Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

a...wonderland

Collapse

X
- 

Varkšas katinas, nuo gyvenimo net nubluko...
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
 - 

ilestmort - 

o tu ar bent supranti ideje? nebutina atsakytParašė aesde Rodyti pranešimąper daug norėta parodyti todėl pamesta įdėja.
Comment
 - 

pamastyk kodel tas passatas paliktas ir kodel....Parašė toshas Rodyti pranešimąvos atpažinau savo kiemą, pasirodo gyvenu stebuklingoj šaly

visgi nuotraukai iki meno kažko truksta. gal tas senas VW pasatas ir senas valkata katinas sutrukdė.

Comment
 - 

O tai tu jį galėjai patraukt?Parašė minde903 Rodyti pranešimąpamastyk kodel tas passatas paliktas ir kodel....
Comment
 - 

xeParašė minde903 Rodyti pranešimąo tu ar bent supranti ideje? nebutina atsakyt
 kas yra įdėja, aš žinau. nuotraukoje įdėja pasimetė, nes neaišku kas čia yra herojus: siena, mergaitė, katinas, pasatas ir t.t. jie visi čia vaidiną aktyvę rolę, o juos jungiančio elemento nėra. o gal įdeja veiksmas? tada kodėl pasatas, paukštis ant sienos žiūri į priešingą pusę nei mergaitė ir katinas? 
o gal čia norėta pasakyti, kad kievieno lietuvio svajonių šalyje visada surasi pasatą?Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
 - 

prisimink pasaka Alisa.... oi speju tu jos neskaitei ir nezinaiParašė aesde Rodyti pranešimąxe
 kas yra įdėja, aš žinau. nuotraukoje įdėja pasimetė, nes neaišku kas čia yra herojus: siena, mergaitė, katinas, pasatas ir t.t. jie visi čia vaidiną aktyvę rolę, o juos jungiančio elemento nėra. o gal įdeja veiksmas? tada kodėl pasatas, paukštis ant sienos žiūri į priešingą pusę nei mergaitė ir katinas? 
o gal čia norėta pasakyti, kad kievieno lietuvio svajonių šalyje visada surasi pasatą?

Comment
 - 

kažkodėl man atrodo, kad nusekė paskui triušį, o ne katiną.Parašė minde903 Rodyti pranešimąprisimink pasaka Alisa.... oi speju tu jos neskaitei ir nezinai
na bet esmės nekeičia, jei įdėjai reikia žodinio paaiškinimo reiškia realizacija bloga.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
 - 

kazkaip keista bet tau vienam jau labai daug neiaiskumu ir kylanciu klausimu B) bet jei nekiltu klausimu tai tada tikrai butu galima sakyt kad tai nieko vertas kadrasParašė aesde Rodyti pranešimąkažkodėl man atrodo, kad nusekė paskui triušį, o ne katiną.
na bet esmės nekeičia, jei įdėjai reikia žodinio paaiškinimo reiškia realizacija bloga.

Comment

Comment