Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Kalnuose greitai temsta

Collapse

X
- 

Nuotrauka tavo? Kilo įtarimas dėl el. pašto adreso nuotraukos dešinėje.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

- 

Ir koks tas įtarimas? Kad uždėvo ne savo paštą?Parašė amiko Rodyti pranešimąNuotrauka tavo? Kilo įtarimas dėl el. pašto adreso nuotraukos dešinėje.  
 Comment
- 

- 

Pats tu lol ir ne tavęs klausiauParašė Lettered Rodyti pranešimąIr koks tas įtarimas? Kad uždėvo ne savo paštą?   www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi! www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
 Comment
- 

Ne aš kvailus klausimus uždavinėjuParašė amiko Rodyti pranešimąPats tu lol ir ne tavęs klausiau     
 Comment
- 

Nikai, jeigu MNK reiškia MiestųNuotraukųKonkursas, tai ji čia ir yraParašė Nikas Rodyti pranešimąNuotrauka nuostabi. Bet, mano manymu, ne visai i tema.
 Uztat MNK uzimtu gera vieta  
 Jeigu pavadinime žodis "temsta" tai nereiškia kad aš norėjau pritempt iki teminio nuotraukų konkurso ;D

Be to, nuo kada frazė "Nuotrauka nuostabi" parašoma įvertinant 7?Paskutinis taisė [sp]; 2009.10.18, 21:17.
 Comment
![[sp] [sp]](./core/customavatars/thumbs/avatar3303_4.gif)

Atydžiau pasižiūrėk į jo kitas nuotraukas.
 Atydžiau pasižiūrėk į jo kitas nuotraukas.

Comment