Kiek ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Gerai. Lažinamės iš 6*0.5l bokalų alaus, kad teismo rūmų rekonstrukcijos metu senos Skalsos reklamos niekas nenuiminės. Reklamos nuėmimas vykdant pastato ant kurio kabo reklama remontą/rekonstrukciją , jei tokie darbai netyčia prasidėtų, ar po kokių nors spaudos pajuokiančių straipsnių nesiskaito. Lažybų finišas - teismo rūmų atidarymo diena (aišku jei tokia "oficiali" diena bus).
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
dealParašė Tomas Rodyti pranešimąGerai. Lažinamės iš 6*0.5l bokalų alaus, kad teismo rūmų rekonstrukcijos metu senos Skalsos reklamos niekas nenuiminės. Reklamos nuėmimas vykdant pastato ant kurio kabo reklama remontą/rekonstrukciją , jei tokie darbai netyčia prasidėtų, ar po kokių nors spaudos pajuokiančių straipsnių nesiskaito. Lažybų finišas - teismo rūmų atidarymo diena (aišku jei tokia "oficiali" diena bus).
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Arba koks liutass sulauks tamsios nakties, pasiims pjūkliuką ir...Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąJei paliktu tai butu absurdas. Tikiu kad nuims, blogiausiu atveju savivaldybes pastangomis.
Comment
-
čia tai labai puiki naujienaParašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien KD rašo, kad Kauno geležinkelio stoties rekonstrukcija bus baigta jau 2007 metų pabaigoj (turėjo baigti 2008 gale).
Comment
-
Pastaruoju metu dabrai sparčiai pajudėjoParašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien KD rašo, kad Kauno geležinkelio stoties rekonstrukcija bus baigta jau 2007 metų pabaigoj (turėjo baigti 2008 gale).
, iki tol ilgas laikas buvo nykuma...
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Toks atnaujinimas neturėtų reikšti, kad dingsta viltis sulaukti požeminio parkingo?Parašė liutass Rodyti pranešimąPradėtas grindinio priešais Karo muziejų atnaujinimas.
Ar ta vieta nebūtų kasama?
Retromobile 2007
Comment
-
Cia priesais Karo muzieju (salia ir aplink Nykštuko fontano), bet ne prieš BLC, kur ir bus parkingas.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąToks atnaujinimas neturėtų reikšti, kad dingsta viltis sulaukti požeminio parkingo?
Ar ta vieta nebūtų kasama?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O aš kažkodėl vis maniau, kad dalinai ir Karo muziejaus teritoriją "kabins"Parašė liutass Rodyti pranešimąCia priesais Karo muzieju (salia ir aplink Nykštuko fontano), bet ne prieš BLC, kur ir bus parkingas.
Retromobile 2007
Comment
-
Ne, Karo muziejaus sodelio tikrai nekabins. Parkingas bus statomas tik nuo Laisvės paminklo.Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO aš kažkodėl vis maniau, kad dalinai ir Karo muziejaus teritoriją "kabins"
Comment
-
Bet tada ne itin dideli plotai liekaParašė Linas Rodyti pranešimąNe, Karo muziejaus sodelio tikrai nekabins. Parkingas bus statomas tik nuo Laisvės paminklo.
Ir jei gerai pamenu ruošiamasi 2 aukštus po žeme daryti?
Retromobile 2007
Comment
Comment