Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Modern metro

Collapse

X
- 

Ne.
 Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
 --------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

- 

GalbūtParašė Nikas Rodyti pranešimągeras vertinimo paaiškinimas  
 taip 
 Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
 --------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
 Comment
- 

Man nuotraukoje esantis objektas labiau primena vaistinę nei metro...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
 Parama Siaurojo geležinkelio klubui
 Comment
- 

Iš pradžių į vaistinę, o paskui į metro.Parašė Wycka Rodyti pranešimąMan nuotraukoje esantis objektas labiau primena vaistinę nei metro... ______________ ______________
 The Division Bell
 Comment
- 

Šakės, kokie nuovokūs tie čekai. Iš pradžių net nepagalvojau, kaip tai patogu: nusipeki vaistų nuo klaustrofobijos ir po pusvalandžio tu jau kitame miesto gale... Geras pavyzdys kaip įveikti krizę.Parašė Nikas Rodyti pranešimąTai yra metro stotis, kurios antžeminėje dalyje įsikurusi vaistinė(Lekarna) I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed... I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
 Parama Siaurojo geležinkelio klubui
 Comment
- 

Arba nuo galvos skausmo.Parašė Wycka Rodyti pranešimąŠakės, kokie nuovokūs tie čekai. Iš pradžių net nepagalvojau, kaip tai patogu: nusipeki vaistų nuo klaustrofobijos ir po pusvalandžio tu jau kitame miesto gale... Geras pavyzdys kaip įveikti krizę. ______________ ______________
 The Division Bell
 Comment

![[sp] [sp]](./core/customavatars/thumbs/avatar3303_4.gif)

Comment