Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos miestelis „URMAS“ Kaune
Collapse
X
-
Nuvažiuok ir pažiūrėk. Tikrai solidžiai atrodo.Parašė Gator Rodyti pranešimąNzn kaip gyvai atrodys, bet kazkaip tos kaledines spalvos nelabai man ziurisi, kazkaip labiau atrodo tiktu solidesnis apsvietimas, juk tai yra solidus 1000Lt verslo centras, o ne koks pramogu centras
Cia tik mano nuomone
Dėkui Hammer. Ot ir muziką žmogus parinko
You've got one life! Live it!
Comment
-
Nekeičia taip dažnaiParašė Mjso Rodyti pranešimągeras.tik gal per daznai tas spalvas keicia.bet grazu
Arba tai vyksta ~kas h kai keičiasi spalva, arba aš tiesiog tapau kokio eksperimento liudininku
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Nėr už kąParašė fredis Rodyti pranešimąDėkui Hammer. Ot ir muziką žmogus parinko
O dėl muzikos laurai draugei, nes berods prieš tai Ji porą dainų pirmyn prasuko
Retromobile 2007
Comment
-
gal truputį ir popsas, bet mano reakcija irgi buvo WOW ! tokioje aplinkoje sprendimas kaip tik. gal kiek nuobodokas pastato viršus, ir nepatinka užrašas www.1000lt.com matomas dieną. bet apskritai - tikrai smagus projektas.
Comment
-
Kažkaip nenatūraliai atrodo kai kasdien gyvai matau
Photoshopinai?
O ir ant lieviausios spalvos pataikei
Nepatinka man mėlyna ir violetinė - negyvai atrodo
Na bet visgi ne spalvose esmė, eilinį kartą pakartosiu - koks žavus šis pastatas
Retromobile 2007
Comment
-
nu juk ne koki mena darau, kam man ja editinti
tik objektyvas buvo su snaiges "likuciais". tas truputi matosi.
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKažkaip nenatūraliai atrodo kai kasdien gyvai matau
Photoshopinai?
O ir ant lieviausios spalvos pataikei
Nepatinka man mėlyna ir violetinė - negyvai atrodo
Na bet visgi ne spalvose esmė, eilinį kartą pakartosiu - koks žavus šis pastatas 
Comment
-
Jau nuėmėParašė toshas Rodyti pranešimąnepatinka užrašas www.1000lt.com matomas dieną.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Na virsus man atrodo tinkamas ir net labai, kad ir toje nuotraukoje, jis tik isryskina neeiline pastato forma, tai tarsi kazkokia linija tarp zemes ir dangaus, manau tas puikiai atsispindes sauleta vasaros diena, kada dangus buna zydras. O gal ir klystuParašė toshas Rodyti pranešimągal kiek nuobodokas pastato viršus
Diena jis kiek blankesnis del ji supancios aplinkos, pabandykim isivaizduoti kaip jis atrodytu tarp keliu aukstaugiu.. galbut kazkada taip ir bus
Comment
Comment