Kaip sugebėt iš 150 pasiūlimu išsirinkt tokia baidykle kuria po 5 metu reiks rekonstruot. Kas kart kaip pamatau betono jūra ir jame skyles noris nušokt nuo tilto, greičiau visa ta nesamone užpiltu žemėm ir pasėtu žole
O ten įėjimo laiptai gal bus žiemą šildomi, nes kitaip ten bus pavojinga vaikščioti…
Pagrindinis įėjimas yra be jokių laiptų iš naujojo tilto pusės. Čia labiau amfiteatras kokiems papildomiems renginiams ar viešoji erdvė pasėdėti geru oru.
Ar aš gerai supratau, nusipirkus bilieta muzieju reiks apibėgt per valanda laiko? Perkant bilieta rašo valandos nuo kada iki kada. Tai duoda apeit per valanda laiko ????????
Ar aš gerai supratau, nusipirkus bilieta muzieju reiks apibėgt per valanda laiko? Perkant bilieta rašo valandos nuo kada iki kada. Tai duoda apeit per valanda laiko ????????
Manau čia eilių ir srautų valdymas yra o ne terminas per kiek laiko turi ten apeiti viską.
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Manau čia rašo nuo kada iki kada turite įeiti su šiuo bilietu į muziejų. Tai yra skirta srautų valdymui, kad visi nesueitu vienu metu. Nemanau kad laikas muziejuje yra ribojamas.
Comment