crawling baby

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

crawling baby

Collapse

X
- 

crawling baby
191015,79%395,26%185,26%1710,53%2610,53%2515,79%3410,53%2321,05%420,00%015,26%1Paskutinis taisė music; 2011.03.17, 19:40.Žymos: Joks
 - 

Atlikimas gana tragiškas, vaizdas pasiliejęs ir apskritai per tamsus, kad ką nors būtų galima suprast, tuo labiau, kad miestas ne tik turi būti, bet jis turi ir matytis. Įdomu būtų išgirsti, ką pats autorius mato šioje nuotraukoje, kadangi kol kas net ir 5 atrodo per daug. Kas čia apskritai nufotografuota?Mano galerija Flickr'yje
 - 

Man priminė kažkiek patamsintą versiją šito logotipo/ženklo.Parašė Mantas Rodyti pranešimąAtlikimas gana tragiškas, vaizdas pasiliejęs ir apskritai per tamsus, kad ką nors būtų galima suprast, tuo labiau, kad miestas ne tik turi būti, bet jis turi ir matytis. Įdomu būtų išgirsti, ką pats autorius mato šioje nuotraukoje, kadangi kol kas net ir 5 atrodo per daug. Kas čia apskritai nufotografuota?

Comment
 - 

Realybėje turbūt pakankamai įspūdingas vaizdelis, tačiau perteikimas gana varganas. Dėl to nebūtina iš žiūrovo vaizduotės tikėtis to, ką privalėjo padaryti pats autorius.Parašė musicKažkoks siauraprotiškas miesto supratimas.

O čia Prahos tv bokštas naktį. Gana psichedeliškas vaizdelis ir šiaip primena fantastinės knygos iliustraciją
Mano galerija Flickr'yje
Comment

Comment