sekmes kolegos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
ne kas, bet kad kitaip ir buti negalejo. Dar prisides Akropolis su savo kino teatrais. O ten bus ir pigiau (bilietai nuo p iki 12 Lt, neskaitant akciju), ir garsas geresnis, ir patalpos modernesnes, kedes patogios ir t.t. Jau dabar tie senieji kino teatrai skolose sedi....Parašė SkeiTeriSNu aišku, nekas tada..When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
viskas eina i prieki, pripazinkim, kad tiek Planeta tiek Senasis trestas neatitinka siuolaikiniu standartu ir buvo tik laiko klausimas kada jie uzsidarys.Parašė liutassne kas, bet kad kitaip ir buti negalejo. Dar prisides Akropolis su savo kino teatrais. O ten bus ir pigiau (bilietai nuo p iki 12 Lt, neskaitant akciju), ir garsas geresnis, ir patalpos modernesnes, kedes patogios ir t.t. Jau dabar tie senieji kino teatrai skolose sedi....
ateitis - normaliems, kokybiskiems kino teatrams. Jei bus poreikis - pastatys anksciau ar veliau dar viena kompleksa ir kazkur arciau centro.
Comment
-
sutinku Liutai,Parašė liutasstaip, bet bent jau man tai baisiausia nostalgija bus del "Planetos"
man del kavines "Pasaka" Laisves alejoje vis dar nostalgija
o prie Planetos - pirmoj vietoj parkingo labai mazai, ir vien jau tai ji kaip kino teatra nuzudyt galejo. as jau nesneku apie interjera, kokybe ir pan.
Kaunas sparciai juda i prieki, tam kas nori pazvelgt kelis desimtmecius atgal teks i Baltarusija nuvaziuot pasiziuret
Comment
.
nors tai
Comment