Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šviesiausias Lietuvos miestas
Collapse
X
-
Šviesiausias Lietuvos miestas
491010,20%590,00%080,00%070,00%064,08%252,04%142,04%134,08%228,16%4169,39%34Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hkŽymos: Joks
-
Išvis jos nereikia čia niekur dėt. Negana to kad čia nieko gero nėra, tai dar gerokai viršiją dydžio limitus.Parašė 3valdas Rodyti pranešimąKa jus, per telefona dar visai pakenciamai
pritariu, tokios nuotraukos cia netinka, siulyciau jei jau det, tai jau geriau i tema "tiesiog nuotraukos"
Comment
-
Comprende, Chixx?Parašė spirit Rodyti pranešimąIšvis jos nereikia čia niekur dėt. Negana to kad čia nieko gero nėra, tai dar gerokai viršiją dydžio limitus.
Comment
-
Nesusilaikysiu ir aš šįkart nepakomentavęs.... ŽIAURU
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
-
Norėjau įsitikinti ar žmogus suprato dėl ko čia visi taip pasipiktinęParašė spirit Rodyti pranešimąNesupratau?
Comment
-
-
kažkaip man atrodo, kad žmogus mus pavertė tyrimo objektais. Gal žmogus turėjo tikslą pamatyti reakcijas - gal tiesiog dirbtinai iššaukti nepasitenkinimo bangą?Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com
Comment
, čia juk Miestų nuotraukų konkursas, jei norit, kur nors bus galima sukurti ir "Telefono nuotraukų kokybės konkursą", bet tik ne čia.
Comment