels sentimentus stilinis pastatas? ypac sioje vietoje...Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu žiūriu aš į jį ir man jokių sentimentų bent jau kol kas nu niekaip nekyla...
masė betono, net langų nėra, vos keli (pagal plotą)
Comment
-
O taip, pritrauks, kaip varnas blizgutis.Parašė HamLet Rodyti pranešimąDabartinis Merkurijus atrodo lyg koks fortas ar bunkeris ir kazkaip nelimpa, bent jau man
Kad ir kokia ten deze pastatys ji vistiek pritrauks labai daug zmoniu 
Comment
-
na nezinau, kur cia matai panasumusParašė HamLet Rodyti pranešimąDabartinis Merkurijus atrodo lyg koks fortas ar bunkeris ir kazkaip nelimpa, bent jau man
Kad ir kokia ten deze pastatys ji vistiek pritrauks labai daug zmoniu 
cia, jei ka, yra moderno stiliaus pastatas, o fortai jau seniai nebestatomi
Comment
-
Turbūt būtų teisingiau vadinti postmodernistiniu pastatu. Modernas - stilius gyvavęs XXa. pradžioje.Parašė Athens Rodyti pranešimąna nezinau, kur cia matai panasumus
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Mazi langeliai, griozdiskas, gryna tvirtoveParašė Athens Rodyti pranešimąna nezinau, kur cia matai panasumus
) Baugi tvirtove
Comment
-
Ne tas zodis.Parašė Rutualda Rodyti pranešimą
Graudu ziuret kaip ji griauna
Galejo pastatas stoveti apie 100 m., o gal ir daugiau.
Kai kam, sis pastats primena vaikyste, kitiems jaunyste. Man rodos 20 amziaus pradzios Laisves al. is vis ne state jokiu pastatu, apart Merkurijaus. Jei klystu, priminkite. Tad jis butu kaip ir sedevras.
Comment
-
Merkurijus - 20 a. pradžios statinys? Nesusimaišėte truputį? Aš dar ne toks senas, o dar pamenu kaip Merkurijų statė.Parašė DDR 80 Rodyti pranešimąNe tas zodis.
Galejo pastatas stoveti apie 100 m., o gal ir daugiau.
Kai kam, sis pastats primena vaikyste, kitiems jaunyste. Man rodos 20 amziaus pradzios Laisves al. is vis ne state jokiu pastatu, apart Merkurijaus. Jei klystu, priminkite. Tad jis butu kaip ir sedevras.
O jei turite omenyje, kad po 20 a. pradžios Laisvėje nebuvo pastatyta jokių kitų pastatų, išskyrus Merkurijų, tai vėlgi ne visai tiesa - viešbutis "Lietuva", kurio vietoje dabar tas ponių stiklainis stovi, namas prie centrinio pašto, T.Ivanausko muziejaus pastas vietoj žydų prekybos pasažo (architektams už tokį sumanyma galvas nusukiočiau velniop -iki šiol širdį skauda matant nuotraukose, koks grožis ten buvo).Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Visisakai tesingai supratot. Po 20 a. pradžios Laisvėje nebuvo pastatyta jokiu kitu pastatu. Viesbutis "Lietuva"? O kur jis. Ba-ba.Parašė Simex Rodyti pranešimąMerkurijus - 20 a. pradžios statinys? Nesusimaišėte truputį? Aš dar ne toks senas, o dar pamenu kaip Merkurijų statė.
O jei turite omenyje, kad po 20 a. pradžios Laisvėje nebuvo pastatyta jokių kitų pastatų, išskyrus Merkurijų, tai vėlgi ne visai tiesa - viešbutis "Lietuva", kurio vietoje dabar tas ponių stiklainis stovi, namas prie centrinio pašto, T.Ivanausko muziejaus pastas vietoj žydų prekybos pasažo (architektams už tokį sumanyma galvas nusukiočiau velniop -iki šiol širdį skauda matant nuotraukose, koks grožis ten buvo).
Zydu prekybos pasaza pamenu. Ten, gylumoje, name gyveno 2,ar 3 aukste pazistamas.Daznai lankydavausi pas ji. O koks pastatas buvo, o butas !!!! Iskeldino i C.Bulvara, kuri tais laikais vadino - Centrinis purvynas. Sutinku, kad paskubeta buvo su pasazo "rekonstrukcija".
Comment
Comment