Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kaunas ketina statyti didelę krepšinio areną

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    xexe... Yra ir privalumų, arena bus Kauno miesto ir niekam už tai nereikes užpakalio laižyt

    Comment


      Kazkoks meslas Rakausko Vizijoje aiskiai parasyta kad arena bus tik nuo 8-10 tukstanciu vietu, o savivaldybe su privaciais investuotojais nori statyti maziausiai 12 tukstanciu vietu arena. Su 12 tukstanciu vietu arena Kaunas automatiskai tampa svarbiausiu renginiu vieta su tokia arena ir Europos cempionato finalas garantuotai vyks Kaune. Uztat manau kad visiem Kaunieciam yra geriausia kad arena butu nemuno saloje o ne miesto pakrasty su sostines dangoraiziais

      Comment


        Parašė Fotikas

        Tu pili mesla ant Savivaldybes, bet nematai Rakausko. Tau apciuopiama bus tada, kai tu galesi atsiremti i kolona? Tu man pasakyk, ka apciuopiamesnio uz Savivaldybe turi Rakauskas? Jis turi tik vejus danguje ir daugiau nieko.
        Taip, apciuopiama bus tada kai prasides statybos.
        P**c, ir vel tu Rakauska ta kisi. Prie ko cia jis ? Gal dar cunamis Azijoje ar pasaulinis terorizmas kaltas, kad arenos nestato ?
        Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

        Comment


          teisingai "fotikas" sako - visur kyso politikos ausys.
          panevezys ir siauliai gavo nacionalinio objekto statusa, nes ten merai socdemai, o kauno valdzia liberalcentristai. o savivaldybiu rinkimai tai arteja, negi brazas rems priesininku partijos darbus kaune...
          zmones kalba, kad garastas eina isvien su rakausku del savo sveikatos problemu...rakauskas jam kai ka pazadejes...

          Comment


            kalbant apie rakausko "nieko bloga nedaryma", tai jis neslepia, kad miestas ir mokesciu moketojai turi statyti jo vietoje arena kartu su fondais, nes pas ji vieta geresne - daugiau sveciu prie autostrados privilios i miesta... (ziur reklamini rakausko straipsni kauno dienoje)

            Comment


              Parašė diena
              kalbant apie rakausko "nieko bloga nedaryma", tai jis neslepia, kad miestas ir mokesciu moketojai turi statyti jo vietoje arena kartu su fondais, nes pas ji vieta geresne - daugiau sveciu prie autostrados privilios i miesta... (ziur reklamini rakausko straipsni kauno dienoje)
              lošia atvirom kortom, beveik tas pats kaip symensas, tik iš kitos pusės

              kaip matom, tokio tipo sporto objektas yra visiškai nenaudingas privačiam kapitalui, tačiau viską galima sutvarkyti pasinaudojant savivaldybėmis

              rakauskas vienas tikrai nepastatytų tų sporto rūmų, nebent jį galutinai užvaldytų ambicijos ir visus savo ir skolintus kitiem projektam pinigus paskirtų sporto rūmam, ko pasekoje bankrutuotų ir likusiais sporto rūmais reiktų rūpintis savivaldybei, arba palikt griūti. Abejoju ar dar kas norėtų būti melžiama karve (rubikono+symenso atvejis)

              bankrutuotų jis bet kokiu atveju, nes toks objektas ne aukso kalnai, o savo pelno sąskaita išlaikyti sporto rūmus ne kiekvienas patriotas gali, tad vėlgi lieka valstybinės instancijos
              Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

              Comment


                Tad kaip matom visi koziriai šiame žaidime yra Kauno miesto savivaldybės rankose, gi p. Rakauskui belieka blefuoti...
                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                Comment


                  99, ne visi koziriai savivaldybes rankose...

                  rakausko sansas - darbo partija, kuri tik ir yra tokiems reikalams tvarkyti

                  Comment


                    Skaitinėju delfio komentarus ir radau tikrai neblogą, nors ir kvailokai parašytą komentarą

                    vyksta karas tik ne tarp Sabonio ir Garasto su Marciuliono, o tarp Senuku ir VP Market! kasiorai, federacija, savivaldybe ir t.t. yra tiesiog ginklai.

                    Senukai (su Rakausku priesaky) gavo (nusipirko teises i) afigena sklypa (prie Vytenu) salia afigenos sankryzos (Via Baltica + Vilnius/Kaunas/Klaipeda). mane pasistatys ta savo MEGA ir kals afigenas babkes. bet staiga kazkur ties Kauno LEZ savivaldybe skyre zemes lopa VP...tam, kad shis galetu ten pastatyti Ermitaza + Maxima baze Senukai (Rakauskas) shoke! uz 5 km i rytus nuo ju (taip pat prie autostrados) stoves svarbiausias konkurentas??? wtf???

                    Senukai (Rakauskas) eme svarstyti kersto plana.

                    Eureka!!!

                    staiga gime nereali ideja pakakint visiems kaunieciams ir VP i dushia ishkelus nauju sporto rumu ideja!!! apie rumus salia Vytenu nebuvo absoliuciai jokios kalbos iki tol kol savivaldybe nesumaste atiduot sklypu salia Kauno LEZ VP!

                    shiuo atveju, kaip jau minejau, pakakinimas butu netgi dvigubas! staiga jei Vyriausybe paremia ju "tarplanetiniu shachmatu cempionatu arena" salia Vytenu, ragus gauna ne tik Kauno savivaldybe, taciau ir VP. juk jei nebus rumu saloj vadinas salia esantis Akropolis susilauks maziau infrastrukturiniu investiciju (merdes salia esantis Karaliaus Mindes pr, nebus irengtos Nemuno krantines, nebus sutvarkyta sala, nebus tiltu is Fredos puses, nebus Fredoj namu kvartalu), o kartu ir maziau klientu!

                    zodziu - Senukams bisky ragai del Ermitazo esancio 5km nuo ju MEGOS, tuo tarpu VP ragai del nauju sporto rumu Vytenuose, o ne Nemuno saloj.

                    lygiosios.

                    ai tiesa. Senukai dar islostu ir ant to, kad gave parama i rumu statyba is ES strukturiniu fondu gautu saibu Vytenu infrastrukturos irengimui t.y. dabar tilta is Jotvingiu stato uz savo babkes - gave Vyriausybes uznugari ir mano minetas ES leshas, ji statytu jau is Europos euru

                    shtai ir zaidzia liaudis. ir visai jiems dzin ar zais ar nezais Zalgiris, ar vyks ar ne Europos cempionatas Lietuvoj...

                    p.s. beje, vilniaus shulai zinoma mieliau palaikys Rakausko fantazijas toks unikalus projektas Nemuno saloj butu per daug didele konkurencija vilniui. ne tik del Zalgirio ziu, pastacius 12 000 arena Lietuvos KREPSINIO SIRDYJE KAUNE, kaunieciai uzsimanys ir Europos finala ten surengt...butent Kaune, o ne pilkoje, savivaldybes dotuojamoje dezeje, kuri randasi ponuliams po nosim.
                    / iš esmės tokia situacija ir yra. Jei kartais Nacionalinį statusą gautų Rakausko arena - būtų tikrai nekas
                    www.donatas-mazeika.lt

                    Comment


                      Jo, visa tiesa apie situacija del arenos. Nors manyciau, kad Megos tiesioginis konkurentas butent Akropolis, o ne Ermitazas prie LEZ'o, nes Mega taiko i pramogu miesto statusa, kas ir yra Akropolis.

                      Kiek as atsimenu, tai Senukai planavo Megos miesto statymo du etapus, pirmas jau dabar statomas, o veliau butu ziurima del antro. Kam logiskai mastanciam verslininkui reikia dideli plota uzimancio statinio, kuris eis vien i minusa, neskaitant sutvarkytos infrastrukturos? Pastatytu kelias parduotuves ir tai jau butu didesnis pliusas...

                      Tegu savivaldybe sau tvarkingai ir truputi greitesniu zingsniu toliau vysto salos projekta ir Rakausko projektas kuo toliau tuo labiau bus nulinis.

                      Comment


                        SkeiTeri,
                        Tavo citata is delfio is tikruju cool! Tas zmogus kuris rase tikrai gerai issinagrinejo ir suvoke tam tikrus dalykus, ir pagalvojas nupiese bendra realia situacija.
                        Manau jis visiskai teisus!
                        As tai iki siol net nezinojau kas tas Rakauskas, o perskaites sita tai ne tik tai suzinojau, bet ir dar daugiau!

                        Comment


                          Bet realiai pagalvojus tai juk si sale bus pinigu traukos centras kokius 10-15 meteliu.

                          Siaip normaliose salyse, konkurencija yra sveikintinas dalykas, bet matau ne Lietuveleje. Juk neveltui sakoma lietuvis lietuviui - vilkas, na geriausiu atveju buldogas nemaitintas))) Mano nuomone, tegul buna sale saloje, nes:
                          1. Parengtas rimtas projektas, o ne mirazas
                          2. Centras turi buti centru. Sala darosi panasi i sibira, o ir upelis aplink sala smirdi Be to aplink sala yra parengta daug projektu. Kas svarbiausia jie - rimti.
                          3. Kiek centre yra pramogu? Kiek ju silainiuose? Oaze, ir bus Mega... Kur ispanu, graiku ar italu sirgaliai eis iseja is varzubu saleje prie 9 forto? I mega, netilps, oazej taip pat. Niu nebent puse pasiklys forte,o kita puse bus sudubasinta jei ne siluose, tai tada vilijampolej))

                          Mastykim realiai. Man daug smagiau butu ziureti i grazia salu su prieplaukomis, kitoj pusej stovinciais naujais pastatais (vietoj Kauno Grudu). Tik gal Akropolio stovejimo aikstele virs Karaliau-mindaugo maisytu, bet nepalyginamai smagiau butu nei salia Megos. Akroplis siap tai gaidys, bet salia Laisve...

                          Ziurekime i ateiti, bei grozi, o ne i kiseniu pilnuma....
                          You've got one life! Live it!

                          Comment


                            Nesamone, eiline samokslo teorija. Faktu tai jokiu nera. Viskas aisq susidelioja i savo vietas, jei vadovausimes spejimais. Bet objektyviai ziurint ka nors panasaus rimtai rasyti yra kvaila, NEZINANT. Pvz.: vienas kontrargumentas - Megos statyba prasidejo jau po to kai vp market nusprende statysiantis Akropoli Kauno mieste. Mega vieta rodo, kad PC orientuotas ne tiek i Kaune gyvenanti pirkeja, kiek aplinkiniuose rajonose gyvenanti arba pravaziuojanti (Kaunas geografinis LT centras). Akropolis statomas centre. Tai - aiskus rinkos pasidalijimas. Galima prikurti labai daug ko. Kuo ispudingiau ir netikeciau pateiksi - tuo atrodys patraukliau...
                            Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

                            Comment


                              >>>keen

                              Faktu mazai, bet logikos tikrai daug. Kodel Rakauskas tylejo ir atsisake arenos statybos, kai savivaldybe siule? Kodel jis tik pries menesi sugalvojo savo fantazija? Miegojo miegojo, atsibudo ir pamate, kad savivaldybes reikalai su VP neblogai juda i prieki, cia dar VP ir Ermitaza zada statyti visai salia, tada atejo jo laikas imtis savo pseudo projekto.

                              Dabar pastatys Mega prie autostrados, vadinasi niekas is aplinkiniu rajonu nevaziuos i Akropoli? Stabiliausias ir uztikrintas pinigu srautas bus is Kauno miesto, o rajonai tik priedas.

                              Comment


                                rakauskas atsisake dalyvauti arenos statyboje motyvuodamas, kad sportas ar kulturos renginiai yra ne jo verslas. tai jis padare pries kelis metus, kai savivaldybe sukviete verslininkus i arenos pristatyma, prasydama tapti partneriais statant arena kaunui. berods tada dar nebuvo parinkta sala, kaip arenos vieta, buvo kelios situacijos.

                                Comment


                                  tiesa, vienas netikslumas idomiajame delfio pasisakyme - vp sklypa prie lezo nusipirko is privatininku jau pries kelis metus, jo neskyre savivaldybe (mano ziniomis)

                                  Comment


                                    vyksta karas tik ne tarp Sabonio ir Garasto su Marciuliono, o tarp Senuku ir VP Market! kasiorai, federacija, savivaldybe ir t.t. yra tiesiog ginklai.

                                    Senukai (su Rakausku priesaky) gavo (nusipirko teises i) afigena sklypa (prie Vytenu) salia afigenos sankryzos (Via Baltica + Vilnius/Kaunas/Klaipeda). mane pasistatys ta savo MEGA ir kals afigenas babkes. bet staiga kazkur ties Kauno LEZ savivaldybe skyre zemes lopa VP...tam, kad shis galetu ten pastatyti Ermitaza + Maxima baze Senukai (Rakauskas) shoke! uz 5 km i rytus nuo ju (taip pat prie autostrados) stoves svarbiausias konkurentas??? wtf???

                                    Senukai (Rakauskas) eme svarstyti kersto plana.
                                    pasirodo turint keletą faktų galima prieiti prie tam tikrų išvadų , čia mano anos dienos pamąstymai, kurie gan panašūs į šį delfio komentarą, tad atrodo kad tai ne vien vieno žmogo išsigalvojimai:

                                    http://miestai.sutartis.net/showpost...1&postcount=88
                                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                    Comment


                                      Parašė diena
                                      tiesa, vienas netikslumas idomiajame delfio pasisakyme - vp sklypa prie lezo nusipirko is privatininku jau pries kelis metus, jo neskyre savivaldybe (mano ziniomis)
                                      Būtent:
                                      1. Dabar ne tarybiniai laikai. Sklypus gali skirti tik Zuokas Rubikonui visur kitur žemė yra perkama ir parduodama.
                                      2. Kiek suprantu sklypas kurį pirko VP Market yra Kauno rajono, o ne miesto ribose. Taip, kad Rakauskas kariauja ne su tais žmonėm
                                      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                      Comment


                                        Parašė diena
                                        99, ne visi koziriai savivaldybes rankose...

                                        rakausko sansas - darbo partija, kuri tik ir yra tokiems reikalams tvarkyti

                                        Kiek pamenu per rinkimu i Seima Darbo partija Kaune nelaimejo nei vienoje rinkimu apylinkeje, tad jai dar jie pakis koja sporto rumams, tai per Savivaldybes rinkimus ju sansai aplamai menki bus

                                        Comment


                                          Parašė Dzipas
                                          Kiek pamenu per rinkimu i Seima Darbo partija Kaune nelaimejo nei vienoje rinkimu apylinkeje, tad jai dar jie pakis koja sporto rumams, tai per Savivaldybes rinkimus ju sansai aplamai menki bus
                                          Vat tas gali pakisti Kaunui koja Kaunas niekada uz komunistus nebalsavo (Brazas vs. Lozoraitis ir t.t.), tai gali Brazius su Uspppsskikichu is principo nepalaikyti Kauno savivaldybes projekto.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X