Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Čia gera sugrįžti
Collapse
X
-
Čia gera sugrįžti
201030,00%6910,00%2825,00%5715,00%3610,00%255,00%140,00%030,00%025,00%110,00%0Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Žymos: Joks
-
TaipMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Manau užrašas atitinka realybę Paskutinį kartą ten buvau lankęsis prieš gerą dešimtmetį, o po šio vizito tikrai norėsiu dar sugrįžti Išblizgintas miestelis su labai mielais ir paslaugiais žmonėmis kiek teko pabendrauti ir įspūdį susidaryti per kelias valandasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Rytoj 10.00h išvyksta siauruko traukinukas iš Panevėžio į Anykščius; taigi bus gera proga įsitikinti, ar tikrai ten gera sugrįžtiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąRytoj 10.00h išvyksta siauruko traukinukas iš Panevėžio į Anykščius; taigi bus gera proga įsitikinti, ar tikrai ten gera sugrįžti
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąVažiuosi?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
daug vasaru praleista Anyksciuose, visada norisi sugriztiKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment