Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
ko jūs juokiates? Tokia ten realybė - daug smulkaus verslo, kavinukės, o pastačius ofisus po 5 ten užklups mirtis. Man irgi nepatinka tas pastatas, bet jo socialinė nauda tai vietai yra svarbi.
Šiaip aš neprieštarauju NMC perspektyvumui, bet kada tas bus sunku net įsivazduoti, nes ten yra Astanos pločiai ir nieko įdomaus vilniečiui. Duok diev, kad atsirastų ten gyvybės ir aplinka pagerėtų, bet vien a priori kaip išplanuota gatvė su tokia mėšlo krūva kaip požeminė perėja rodo visišką nemąstymą.
P.S. dar prisiminiau berašydamas, net Konstitucijos pr. pab., kur nėra įspūdingų stiklinių pastatų yra įdomesnė, nes prie žiedo yra "Lietuvos vaikų ir jaunimo centras", kur sukasi masė vaikų, paauglių, suaugusieji ten lanko baseina, o už žiedo yra itin populiarus prekybcentris "Panorama", bet ką veikti į kitą pusę aš neįsivazduoju. Pateikite bent vieną argumentą, kodėl su artimu žmogumi turėčiau pereiti Konstucijos pr. į savivaldybės pusę ir ten leisti laiką. Laukiu atsakymo.
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O ką vietoj to? Ofisą, kuriame niekas nesilanko po darbo valandų? Senamiestis dėl to ir traukia žmones, kad ten krūva ciocių salonų, alkoholikų užeigų ir visokių nišinių parduotuvėlių.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąJūs į Senamiestį einat dėl ciocių salonų kur viskas po 3 jevriukus ir prasigėrusių alkoholikų užeigų/buvusių načnykų, kaip prie Europos požeminės perėjos? Kur jūs išvis jas randat Senamiesty?
Aš į senamiestį einu tik dėl senovinės auros, ko Konstitucijos prospekte nebus bent artimiausius kelis šimtus metų. Nei vienoj, nei kitoj vietoj esančios paslaugos, gėryklos ir ėdyklos manęs netraukia.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Ir dar šiame forume daug kas galėtų suvokti kad NMC ne joks ne centras, niekad juo nebuvo ir niekad juo nebus. NMC tai tėra vystytojų triukas, rajonas tas vadinas Šnipiškės ir jo vienintėlis pabrėžiu VIENINTĖLIS jo privalumas yra tas kad jis arti TIKRO centro.
Kai kurie sako kad neina vaikščioti į NMC... Skonio dalykas, man NMC yra mėgstamiausia pasivaikščiojimų vieta. Man patinka nauji pastatai, didingumas, modernumas, permainų dvasia.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNeblogai. Tik tų parkingų vistiek norėtųsi atsikratyt.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą
Cia gal su tuo tikslu ir daro parkinga ne po zeme, nes vistiek juda viskas link automobilizmo mazinimo, tai ateis kada tai i Vilniu, ir kai nebereiks parkingo, tiesiog nugriaus parkingo perdanga ir padarys normalu prekybini pirma auksta. Su pozeminiu parkingu nieko nepadarysi, nebent zemem uzpilsi
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąKalvarijų 84 nukirto medžius, vietomis pradėjo stumdyt žemę, tai matyt greit ir ten prasidės statybos.
https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...ties-pastatas/
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąNu kam ta pieva pries pastata jetus... Centrine gatve gi, kur miesto planuotojai ir urbanistinis autoritetas? As visiskai nesuprantu.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Irgi nesuprantu, jų sklypas ir taip yra atitrauktas toliau nuo gatvės, jie dar labiau atitraukia pastatą, o Pakalniui viskas gerai...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąNu kam ta pieva pries pastata jetus... Centrine gatve gi, kur miesto planuotojai ir urbanistinis autoritetas? As visiskai nesuprantu.
Comment
-
Pagal vizualizacijas pastatas atitrauktas tiek pat, kiek ir šalia esantis, o tai reiškia, kad ten pilna vietos ne tik dviračių/pėsčiųjų takams, bet ir mašinų aikštelėms/pievoms. Su Žalgirio gatve problema, kad ten jau pristatyta atitrauktų nuo gatvės pastatų ir pastarasis tik lygiuojasi į juos. Bet tai reiškia, kad kai toliau užstatinės gatvę, tai sekantys vėl bus atitraukti. Daug geriau būtų jeigu ignoruotų tuos tris atitrauktus nuo gatvės pastatus, galbūt ateity ten kokį skverą vietoj tų mašinų aikštelių pavyktų įrengti ir naujus pastatus statytų normaliai šalia gatvės.
Comment
Comment