Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasala

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    patikėk - aš labai stengiausi, bet kaip žinia - kai katinas mato valgį už kelių metrų, jis ramiai nestovi vietoje... iš mano gaudynių nuotraukų šita tikrai geriausia, manau.
    Kaip ir minėjai, buvai padaręs daug nuotraukų, taigi laiko gerai prisitaikyt turėjo pakakt. Tai, kad nuotrauka geriausia iš serijos, dar nedaro jos geros bendrąja prasme. Mokykis ir tobulėk bei siūlau dažniau pasinaudot skilties "Vertinimui" teikiamomis galimybėmis.
    Mano galerija Flickr'yje

    Comment


      #22
      nu manati - kaip aš prisitaikysiu, jeigu katinas nuolat judino ne tik savo galvą ir galūnes, bet ir kas kelias sekundes keitė savo dislokacijos vietą? bet kokiu atveju šita nuotrauka ir ta su rotuše turbūt yra kol kas ilgam laikui pirmieji mano darbai fotokonkurse, kada bus kitos (netgi vertinimui skiltyje) neįsivaizduoju tiesiog man kažkas viduje sakė: DĖK DĖK DĖK tai vat ir įdėjau

      Comment


        #23
        ...nu ką čia ginčytis, jei nėra gyslelės tai nėra

        Comment


          #24
          Ta "pasala" čia išgryninta ir išsiskirianti ne ką daugiau nei begalė visiškai nereikalingų detalių. Buitinis snapshotas ir tiek. Tu gal jau ir minėjai apie čia įdėtas pastangas, bet jos kardui vertės neprideda, jei jų nesimato rezultate, kaip ir neatima vertės iš gero kadro faktas, kad jis padarytas atsitiktinai

          Autorius mano nuomonei apie nuotrauką įtakos nedaro, taigi neįsižeisk

          Comment


            #25
            Reikia mokėt priimt kritiką

            Comment


              #26
              Reikia, bet nera taip lengva, ypac jei pirmieji darbai ir jei didesne dalis zmoniu teigiamai ivertino. Taip pat reikia ismokti kritiskai ir objektyviai vertinti savo darba. Dar labiau reikia suprasti, kad jei publikuoji darba, tai svarbu yra ne tai ka tu norejai pasakyti, o tai ka mes matome ir manome, kad norejai pasakyti. Jei ziurovu nuomone darbas kalba visai ka kita nei tu norejai, tai nereiskia jog tu budamas darbo autoriumi ir teigdamas savaip esi teisus.

              Nuotraukoje mintis suprantama is pavadinimo ir visiems aisku ka norejai pasakyti, bet pati nuotrauka silpna tiek idejos perteikimu tiek techniniais aspektais. Jei nesi fotografas i techninius aspektus galime nekreipti demesio, bet betkam suprantama, kad jei nori kazka parodyti tai tai ir reikia fotografuoti, o ne puse miesto dar aplinkui, ir tai jog katinas judejo nepasiteisinimas. Argi nejuokinga butu jei fotografas sakytu uzsakovui: "nu as suprantu, kad nroejote graziu nuotrauku is masinu ralio, bet nieko negalejau padaryti, jos taip greit vaziavo".

              Ir dar, jei jau nesugebejai igyvendinti kazko, visada galima pakirpti siektiek pataisyti ir tt..

              Comment


                #27
                ka ir be pridursi - kolegos tau skyre papildomai demesio ir viska paaiskino. Tad as, tiesiog, ivertinsiu. Pasiulymas: per daug del to nepanikuok.

                Comment


                  #28
                  šiaip seniai jau galėjo skirti to dėmesio, puse mėnesio laukiau tikrai nepanikuoju, nes nėra dėl ko tiesiog dabar matau tokį dalyką - paprastiems mirtingiesiems nuotrauka atrodo vienaip, o tiems, kas priklauso fotografų klanui () ji atrodo smarkiai brokuota aš kaip žinia priklausau pirmąjai grupei, todėl kritiką priimu rimtu veidu, bet aš matyt tikrai per mažai laiko skiriu fotografavimui, be to ir technika pas mane nekokia žodžiu reziume - pats manau, kad kaip pirmas blynas gavosi pusiau su bėda, o jau asų nuomonė yra vertinant pagal save, o man iki jų dar toli

                  Comment


                    #29
                    Pirma menesio puse nemaciau reikalo rasyt, ale dabar pasirode kad kitaip neiseis
                    Daktaras, skirt laiko ne tik fotografavimui, bet ir savo nuotrauku analizavimui. Kartais verta saves paklausti kas? kam? kodel? kaip?. Be viso sito progreso nebus.

                    Comment


                      #30
                      /\ žinau, bet kai esi tik mėgėjas ir fotoaparatą išsitrauki ne visada eidamas kažkur, tai vat taip ir būna kartais...

                      Comment


                        #31
                        Kiek dėmesio čia tau
                        *******
                        Miestai.net Fb

                        Comment


                          #32
                          /\ o ką? pavydi?

                          Comment

                          Working...
                          X