Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Daugiabučių namų statyba

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė vital7777 Rodyti pranešimą

Piliamiestis tiesa pasakius tai yra gana prastoj vietoj - gana toli nuo centro kaip uz tokias kainas. Tarkim nueiti iki tilto, pereiti ir atsidurti rotuses a. yra 2 kilometrai. Eiti bent pradzia reikia per ne itin grazias vietas vilijampoleje. Tiesa, su pesciuju tilto pastatymu kaskiek pageres. O aplink Piliamiesti yra tiesiog prastokas rajonas ir salia niekur nesinori eiti.

Nemunaiciai: su tilto pastatymu gausis 1 km. iki Laisves Al. Eiti gerokai maloniau, aplinka grazi. Bet aplinkui Nemunaicius dabar irgi nieko gero nera. Su laiku zinoma ta vieta geres.

buvusi "Venera": 300m iki Vienybes a., arba 500m iki Laisves al. Aplinkui pilna visko, miesto centras is esmes.

Tai bent jau vietos prasme, tai gana aisku uz ka kaina
    Taip, sutinku, pėsčiomis atstumas geresnis. Bet jei žiūrint ne tik atstumą pėsčiomis bet pasiekiamumą automobiliu ir ne tik centrą - kas iš esmės dažnu atveju yra vienas svarbesnių dalykų, tai čia pranašumo nematau tokio didelio. Nes iš Savanorių pr. į aplinkelius išvažiuoti nėra labai patogu.

Kas dėl aplinkos - tikrai nei Nemunaičių nei Piliamiesčio aplinka nėra labai gera (abu projektai turi ir labai aiškių minusų) bet šio projekto aplinka man irgi nėra kažkiokia vau. Radio gamykla su Cituso loftukais ir tuo kolūkiu neatrodo patraukliai. Šalia esantys privatūs namai kažkuo irgi nėra ypatingi kad sukurtų super gražią aplinką. Prisikėlimo bažnyčia beveik kieme? Bet kiek ten perkančių butus tai aktualu?

Aš tikrai džiaugiuosi, kad Kaune yra tokių projektų ir perka butus už tokias kainas, viskas labai faina. Bet tuo pačiu bandau suprasti kas lemia, kad žmogus dvigubai daugiau moka čia nei kituose projektuose, nes esminių tokių ryškių pranašumų aš neįžvelgiu (nebūtinai jų nėra). Vienintelis didelis skirtumas ir prnašumas - terasos ir atstumas iki laisvės alėjos trumpesnis 500 m.

Tada man kitas klausimas - o po kiek pardavinėja Merkurijuje butus?

Comment

Working...
    X