Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tilto žiburiai
Collapse
X
-
Neteisingai. Dar liko vienas bandymas, salės pagalba ir skambutis draugui.Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKadangi nesu kaunietis, spėsiu, kad tai Aleksoto tiltas?
Comment
-
Žadimas baigtas, jūs pralaimėjote.Parašė Silber418 Rodyti pranešimąBandymas nr.2: Čiurlionio tiltas?
Teisingas atsakymas: Petro Vileišio tiltas.
Comment
-
Ops.. 2 kartas melavo.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŽadimas baigtas, jūs pralaimėjote.
Teisingas atsakymas: Petro Vileišio tiltas. 
Comment
-
Mano asmenine nuomone, ta geltona dominuojanti spalva čia kaip reta tinka.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
nes ir pats tiltas geltonai oranžinisParašė Wycka Rodyti pranešimąMano asmenine nuomone, ta geltona dominuojanti spalva čia kaip reta tinka.

simboliška, kad žibintai, kaip geltonos dovydo žvaigždės, tiltas į getą ir IX fortą. aišku prieš 70 metų tiltas buvo kitasPaskutinis taisė nepolitikas; 2011.06.20, 16:05.
Comment
-
Tik fotkinta nuo slabotkės pusės, geras kadras.Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą...tiltas į getą ir IX fortą. aišku prieš 70 metų tiltas buvo kitasEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Abejoju ar tas žibintas nenaujas, čia greičiau mano objektyvas taip jį "mato". Fotografuota, kaip jau Mørtã pastebėjo, iš vilijampolės pusės.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąJeigu nebutu pirmojo kairiojo žibinto arba jis butu naujas (nes matosi)butu gražu.P.S.Fotografuota nuo Kauno pilies žiedo?
Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.06.20, 19:10.
Comment
-
Nors prie KP(Kauno pil.)žiedo buvau tik karta,bet mačiau šio tilto remonto darbu foto.P.S. O tai tu foto darei?Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAbejoju ar tas žibintas nenaujas, čia greičiau mano objektyvas taip jį "mato". Fotografuota, kaip jau Mørtã pastebėjo, iš vilijampolės pusės.
Comment
-
O aš tau panašus į tokį, kuris kitų žmonių nuotraukas deda kaip savo?Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąNors prie KP(Kauno pil.)žiedo buvau tik karta,bet mačiau šio tilto remonto darbu foto.P.S. O tai tu foto darei?
Comment
Na,tai ačiu.P.S.Atsiprašau už galima įžeidima.
Comment