Parašė karolis1993
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] "Merkurijaus" metamorfozė
Collapse
X
-
Lietuviški tempai kaip visada. Jeigu Nemunaičių projektą 3 metus statė, tai Merkurijų baigtą pamatysim tik 2028. Juokas pro ašaras.
-
Kažkaip sunkiai “iš duobės” kyla. Jau trys bokštiniai kranai pastatyti,bet vistiek stringa atrodo.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kai aš parašiau, kad eis per specializuotus brokerius/aukcionus, tai buvo reakcija "nu tai jo, čia ir yra tarp savų išsidalint". Tai čia jau net ne Senukai yra uždara vieningojo vienio ložė, čia visi melejonieriai apskritaiParašė Gator Rodyti pranešimą
Šiuo atveju jis neturėjo omenyje savų kaip tokių pat turtingų žmonių. Jis literaliai turėjo savus kaip savus:
O šiaip tai nėra labai susijęs šitas offtopicas su pačiu projektu, tai gal užteks manau.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Šiuo atveju jis neturėjo omenyje savų kaip tokių pat turtingų žmonių. Jis literaliai turėjo savus kaip savus:Parašė Taiga Rodyti pranešimą
O tai jei aš turiu daug pinigų ir jūs turit daug pinigų, tai mes jau "savi" pasidarom? Arba jei mes nueinam (atskirais atvejais) į tą pačią prabangių automobilių parduotuvę, pasidarom "savi"?
Čia gi tiesiog specifiniai pardavimo kanalai specifinėms auditorijoms.
Ir atsirado kolkas net du žmonės, kurie niekaip negali suvokti, kad parduodant tik tarp savų, o ne parduodant tarp visų turtingųjų (įšskaitant ir savus), gausi žymiai mažiau pinigų už butą. Na tiesiog sunku patikėti, kad kažkas tokio dalyko nesugeba suprastiProjekto užsakovai ir su jais susiję asmenys iš aplinkos
Paskutinis taisė Gator; 2024.05.12, 12:07.
Komentuoti:
-
Kad mes su tavim panašiai galvojam kaip parduodamas prestižinis NT, tai ne vietoj ironija.Parašė iPhone Rodyti pranešimąTiesiog matau daug neatrastų talentų prestižinio NT pardavimų segmente.
Gal kartais ir ponas Rakauskas laisvalaikiu čia paskaito ir galės juos pasikviesti pas save į komandą, ir taip ženkliai padidinti projekto pelningumą.
Klausimas keliamas ne kaip parduodamas prestižinis turtas, o kokiam kiekiui turtingų žmonių jį reikia bandyti pasiūlyti.
Ir Rakauskas, kaip ir bet kuris sveiko proto žmogus, ir be mano patarimo tikrai žino, kad jei siūlys tik saviems, gaus už butus mažiau nei siūlys visiems turtingiems.
Tau paprastas klausimas, kuriuo atveju daugiau pinigų gausi už butą:
a) bandant siūlyti 48 butu 100 savų žmonių
b) bandant siūlyti 48 butų 10,000 tokio pat turtingumo žmonių (į kuriuos įeina tie patys 100 savų, bet dar 9900 papildomai tokių pat turtingų)
Tau tikrai vis dar nesuvokiama, kad b atveju už butus gausi ženkliai didesnę sumą? Rimtai? Rimtai?Paskutinis taisė Gator; 2024.05.12, 12:15.
Komentuoti:
-
Čia išvis nereikia diskutuot apie tokius dalykus, kaip kažkas pardavinės savo pastatytus butus. Koks jums skirtumas??? Nei vienas vistiek nepirksit
. Ir visokie aruodai čia išvis ne prie ko...
- 4 patinka
Komentuoti:
-
C'mon, ar tikrai reikia apie tai diskutuot?Parašė Taiga Rodyti pranešimą
O tai jei aš turiu daug pinigų ir jūs turit daug pinigų, tai mes jau "savi" pasidarom? Arba jei mes nueinam (atskirais atvejais) į tą pačią prabangių automobilių parduotuvę, pasidarom "savi"?
Komentuoti:
-
Oho, net negalvojau, kad tokios kainos egzistuoja Kaune. Tai pasirodo Kauko Vilų 11 butų (64-300 kv.m), kas yra net iki 3mln € už butą aruodo net nepasiekė :o galime tiesiog pasidžiaugt tada, jeigu tamstos informacija yra patikima, kad turime tokią rinką KauneParašė skyrma Rodyti pranešimą
Po puse lemo su daline apdaila eina Piliamiestyje. Kiek žinau Kaune so far brangiausios buvo „Kauko vilos“. Lyg apie 10k+/kv. ir išėjo be visokių Aruodų. Tai čia spėčiau bus arti to.
Komentuoti:
-
Po puse lemo su daline apdaila eina Piliamiestyje. Kiek žinau Kaune so far brangiausios buvo „Kauko vilos“. Lyg apie 10k+/kv. ir išėjo be visokių Aruodų. Tai čia spėčiau bus arti to.Parašė Taiga Rodyti pranešimą"Tarp savų išsidalins" tai čia toks 1970 metų prestižinių naujų blokinių daugiabučių geroje vietoje statybos tresto vibe'as. Kaip ir rašė čia kažkas anksčiau - penthouse'ai kokie eis per prestižinio būsto specializuotus brokerius/aukcionus, o kas liko tai varguoliams per tą patį aruodą po pusę lemo su daline apdaila.Paskutinis taisė skyrma; 2024.05.11, 14:50.
Komentuoti:
-
O tai jei aš turiu daug pinigų ir jūs turit daug pinigų, tai mes jau "savi" pasidarom? Arba jei mes nueinam (atskirais atvejais) į tą pačią prabangių automobilių parduotuvę, pasidarom "savi"?Parašė Julijus Rodyti pranešimąo kuo tai prieštarauja posakiui "tarp savų išsidalins"
Komentuoti:
-
o kuo tai prieštarauja posakiui "tarp savų išsidalins"Parašė Taiga Rodyti pranešimą...penthouse'ai kokie eis per prestižinio būsto specializuotus brokerius/aukcionus...
Komentuoti:
-
"Tarp savų išsidalins" tai čia toks 1970 metų prestižinių naujų blokinių daugiabučių geroje vietoje statybos tresto vibe'as. Kaip ir rašė čia kažkas anksčiau - penthouse'ai kokie eis per prestižinio būsto specializuotus brokerius/aukcionus, o kas liko tai varguoliams per tą patį aruodą po pusę lemo su daline apdaila.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Tiesiog matau daug neatrastų talentų prestižinio NT pardavimų segmente.
Gal kartais ir ponas Rakauskas laisvalaikiu čia paskaito ir galės juos pasikviesti pas save į komandą, ir taip ženkliai padidinti projekto pelningumą.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Žmogau, aš ekonominio būsto pavyzdį padaviau, kad suprastum iš arčiau, kad lengviau būtų įsivaizduot, kad tavo ratas daug butų perka (nemanau, kad tavo ratas daug pačių prabangiausių butų perka).Parašė iLo Rodyti pranešimą
Kaip matau nelabai suprantati ką reiškia prabangiausias segmentas ir man pasakoji apie “ekonominius butus”, čia žmonės kurie sukasi turtingiausiu rate perka daiktus tiesiog, kad turėti, gal jie net nebus kauniečiai, bet turės pačiam Kauno centre kokybišką naujos statybos būstą. Nieks labdara nedalins, butai bus parduoti su geru pelnu ir abi pusės bus laimingos. Pilna yra prabangių butų, namų Palangoje, kurie stovi tušti visus metus apart pora savaičių, kai pasiturintys žmonės atvažiuoja paatostogaut, ir mes čia nekalbam apie kažkokį pelną. Čia jau yra kita lyga.
Niekaip kitaip su merkurijaus projektu ekonominis būstas nesusijęs, kaip tik "artimesnis" mums paprastiem žmonėm pavyzdys, kad suprasti paprastą faktą, kad jei 48 butu pardavinėji 100 žmonių tu garantuotai gausi ženkliai mažesnę kainą nei pardavinėtum 10,000 žmonių. Man sunku suvokti kaip tokį dalyką dar reikią įrodinėti, ekonomikos abc.
Ir prie ko čia visa kita beletristika, kurią tu parašei apie kas yra prabangaus būsto pirkėjai?
Aš ankstesniame pranešime virš tavo pacituoto aiškiai pasakiau, kad aš irgi kalbu tik apie atitinkamą prabangaus būsto pirkėja.
Tarkim Lietuvoje yra 10,000 galinčių pirkti tokį prangabų būstą. Tai tu gausi daugiau pinigų jei bandysi pasiekti visus tuos 10,000 prabangių žnonių nei išskirtinai bandysi parduoti tik savo aplinkos 100 prabangių žmonių.
Kame šitas elementarų elementariausias dalykas tau nesuprantamas?
Jei išskirtinai pardavinėsi tik 100 prabangių žmonių vietoj 10,000 prabangių žmonių, tu gausi ženkliai mažesnę kainą. = užsiimsi labdara pamalonindamas savo draugus mažesne nei rinkos butų kaina (mažiausiai prarasi po kelias dešimtis tūkstančių nuo buto šitam objekete)Paskutinis taisė Gator; 2024.05.10, 00:34.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kaip matau nelabai suprantati ką reiškia prabangiausias segmentas ir man pasakoji apie “ekonominius butus”, čia žmonės kurie sukasi turtingiausiu rate perka daiktus tiesiog, kad turėti, gal jie net nebus kauniečiai, bet turės pačiam Kauno centre kokybišką naujos statybos būstą. Nieks labdara nedalins, butai bus parduoti su geru pelnu ir abi pusės bus laimingos. Pilna yra prabangių butų, namų Palangoje, kurie stovi tušti visus metus apart pora savaičių, kai pasiturintys žmonės atvažiuoja paatostogaut, ir mes čia nekalbam apie kažkokį pelną. Čia jau yra kita lyga.Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kaip sakė - Rakauskas tikrai ne tas, kuris labdarą dalintų ir pardavinėtų butus žemiau rinkos vertės. Ką reiktų daryti jei tik susijusiems asmenims norėtum išparduoti 48 vnt butų.
Supaprastinam iki ekonominio lygmens butų. Tarkim turi 100 "savų žmonių", kurie gali nusipirlti ekonominį butą.
Ir pastatai 48 ekonominius butus. Ar tu bent įsivaizduoji kokią nuolaidą turėtum daryti nuo rinkos kainos, kad tie tavo 100 savų išpirktų 48 butus?
Mažų mažiausiai 15 proc (tai būtų uždarbis, kurie tie tavo savi norėtų paskui parduodami tą butą į rinką).
Komentuoti:
Komentuoti: