Viršutinė dalis kiek nyki. Galėtų greičiau tą kvartalą vystyti...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Sanito“ gamyklos konversija Kaune
Collapse
X
-
Jau geriau paliktų taip kaip yra, negu "išvystytų" taip kaip tą pastatąParašė Perfect Rodyti pranešimąViršutinė dalis kiek nyki. Galėtų greičiau tą kvartalą vystyti...
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Kas tau blogai su tuo pastatu? Visai gražu. Kokiu dar stebūklų tikimasi iš gyvenamojo namo....Parašė Himleris Rodyti pranešimąJau geriau paliktų taip kaip yra, negu "išvystytų" taip kaip tą pastatą
Comment
-
Man jo fasadas net kaip papuošimas gatvės
O kas kieme tai man vienodai
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Tai kad kakafonija visiška, jau net rusiškas "postmodernizmas" geriau atrodo.Kur Kančas prisiliečia ten atsiranda gargarai visokie visiškai neisipaišantys i visumą...Parašė kgarnetas Rodyti pranešimąKas tau blogai su tuo pastatu? Visai gražu. Kokiu dar stebūklų tikimasi iš gyvenamojo namo....„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Bet juk mes tą rajoną ir siekiam pakeisti, o ne palikti jį tokį koks jis yra.Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ o tai kas per visuma stoties rajone? turgus? ragutis? šalia gelžkelio esantys griuvėsiai?..
Comment
-
Na, kaip gyvenantis siame name tai turiu pasakyt kad viskas cia ok, nors aisku kai mano langai i kiema - sanita, tai zinoma vaizdelis nekoks. O del virsutines namo dalies, tai aisku jii atrodo nekaip, bet kai nuo gatves jos nesimato, tai sakyciau vaizdo ir negadina. Kiek zinau del tolimesniu planu, tai pradzioj Invalda planavo viska tvarkyti pati, bet pastaciusi sita nama, likusius pastatus kazkam pardave ir dabar ju ateitis neaiski, nors planai tuos senukus griauti vis dar yra, bet kada tas bus daroma - nezinia, kalbama, kad per ateinancius 2-3 metus, bet asmeniskai tuo abejoju
Istorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
-
Viskas priklausys nuo visagalės laisvosios rinkos - jei bus paklausa, poreikis gyvenamiesiems namams būtent toje vietoje už tam tikrą kainą, tai bus ir pasiūla.Parašė no_name69 Rodyti pranešimąnors planai tuos senukus griauti vis dar yra, bet kada tas bus daroma - nezinia, kalbama, kad per ateinancius 2-3 metus, bet asmeniskai tuo abejoju
Comment
-
Užmiršau kaip vadinasi tas psichologinis reiškinys, kai žmogus giria beleką už ką sumokėjo maišą pinigųParašė no_name69 Rodyti pranešimąNa, kaip gyvenantis siame name tai turiu pasakyt kad viskas cia ok
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Galiu tik patikinti tamstą, kad maišo pinigų tikrai nemokėjau - mano butas netgi buvo pats pigiausias viasm name, kai jį pirkau, o jau dabar jo rinkos verte yra išaugusi daugiau nei dvigubai, beto, jeigu jau čia kurnors būtų privaryta kokio statybinio broko, ar pan. tai tikrai nesikuklindamas viską išrežčiau. Dar vienas minusas kurį galėčiau paminėti (po vaizdo per langus) - prastoka garso izoliacija - žinoma ne taip baisiai kaip tarybiniuose daugiabučiuose, bet šitoj vietoj pagailėta, nors man asmeniškai tai net ne problema, nes gyventi tikrai netrukdoUžmiršau kaip vadinasi tas psichologinis reiškinys, kai žmogus giria beleką už ką sumokėjo maišą pinigųIstorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas
Comment
-
Šitas namas randasi Kaune...Parašė no_name69 Rodyti pranešimą...mano butas netgi buvo pats pigiausias viasm name...
Prisijungė: 2008.02.02
Comment
-
Žmonės kartais po kelis būstus turiParašė x21 Rodyti pranešimąŠitas namas randasi Kaune...
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment

Comment