Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilnius
Collapse
X
-
Noriu spalvų !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
kiek daug sauktuku, panasu, kad tikrai nori spalvuParašė Ežiukas Rodyti pranešimąNoriu spalvų !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sis kadras su spalvomis nelabai idomus.
Comment
-
manau, kad daugumoje kadru galima atrasti ne viena, ir net ne dvi temas. tu pastebejai cia kontrasta, o man Vilnius - nors ir su dangoraiziais - visada bus miestas prie Neries, pasislepes kazkur miskuose...Parašė spirit Rodyti pranešimąkontrasto konkursui tikrai tiktų, bet čia... tikrai nežinau... ką pats gero matai šioje nuotraukoje?
Comment
-
del tu pastatu kaireje galbut tu teisus. del 98 pavadinimu... na, cia buvo MANO VilniusParašė Paulius Rodyti pranešimąKairėje pusėje maišo tie pastatai. Beje, gal 98 nuotrauka pavadinimu "Vilnius". Bet medžiai patiko.
9
uz medzius dekui.
Comment
-
aciu didelisParašė Nikas Rodyti pranešimąNuotrauka verta 8, bet po žodžių "Vilnius - nors ir su dangoraiziais - visada bus miestas prie Neries, pasislepes kazkur miskuose" +2.
Taigi 10
Comment
-
dekoju labaiParašė tivoli Rodyti pranešimą9/10...Kaip ežiukas sakė, jei būtų su spalvomis... Jei būtų rudeninės spalvos tai turbūt neabejotinai susilydičiau ir 10 garantuotas
...Na bet čia mano nuomonė, o darbas neblogas!
Comment
Comment